Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bizim de kafamız karıştı iki farklı dr gittik biri kesinlikle ameliyat dedi öbürü de bu baharatı tavsiye etti almadan önce sormak istedim baya pahalıymış çünkü..Canim tup bebek -erkek infertilesi basligina bak orda bir sürü varikosel tecrübesi var benim esimde de var 3mm nin altina ameliyat gerekmiyormus.Bir doktor az daha ameliyat ediyordu esimi Allahtan sonra iyi doktor bulduk bazi dr lar her gidene ameliyat diyormus kac milimetre biliyor musun
Peki bir ilerleme oldumu ameliyattan sonraBenim de eşim 2 ay önce sol varikosel ameliyati oldu böyle bir seyi ilk defa duyuyorum
Doktor ameliyattan 4 ay sonra çağırdı eylülde tekrar sperm testi yapacak.Zaten spermlerin yenilemesi 3 ayda bir oluyormus o nedenle genelde doktorlar 3 ay sonra bizim doktor 4 ay sonra tekrarlamamizi istedi testi.O yüzden bir şey diyemeyecegim.Peki bir ilerleme oldumu ameliyattan sonra
Aslında çok düşük değilmiş, %40 hareketli %20 az hareketli benim de hiç bir sorunum yok ama 18 aydır olmuyor maalesefDoktor ameliyattan 4 ay sonra çağırdı eylülde tekrar sperm testi yapacak.Zaten spermlerin yenilemesi 3 ayda bir oluyormus o nedenle genelde doktorlar 3 ay sonra bizim doktor 4 ay sonra tekrarlamamizi istedi testi.O yüzden bir şey diyemeyecegim.
Sizin degerler düşük mü?
Aslında çok düşük değilmiş, %40 hareketli %20 az hareketli benim de hiç bir sorunum yok ama 18 aydır olmuyor maalesefDoktor ameliyattan 4 ay sonra çağırdı eylülde tekrar sperm testi yapacak.Zaten spermlerin yenilemesi 3 ayda bir oluyormus o nedenle genelde doktorlar 3 ay sonra bizim doktor 4 ay sonra tekrarlamamizi istedi testi.O yüzden bir şey diyemeyecegim.
Sizin degerler düşük mü?
Iki sebepten varikosel ameliyati yapiyorlar.Agri varsa ya da değerler düşükse.Bizim agri filan yoktu degerler düşük olduğu için ameliyat olmamız gerektiğini söyledi.%5 hareketli sperm vardı.Doktor ameliyat önerdi.Sizin gayet iyi bence ağrısı yoksa gerek yok.Biz de tek doktora bagli kalmadik iki doktor da ameliyat diyince ameliyata karar verdikAslında çok düşük değilmiş, %40 hareketli %20 az hareketli benim de hiç bir sorunum yok ama 18 aydır olmuyor maalesef![]()
Soğan ve incir kürü mü? Bu ay başlamayı düşünüyorum ben de inşallah olacak.. Arkadaşın için çok sevindim canım darısı başımıza artık :)Canim az once en yakin arkadasimin hamile,olduğunu öğrendim belki isine yarar esi varikosel kürlere devam ederek,hamile kaldi
Aynıymış durumumuz ben de hayit kullaniyorum.Ama esime ameliyattan sonra proxeed plus vermedi doktor daha dogrusu hicbir ilac vermedi ters etki eder diye.Ben de keciboynuzu kürü yaptim.Ara sira bal polen arisutu karisimi yediriyorum.Tanidigim iki kişi biri ilk ayinda diğeri ikinci ayinda hamile kaldı ameliyattan sonraSlm kızlar benim eşimde 3. Dereceden varikosel ameliyatı oldu 16 Haziran'da. 2.5 senedir çocuk için uğraşıp duruyoruz sebepsiz infertelite denildi daha önce. Baktık olmuyor 2 yılı geçti eşim araştırma hastanesi tüp bebek bölümüne gidip tekrar sperm testi yapınca sperm değerleri çok düşük çıktı. Biz başka bi devlet hastanesine gittik testi tekrar yaptırdık sonuçlar gerçekten kötü çıktı. Ameliyat denildi yaptırdık şimdi bekliyoruz. Prooxeed plus ve keçi boynuzu özü kullanıyor şimdi ama kürünü de yapıcaz inş. Bende hayıt otu kullanıyorum. Ama ameliyat sonrası okuduğum çoğu kişi sonuç almış kimi ilk ayında kimi 4. Ayında vs.... Allah bize de nasip eder inş.
Canım eşin kaç yaşında?Kızlar eşimde sol varikosel ve ameliyat dendi bir de dr. yanıklar baharat kullanmasını önerdi. Bu baharatı kullanıp sonuç alan var mı lütfen paylaşırmısınız
Darısı başımıza inş. Çok beklemeden ilk yada 2. AYımızda bebekler gelir.Aynıymış durumumuz ben de hayit kullaniyorum.Ama esime ameliyattan sonra proxeed plus vermedi doktor daha dogrusu hicbir ilac vermedi ters etki eder diye.Ben de keciboynuzu kürü yaptim.Ara sira bal polen arisutu karisimi yediriyorum.Tanidigim iki kişi biri ilk ayinda diğeri ikinci ayinda hamile kaldı ameliyattan sonra
Ileri yasla ilgisi yok canim maalesef benim esim25 yasinda mesela cok sukur ki ileri,degil ameliyat olanlarin isi daha zor .Kızlar bu rahatsızlık ilerleyen yaşlarda oluyor diye biliyorum kaç yaşında eşleriniz? Başka doktorlarada gitseydinz tek doktorla bağlı kalmasaydınız hayırlısı olsun hakkınızda inşallah isteyen herkes hamiş kalır![]()