Canım ben eşime keçiboynuzu pekmezi ,bitter çikolata, üzüm özü, bol ceviz , fındık ,birde pestil var ya ondan sonra kabak çekirdeği ama sabah akşam aç karnına yedir eşine doktor söyledi bana bunları eşimin şu anda sayısı 60 milyon olduKonuma hosgeldinizhaziranda varikoselden eşim cift tarafli ameliyat gecirdi. Suan prooxed vitamin kullaniyor. Eylulde ameliyattan sonra ki ilk sperm testini vericek esim. Ikimizde merakdan çatliyoruz . Etrafınızda yada Eşi varikosel ameliyatı olup hamile kalan var mı? Hamilelik gecirdiyseniz nekadar surede kaldiniz hamile? ne gibi vitaminler kullandiniz ameliyattan sonra ? biraz icime su serpin kizlar düşünceler ve belirsizlikler arasında boguluyorum
Çocuğunuz var mı?Konuma hosgeldinizhaziranda varikoselden eşim cift tarafli ameliyat gecirdi. Suan prooxed vitamin kullaniyor. Eylulde ameliyattan sonra ki ilk sperm testini vericek esim. Ikimizde merakdan çatliyoruz . Etrafınızda yada Eşi varikosel ameliyatı olup hamile kalan var mı? Hamilelik gecirdiyseniz nekadar surede kaldiniz hamile? ne gibi vitaminler kullandiniz ameliyattan sonra ? biraz icime su serpin kizlar düşünceler ve belirsizlikler arasında boguluyorum
Ameliyattan önce sperm durumunuz neydi? Test sonucunuz var mı?Konuma hosgeldinizhaziranda varikoselden eşim cift tarafli ameliyat gecirdi. Suan prooxed vitamin kullaniyor. Eylulde ameliyattan sonra ki ilk sperm testini vericek esim. Ikimizde merakdan çatliyoruz . Etrafınızda yada Eşi varikosel ameliyatı olup hamile kalan var mı? Hamilelik gecirdiyseniz nekadar surede kaldiniz hamile? ne gibi vitaminler kullandiniz ameliyattan sonra ? biraz icime su serpin kizlar düşünceler ve belirsizlikler arasında boguluyorum
Çok tesekkur ederim suan keciboynuzu pekmezi ile caksir tozu kullaniyor umarim faydasini goruruz en yakin zamanda bizde. Henuz 3 ay oldu ama insanin icinde bi umutsuzluk oluyor tekrardan cok sagolunVariköselden sonra birçok kişinin düzeliyor, ve gebe kalan çok var. Tabii en az 6 ay ile 1 yıl olarak değişiyor. Bunun için çok topik var okumanızı tavsiye ederim.
Eşinizin Harnup pekmezi ve çakşır kökü suyu kullanması faydalı olacaktır.
Şu an sadece Keçiboynuzu pekmezi ve Çakşır tozu karıştırıp kür olarak yediriyorum bir ara havuç suyu sıkııyordum ama eşim bıktı havuç suyu içmekten ama dediklerini deneyeceğim kuruyemişler özellikleCanım ben eşime keçiboynuzu pekmezi ,bitter çikolata, üzüm özü, bol ceviz , fındık ,birde pestil var ya ondan sonra kabak çekirdeği ama sabah akşam aç karnına yedir eşine doktor söyledi bana bunları eşimin şu anda sayısı 60 milyon oldu
Var demek okadar isterdim kiÇocuğunuz var mı?
Evet var testi resim olarak ekliyorum asagiyaAmeliyattan önce sperm durumunuz neydi? Test sonucunuz var mı?
Ameliyattan önce sperm durumunuz neydi? Test sonucunuz var mı?
Çok geçmiş olsun. Evet aynen öyle 3 ayda bir yenilenir. Mesala şimdi içtiği keçiboynuzu pekmezi, çakşır suyu, vitaminler v.s anca 3 ay sonraki spermlerde etki edecektir.Evet var testi resim olarak ekliyorum asagiya
2019 Aralık ayında eşim sperm test için gitti urolojiue sperm sayısı ve şekil bozukluğunda sorun çıktı spermsayisi olması gerektiğinden daha azdı morfolojisinde de bir bozukluk vardı ürolojiye gittik vitamin yazdı gönderdi ama benim içimde bir kurt düşmüştü sadece vitaminle düzelmesi bana saçma geldi açıkçası 4 ay bekledik eşimi tekrar ikna ettim başka bir hastaneye tanıdık bir doktor vasıtasıyla tekrar bir sperm testi verdi daha sonra üroloji doktoru varikoselden şüphelendi tahmin ettiği gibi de varikosel çıktı öğrendikten 2 hafta sonra hemen ameliyata girdi çift taraflı varikosel di vitamin yerdi 3 ay sonra tekrar test vermemizi söyledi üç ayda bir yenileniyormus spermler bunu da öğrenmiş oldum
Cok sagolun İnsallahÇok geçmiş olsun. Evet aynen öyle 3 ayda bir yenilenir. Mesala şimdi içtiği keçiboynuzu pekmezi, çakşır suyu, vitaminler v.s anca 3 ay sonraki spermlerde etki edecektir.
Umarım en yakın zamanda anne olursunuz
Anormal sperm yüzdesi çok fazla ama ilginç ki ileri hızınız çokta kötü değil, hatta gayet normal.
Kuzum ben de bu ameliyat sonrası sorun yaşamayan çok gördüm. Çok yüksek başarılı bir operasyon gönlünü ferah tutVar demek okadar isterdim kiHayir yok henuz olmasi icin ugrasiyoruz canim
Merhaba geçmişolsun cnm varkoselden 2017 de eşim de amlyt oldu ve 3 ay sonra hamilelik yaşadım ve 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum genetik testimde pıhtılaşma çıktı 2.gebeliğimde 5.6 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesi verdi dr ikiz gebelik yaşadım 9.haftada yine birini kaybettik tek doğum oldu şükür testlerinizi ihmal etmeyin mutlka genetik testi yaptırın inş.en kısa zamanda alırsın kucağınaKonuma hosgeldinizhaziranda varikoselden eşim cift tarafli ameliyat gecirdi. Suan prooxed vitamin kullaniyor. Eylulde ameliyattan sonra ki ilk sperm testini vericek esim. Ikimizde merakdan çatliyoruz . Etrafınızda yada Eşi varikosel ameliyatı olup hamile kalan var mı? Hamilelik gecirdiyseniz nekadar surede kaldiniz hamile? ne gibi vitaminler kullandiniz ameliyattan sonra ? biraz icime su serpin kizlar düşünceler ve belirsizlikler arasında boguluyorum
Ozaman morfolojisi düzelse ve sayi artsa hersey cok cabuk kolayca olucakAnormal sperm yüzdesi çok fazla ama ilginç ki ileri hızınız çokta kötü değil, hatta gayet normal.
Spermlerin yapısı düzelince (baş,boyun, kuyruk) en çok spermlerin başında anormallikler var.
İşte bunlar düzelince kolay hamile kalacağınızı düşünüyorum, çünkü ileri hız çok önemli ve sizin gayet iyi dahada iyi olacak.
Umudumu yeşertiniz insallah allahin izniyle bende guzel sonuc alirimKuzum ben de bu ameliyat sonrası sorun yaşamayan çok gördüm. Çok yüksek başarılı bir operasyon gönlünü ferah tut
Öncelikle kayiplariniz icin cok uzuldumMerhaba geçmişolsun cnm varkoselden 2017 de eşim de amlyt oldu ve 3 ay sonra hamilelik yaşadım ve 9.haftada kalbi durdu kürtaj oldum genetik testimde pıhtılaşma çıktı 2.gebeliğimde 5.6 ay sonra klomen ve çatlatma iğnesi verdi dr ikiz gebelik yaşadım 9.haftada yine birini kaybettik tek doğum oldu şükür testlerinizi ihmal etmeyin mutlka genetik testi yaptırın inş.en kısa zamanda alırsın kucağına
İnşallah canım,sadece öok çok takıntı yapmamaya çalış o da iyi gelmiyor. Bende çok takıntılı biriyimdir seni anlıyorumUmudumu yeşertiniz insallah allahin izniyle bende guzel sonuc alirim
Ah ah hemde nasil takintiliyim kuzumİnşallah canım,sadece öok çok takıntı yapmamaya çalış o da iyi gelmiyor. Bende çok takıntılı biriyimdir seni anlıyorum