Varikosel ve keçiboynuzu

Arkadaşlar merhaba eşimde Mayıs ayında ileri seviyede çift taraflı varikosel çıktı araştırarak en iyi doktorlara gittik fakat bu şartlarda gebeliğin mümkün olmadığını söylediler.Vakit kaybetmeden ameliyat oldu ve ben hergün keçiboynuzu kürü içirdim ona.6/7 adet keçiboynuzunu yarım litre su da kaynatıp ilk hafta sabah akşam sonrasında hergün yatmadan önce içti ve yanında dr promotil man adında takviye bi vitamin verdi.Şuan 3,5 ay oldu ameliyattan sonra ve ben 1,5 aylık hamileyim :) Bize çok umutsuz konuşmuşlardı tüp bebek araştırması bile yapmaya başlamıştım.Allahım bize bi mucize gönderdi darısı isteyen herkese olsun umutsuzluğa asla kapılmayın
Merhaba konusmalarınzı okudumda sızde herhangı sıkıntı varmıydı pko adet duzensızlıgı falan? Bu arada hayırlı olsun bebegınıZ😊

Arkadaşlar merhaba eşimde Mayıs ayında ileri seviyede çift taraflı varikosel çıktı araştırarak en iyi doktorlara gittik fakat bu şartlarda gebeliğin mümkün olmadığını söylediler.Vakit kaybetmeden ameliyat oldu ve ben hergün keçiboynuzu kürü içirdim ona.6/7 adet keçiboynuzunu yarım litre su da kaynatıp ilk hafta sabah akşam sonrasında hergün yatmadan önce içti ve yanında dr promotil man adında takviye bi vitamin verdi.Şuan 3,5 ay oldu ameliyattan sonra ve ben 1,5 aylık hamileyim :) Bize çok umutsuz konuşmuşlardı tüp bebek araştırması bile yapmaya başlamıştım.Allahım bize bi mucize gönderdi darısı isteyen herkese olsun umutsuzluğa asla kapılmayın
MErhaba canım bısey sormak ıstıyorum bende eşime kecı boynuzunu kaynatıcam da her gün kaynattıgımız kecıboynuzu farklı mı olcak yoksa aynılarını kaynatabılıyomuyuz ? Bıde suyu kaynattıktan sonra mı ıcıne atıyoruz kaynarken mı 🥰

MErhaba canım bısey sormak ıstıyorum bende eşime kecı boynuzunu kaynatıcam da her gün kaynattıgımız kecıboynuzu farklı mı olcak yoksa aynılarını kaynatabılıyomuyuz ? Bıde suyu kaynattıktan sonra mı ıcıne atıyoruz kaynarken mı 🥰

Merhaba 🌸 Her defasında yenisini kaynattım 3 günde bi taze olması gerekiyor kaynatılan keçi boynuzlarını süzdükten sonra atabilirsinz

Merhabalar öncelikle mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın 🙏🏻 Yaptıklarınız gayet doğru şeyler önce Allah’ın takdiri tabi ama ben ameliyatın şart olduğunu düşünüyorum..dilerim eşiniz ikna olur..çünkü varikosel yanlış akan damarı düzeltmek için yapılan bi ameliyat öncelikle damarların düzeltilmesi sonrasında bu yaptıklarınızla spermin gücünün desteklenmesi lazım diye düşünüyorum..ama denemekte fayda var elbette.muhtemelen ben cevap verene kadar bi ay geçti zaten :)
Hamileyim...Çok şükür 🤗

Eşinizin değerleri nasıldı?

Merhaba benim eşimde de sol tarafta 3.2 varikosel çıktı spermiyogram testi %80=hareketsiz ,%10= yavaş ileri ,% 10=yerinde ,%0 =hizli ileri morfoloji değer 0
Ameliyatı erteledik .Şimdilik keçi boynuzu kürünü , keçi boynuzu pekmezi , inciri zeytinyağında bi gün beklettirip yiyiyor .Ayrıca ceviz , badem , fındık karıştırıp ara öğünlerde veriyorum.Sizce bi ay sonra test yaptirsak sonuçlar daha iyi olur mu .
Merhaba eşimin sonuçlarına çok benziyor sonuçlarınız. Nasıl hamile kaldınız?

Benim eşim de varikosel ameliyatı olmuş bekarken. Evlendikten 1 sene sonra kimyasal oldu şimdi 7 aylık hamileyim.

X