- Konu Sahibi morumsuangel
Merhabalar acaba sonuç alabildiniz mi? Benim eşimede ameliyat dedi doktor ne yapmalıyız bilmiyoruz ilk gittğimiz doktor acaba başkasına gidelim mi bilemedik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benim eşimde bu hafta varikosel ameliyatı olucak hayırlısıyla , etrafımda çoğu kişi bu ameliyattan sonra hamile kaldı. Sizinde son durumunuzu merak ettim acaba sizde güzel haberler aldınız mı ? İnşallah bize de nasip olurMerhaba, benim eşim de geçen hafta varikosel ameliyatı oldu. Keşke daha önce yaptırsaydık..
elimin sperm değerleri düşüktü ama ultrasonda varikosel çok ileri olmadığı için doktorlar hemen ameliyat olmana gerek yok dediler. Bu süreçte bizde kürler vs herşeyi denedik. Aşılama yaptık olmadı, tüp bebek iki transfer tutmadı..
sonunda ameliyata karar verdik. Aşırı basit bir ameliyatmış ve doktoru ameliyat esnasında açtıpında 6 damarda varisleşme görmüş ve hepsini bağlamış. Yani ultrasonra herşey görünmeyebiliyor..
Doktor bu durumda değerleriniz kesin düzelecek dedi. Bakalım inşallah güzel sonuç alacağız inanıyorum.
özetle eğer kadında sorun yoksa erkekte varikosel varsa kesin direkt ameliyat olmalı. Bizim gibi tüp bebekle uğraşmasın kimse tavsiye etmem, onca ilaç ve hayal kırıklığı. Çünkü varikosel spermlerin kalitesini çok bozduğu için oluşan embriyoların kalitesi de düşük oluyor genelde ve bu yüzden tutmuyor bence.
Merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı olucak da bu hafta çok merak ediyorum sadece acaba sizde durum ne şuan düzeliyor mu gerçekten ameliyattan sonra durumlar ?? Ameliyattan sonra hamilelik haberi alan çok tanıdığım var ve bu beni çok mutlu etti inşallah güzel haberler de alırızEşimin de sayı iyi ama ileri hareket 0 morfoloji de 2 bunlar kötü olunca sayı işe yaramıyor. Ameliyat ile düzelir inşallah değerler
Bizim operasyon sonrası 9. Ay gebelik oluştu. Derecesi yüksekti ve sigaraya rağmen gebeliğe ulaştık. 6 ay içinde gebelik olma ihtimali yüksek. Olmazsa bile beklenebilir de 7. 9. Ayda hamile kalan da var. Kesinlikle operasyon olun derim. Geçmiş olsun.
Bizim sayı 20 milyon ve üzerinde olduğu için dondurmadık tabii ki. Sizin hep 3 milyon veya daha altıysa dondurma mantıklı.Selamlar, Tüp bebek doktorumuz ameliyat olunacaksa öncesinde spermi dondurun ameliyat sonrası bu değerleri de göremeyebilirsiniz dedi.
Varikosel Grade 3 . Ürologlarda ameliyat derken , kadın dogumcular vakit kaybı olarak görüyor.
Varikosel öncesi sperm dondurdunuz mu ?
Biz bu ay ameliyat olmadan tüp bebeğe başlayacaktık ama bende kist olduğu için ertelendi.
yaşım 34.
Total sperm: 3 milyon
morfoloji :1
Önce ameliyat olup sonra mı tüp bebek denesek ?
yaşım gidiyor
Bizim değerler çok aşağıya indi bu ay yine test yapacağız inşallah iyileşme olmuştur Mayıs sonunda ameliyat olmuştu eşim en son testi iki ay önce yaptıkMerhaba benim eşimde varikosel ameliyatı olucak da bu hafta çok merak ediyorum sadece acaba sizde durum ne şuan düzeliyor mu gerçekten ameliyattan sonra durumlar ?? Ameliyattan sonra hamilelik haberi alan çok tanıdığım var ve bu beni çok mutlu etti inşallah güzel haberler de alırız
Bizim değerler çok aşağıya indiği için şu an zamanında dediğinizi yapmadığım için pişman oldum. Keşke ameliyattan önce dna hasar testi yapıp tüp bebeğe başlasaydım sperm dondurmaktansa embriyo dondurmak daha mantıklı. Ama bizim sayımız çok yüksekti 87 milyondan 9 milyon ineceğini doktor da öngörmemişti. 5 milyon ve altında ameliyat öncedi sprem dondurma yapıyoruz demişti.Bizim sayı 20 milyon ve üzerinde olduğu için dondurmadık tabii ki. Sizin hep 3 milyon veya daha altıysa dondurma mantıklı.
Ben hep diyorum. Sperm DNA hasar testi yapın. Hasar yüksek değilse tüp bebek yaptırın. Yeterli embriyo oluşursa onları dondurup o arada operasyon olabilir eşiniz. Sizin için en mantıklısı bu gibi. Hem tüp bebek için ilk adımı atmış olursunuz. Birkaç embriyo da oluşursa onları denersiniz, eşiniz de operasyon olup iyileşmeye başlar.
Siz kaçıncı ayda takviye kullanmaya başladınız biz bi test daha yaptıktan sonra takviye ilaç alacağızBizim sayı 20 milyon ve üzerinde olduğu için dondurmadık tabii ki. Sizin hep 3 milyon veya daha altıysa dondurma mantıklı.
Ben hep diyorum. Sperm DNA hasar testi yapın. Hasar yüksek değilse tüp bebek yaptırın. Yeterli embriyo oluşursa onları dondurup o arada operasyon olabilir eşiniz. Sizin için en mantıklısı bu gibi. Hem tüp bebek için ilk adımı atmış olursunuz. Birkaç embriyo da oluşursa onları denersiniz, eşiniz de operasyon olup iyileşmeye başlar.
Önce ameliyat olun sonra bebek tedavisi olmak daha mantıklı sperm kalitesini etkiler çünkü olumlu olarakSelamlar, Tüp bebek doktorumuz ameliyat olunacaksa öncesinde spermi dondurun ameliyat sonrası bu değerleri de göremeyebilirsiniz dedi.
Varikosel Grade 3 . Ürologlarda ameliyat derken , kadın dogumcular vakit kaybı olarak görüyor.
Varikosel öncesi sperm dondurdunuz mu ?
Biz bu ay ameliyat olmadan tüp bebeğe başlayacaktık ama bende kist olduğu için ertelendi.
yaşım 34.
Total sperm: 3 milyon
morfoloji :1
Önce ameliyat olup sonra mı tüp bebek denesek ?
yaşım gidiyor
Operasyondan iki hafta sonra başladı. 5 6 ay yoğun takviye aldı. Sonrasında azalttı. Arada alıyordu. Ama dediğim gibi en önemlisi hasar testi düşük geldi. Zaten o ay da hamileymişim.Siz kaçıncı ayda takviye kullanmaya başladınız biz bi test daha yaptıktan sonra takviye ilaç alacağız
Önce hasar testi yapmış mıydınız? İlk yaptığınızda mı düşük geldi?Operasyondan iki hafta sonra başladı. 5 6 ay yoğun takviye aldı. Sonrasında azalttı. Arada alıyordu. Ama dediğim gibi en önemlisi hasar testi düşük geldi. Zaten o ay da hamileymişim.
Hayır öncesinde yaptırmadık. Çünkü zaten operasyon sonrası düzelme için zaman geçmesi gerekiyordu. Tüp bebek düşünürken yaptırdık.Önce hasar testi yapmış mıydınız? İlk yaptığınızda mı düşük geldi?
Ameliyat oldu ama değerleri daha düştü fakat bizim sorunumuz eşim tıp 1 diyabet insülin kullandığı için değerleri gittikçe düştü doktorumuz mikro tese yöntemiyle tüp bebek önerdi açıkçası bu değerlerle zaten başka Bi çözüm yokmuş inşallah isteyen herkese Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsinMerhabalar acaba sonuç alabildiniz mi? Benim eşimede ameliyat dedi doktor ne yapmalıyız bilmiyoruz ilk gittğimiz doktor acaba başkasına gidelim mi bilemedik
Çok gecmıs olsun öncelikle bide çok sevindim cvp vermenize , buradaki bilgiler önemli sonuçta aynı durumdayız . Bizde dün ameliyatı gerçekleştirdik ama ben bugünden itibaren keçi boynuzu vericem hep çok faydası var keçi boynuzunu aktardan alın mutlaka çok etkisini görürsünüz bizde ameliyattan önce kullandık şimdi devam edicez. Sperm kalite ve sayı olarak çok yardımcı oluyor bu keci boynuzu .. sigara , alkol , ve kafein içeren içeceklerden uzak durun ..sağlıklı beslenince düzeliyor hayırlısıyla . İnşallah güzel haberler alırsınız bir gelişme olursa yazalım olur mu belki bir katkısı olur birbirimizeBizim değerler çok aşağıya indi bu ay yine test yapacağız inşallah iyileşme olmuştur Mayıs sonunda ameliyat olmuştu eşim en son testi iki ay önce yaptık
Teşekkür ederim Eşim ameliyattan önce keçiboynuzu ve takviye kullandı sayı iki katına çıktı ama ileri hareket değişmeyince ameliyata karar verdik. Ameliyat sonrası da doktor değişimi izleyebilmek için hiç bir şey kullanmamasını söyledi. Artık sonuçlar iyi de olsa kötü de olsa kullanacak çünkü izlem süresi bitmiş oluyor 7 ay geçti. İnşallah yükselir sevinçli haber alırızÇok gecmıs olsun öncelikle bide çok sevindim cvp vermenize , buradaki bilgiler önemli sonuçta aynı durumdayız . Bizde dün ameliyatı gerçekleştirdik ama ben bugünden itibaren keçi boynuzu vericem hep çok faydası var keçi boynuzunu aktardan alın mutlaka çok etkisini görürsünüz bizde ameliyattan önce kullandık şimdi devam edicez. Sperm kalite ve sayı olarak çok yardımcı oluyor bu keci boynuzu .. sigara , alkol , ve kafein içeren içeceklerden uzak durun ..sağlıklı beslenince düzeliyor hayırlısıyla . İnşallah güzel haberler alırsınız bir gelişme olursa yazalım olur mu belki bir katkısı olur birbirimize