- 2 Mayıs 2021
- 299
- 93
- 33
- Konu Sahibi morumsuangel
Ameliyat öncesini kasdettim. Biz ameliyattan önce aşılama deneyelim dedik deAşılama denemedim yaş nedeni ile direk tüp bebek öneriyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ameliyat öncesini kasdettim. Biz ameliyattan önce aşılama deneyelim dedik deAşılama denemedim yaş nedeni ile direk tüp bebek öneriyorlar
Evet seninde dediğin gibi ameliyat Tüp bebek başarısını artırıyor.inşallah Bi gün güzel haberlerini de paylaşırsın bu sayfadan.ameliyattan sonraki tüp bebek denemelerinde şans daha yüksek diye biliyorum. Umarım tutar eğer benim aşılamam tutmazsa ameliyattan sonra tüp bebek yapmayı düşünüyorum biraz riskli ama tüp bebeğe ameliyattan önce başvurmam gibi geliyor
Ameliyattan önce sperm testi vermesi gerekiyormuş ancak eşim kendini sıkıyo sanırım şey gelmiyomuş üstüne gitmek istemiyorum kendini kötü hissediyor ne zaman isterse o zaman yapsın diye düşünüyorumVarikosel ameliyatı oldu eşimde. Bayram sonrası test vericek . Çok basit bir ameliyat, geciktirmeyin derim. Bu ameliyat sonrası hamile kalan tanıdıklarım var. Size de vesile olur inş. Aksi takdirde tüp bebek kaçınılmaz oluyor malesef
Teşekkür ederim kendimle beraber herkese dua ediyorum isteyen herkes o mutlu haberi alır inşallahAmeliyat
Evet seninde dediğin gibi ameliyat Tüp bebek başarısını artırıyor.inşallah Bi gün güzel haberlerini de paylaşırsın bu sayfadan.
Haklısın çok üstüne düşünce hoşlanmıyorlar. Biz kadınlar daha azimliyiz tedavi konusundaAmeliyattan önce sperm testi vermesi gerekiyormuş ancak eşim kendini sıkıyo sanırım şey gelmiyomuş üstüne gitmek istemiyorum kendini kötü hissediyor ne zaman isterse o zaman yapsın diye düşünüyorum
Ama bi ara cidden acaba bebek istemiyo mu diye düşünmüştümHaklısın çok üstüne düşünce hoşlanmıyorlar. Biz kadınlar daha azimliyiz tedavi konusunda
Geçmiş olsun değerleriniz nasıldı tüp bebek aşılama yaparken?Merhaba, benim eşim de geçen hafta varikosel ameliyatı oldu. Keşke daha önce yaptırsaydık..
elimin sperm değerleri düşüktü ama ultrasonda varikosel çok ileri olmadığı için doktorlar hemen ameliyat olmana gerek yok dediler. Bu süreçte bizde kürler vs herşeyi denedik. Aşılama yaptık olmadı, tüp bebek iki transfer tutmadı..
sonunda ameliyata karar verdik. Aşırı basit bir ameliyatmış ve doktoru ameliyat esnasında açtıpında 6 damarda varisleşme görmüş ve hepsini bağlamış. Yani ultrasonra herşey görünmeyebiliyor..
Doktor bu durumda değerleriniz kesin düzelecek dedi. Bakalım inşallah güzel sonuç alacağız inanıyorum.
özetle eğer kadında sorun yoksa erkekte varikosel varsa kesin direkt ameliyat olmalı. Bizim gibi tüp bebekle uğraşmasın kimse tavsiye etmem, onca ilaç ve hayal kırıklığı. Çünkü varikosel spermlerin kalitesini çok bozduğu için oluşan embriyoların kalitesi de düşük oluyor genelde ve bu yüzden tutmuyor bence.
Çok teşekkürler. Sayı olarak Ml de 7,5milyonu da gördük 4,5 da. Toplam Hareketlilik %50 ileri hareketli %20lerde morfoloji 1 di.Geçmiş olsun değerleriniz nasıldı tüp bebek aşılama yaparken?
Çok teşekkürler. Sayı olarak Ml de 7,5milyonu da gördük 4,5 da. Toplam Hareketlilik %50 ileri hareketli %20lerde morfoloji 1 di.s
Hareketlilik çok iyi hızlı ileri harektliliği bilmem ama sayı artabilir diye düşünüyorum kürler ve takviyeler ile. Bizim sayı iyi ama ileri hareket yüzde 10 yerinde 10 morfoloji de 2 . Bizim Ameliyat olmama sebebimiz düşük de olsa değerleri kötü etkileme ihtimali. Yoksa basit bi ameliyatÇok teşekkürler. Sayı olarak Ml de 7,5milyonu da gördük 4,5 da. Toplam Hareketlilik %50 ileri hareketli %20lerde morfoloji 1 di.
Kesinlikle katılıyorum varikosel varsa ameliyat olmadan tüp bebek yapılmamalı. Ürogların dediğine göre spermleri daha kaliteli hale getirdiği için değerler yükselmese bile tüp bebek şansını artırıyormuşTüp bebek olayı artık ticari bir sektör haline gelmiş durumda ve bizim gibi çiftleri kendileri için Müşteri gibi görüyorlar malesef 45 dk. Sürecek olan bir ameliyat neticede... Bu ameliyat Tüp bebek başarısını da artırıyor.ayrıca dünya kadar hormon yükleniyor kadın vücüduna ama bu kimsenin umurunda değil. ameliyat olupta fayda görmeyenler var hatta 2.ye ameliyat olanlar var.defalarca tüp bebek deneyip hamile kalamayanda var. 45 dk lik ameliyatın maliyeti defalarca tüp bebek tedavisinden daha az maliyetli. Hem maddi hem manevi olarak
Bu yazdığınıza yüzde yüz katılıyorumTüp bebek olayı artık ticari bir sektör haline gelmiş durumda ve bizim gibi çiftleri kendileri için Müşteri gibi görüyorlar malesef 45 dk. Sürecek olan bir ameliyat neticede... Bu ameliyat Tüp bebek başarısını da artırıyor.ayrıca dünya kadar hormon yükleniyor kadın vücüduna ama bu kimsenin umurunda değil. ameliyat olupta fayda görmeyenler var hatta 2.ye ameliyat olanlar var.defalarca tüp bebek deneyip hamile kalamayanda var. 45 dk lik ameliyatın maliyeti defalarca tüp bebek tedavisinden daha az maliyetli. Hem maddi hem manevi olarak
Merhaba sonuçlarınız düzeldimiMerhaba, benim eşim de geçen hafta varikosel ameliyatı oldu. Keşke daha önce yaptırsaydık..
elimin sperm değerleri düşüktü ama ultrasonda varikosel çok ileri olmadığı için doktorlar hemen ameliyat olmana gerek yok dediler. Bu süreçte bizde kürler vs herşeyi denedik. Aşılama yaptık olmadı, tüp bebek iki transfer tutmadı..
sonunda ameliyata karar verdik. Aşırı basit bir ameliyatmış ve doktoru ameliyat esnasında açtıpında 6 damarda varisleşme görmüş ve hepsini bağlamış. Yani ultrasonra herşey görünmeyebiliyor..
Doktor bu durumda değerleriniz kesin düzelecek dedi. Bakalım inşallah güzel sonuç alacağız inanıyorum.
özetle eğer kadında sorun yoksa erkekte varikosel varsa kesin direkt ameliyat olmalı. Bizim gibi tüp bebekle uğraşmasın kimse tavsiye etmem, onca ilaç ve hayal kırıklığı. Çünkü varikosel spermlerin kalitesini çok bozduğu için oluşan embriyoların kalitesi de düşük oluyor genelde ve bu yüzden tutmuyor bence.
Bu yazıyı yazalı daha 1 ay olmadı. Sperm sonucunu 6 ay sonra istiyor doktorlar. Ama genelde o 6 ay içinde hamile kalındığı için teste gerek kalmıyormuşMerhaba sonuçlarınız düzeldimi
Benim eşimde bu cuma ameliyat olucak umutluyuzBu yazıyı yazalı daha 1 ay olmadı. Sperm sonucunu 6 ay sonra istiyor doktorlar. Ama genelde o 6 ay içinde hamile kalındığı için teste gerek kalmıyormuş