Varikosel sonrası

bizim de iki taraflı şu an sadece proxeed plus ve keçi boynuzu pekmezi veriyorum nasıl ilerlicem programı nasıl ayarlıcam bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Mersk etme canim duzelecekk insallahh bnm esimde kiloda var bayagi o da etklyor .. biri yazmsti esim varikosel ameliyati oldu 1.5 ay snra hamile kaldm kisiden kisiye degsyor

Bizim de cumartesi ameliyat var inşallah sonrasında çok beklemeyiz sabırsızlanıyorum İnşallah hepimize nasip etsin hayırlısıyla

Eşimde varikosel çıktı ameliyat önerdi doktor hamile kalan var mı ameliyat sonrası
Merhabalar size umut olurum inşallah , ben de sizin gibiydim.Esim Nisan da ameliyat oldu doktor 6 aydan sonra kendini toplar dedi ve ben Kasım'da hamile kaldım korkmayın sadece sabredin dua edin zor bir süreç kolay değil gerçekten kimseye bişey de açıklayamiyor insan zorlanıyor.
Size tavsiyem su ameliyat olacaksanız kesinlikle mikrocerrahi ile olun ve gerçekten işin ehli bır doktora gitmenizi öneririm. Bizim ileri hızlı değerimiz amelîyattan önce 0.di sonrasında ise 40 kusur oldu

Eşimde varikosel çıktı ameliyat önerdi doktor hamile kalan var mı ameliyat sonrası
Geçmiş olsun benim eşimde de çıkmıştı tam 1 sene sonra gittik sperm sayısı iyi dediler bende rahim filmi çekildim o sıra anestezili olarak hani bebek istediğimiz için kafamızda soru işareti kalmasın diye ilk çocuğum sezeryanla olmuştu 2. Gecikti 1 sene sonunda hamile kaldım ameliyat olsun her şey zamanını bekliyor gerçekten

Benimde esimde varikosel var ve sperm sayısı çok düşük bide morfoloji bozukluğu var. Ameliyattan sonra düzelir mi? Normal yollardan gebe kalma şansım var mı?
Ameliyat sonrası 1 sene sonra gebe kaldım bizimde ameliyat sonrası erkenden olur diyenler gibi bizde bekledik ama olmadı

bize de amelyat dedi doktor sperm sayınız kaç acaba eğer çok düşük değilse korkmayın sizde de bir problem yoksa hamile kalırsınız inşallah
Merhaba hamilesiniz çok sevindim daha önce bir kaç yerde denk gelmiştim mesajlarınıza. Naptınız acaba hamile kalma süreciniz nasıldı bilgi verir misiniz tüp bebek mi normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…