- 5 Mart 2019
- 220
- 448
-
- Konu Sahibi serife arslan
Amin inşalalh Rabbim isteyen kim varsa nasib etsin. Ameliyat öncesi total 8ml ameliyat sonrası 30ml morfoloji falan da artmıştı.. normal gebelik için mucize bi değer belki bizimkisi ama nasib oldu. Hız kalite artmıştı.konu açmıştım değerlerimizi süreci ayrıntısıyla yazmıştım bakmak isterseniz linki vereyim. Yine sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabildim.Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim bakıyorum hemenAmin inşalalh Rabbim isteyen kim varsa nasib etsin. Ameliyat öncesi total 8ml ameliyat sonrası 30ml morfoloji falan da artmıştı.. normal gebelik için mucize bi değer belki bizimkisi ama nasib oldu. Hız kalite artmıştı.konu açmıştım değerlerimizi süreci ayrıntısıyla yazmıştım bakmak isterseniz linki vereyim. Yine sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabildim.
Erkek İnfertilitesi - Erkek İnfertilitesinde Bizim Başarı Hikayemiz !!!
Herkese merhaba güzel anne adayları, Bundan 3 yıl önce başladık çocuk çalışmalarına, 8 ay sonra gelen bir gebelik sevinci ve kalp atışı durmasına bağlı kürtaj. Kelimenin kendisi bile kabus gibi zaten. Doktorum kürtaj sonrası bir kaç ay ara verip devam edebilirsiniz demişti ki öyle de oldu. 5-6...www.kadinlarkulubu.com
Bızede ancak 3 ay sonrasında duzelme olur dedı doktor benım esımde 19 ocakta olduCanım benim eşimde 5 Ocak da ameliyat oldu doktor ameliyattan hemen sonra da gebe kalan hastalarım var 1 ay sonra da 3 ay sonrada dedi önümüzdeki 3 ay içinde gebelik bekleyebilirsiniz dedi benim de yumurtam büyümediği için femara+iğne kullanıyorum.daha önce klomen ile bir kimyasal gebelik oldu ama bakalım bu ay ne olacak inşallah olur sizindeameliyatı iyi bir cerrahta olması çok önemli bilginiz olsun çok araştırdık
Ben de femara kullandım +ovitrelle iğne oldum bekliyoruz artık 15 gün sonra inşallah gebelik olur sizinde isteyen herkesin deBızede ancak 3 ay sonrasında duzelme olur dedı doktor benım esımde 19 ocakta oldu
İnsallah aminnnBen de femara kullandım +ovitrelle iğne oldum bekliyoruz artık 15 gün sonra inşallah gebelik olur sizinde isteyen herkesin de
Benim esim pr. Dr. Güner Kemal de oldu trabzon medical hastanesi de hemde cift tarafli bayagi buyumustu varisler ... Ameliyattan once spermi 15 milyonken smdi 55 duzeliyor ameliyattan korkmayn.bizim 100 bin çıktı en son testte. ameliyat olup olmama konusunda tereddütlerimiz var bizim de. kaan aydos a mı gitsek diyoruz. bugün aradım sekretiri ile görüştüm, uygulanacak ilaç tedavisinden sonra normal yolla olur dedi kadın bende şaştım kaldım
benim eşimin de aynı ama ameliyat sonrası ağrısı çok fazla dayanamıyor neredeyse iki gece geçti ameliyattan daha dün geceyi hastanede geçirdik sizin ameliyat sonrası durumu nasıldıBenim esim pr. Dr. Güner Kemal de oldu trabzon medical hastanesi de hemde cift tarafli bayagi buyumustu varisler ... Ameliyattan once spermi 15 milyonken smdi 55 duzeliyor ameliyattan korkmayn.
Canim benim ki de 2 3 gun bayagi zorlandibenim eşimin de aynı ama ameliyat sonrası ağrısı çok fazla dayanamıyor neredeyse iki gece geçti ameliyattan daha dün geceyi hastanede geçirdik sizin ameliyat sonrası durumu nasıldı
biz taburcu olduğumuz gün izmir’den döndük uçakla doktor gidebilir dedi de baya zorlamış sanırım ağrısı bu sebeple artmış. şükür ameliyat yerinin sızısı dışında bişeyi kalmadıCanim benim ki de 2 3 gun bayagi zorlandihatirlyorum bana tutunmadan wc ye bile gidemyodu bazen atesi yukselyordu ... Ama bi hafta icinde duzeliyor merak etmeyin rabbim sifa versin ... Bu da bizlerin sinavi heralde
maşallah çok güzel2015 de ameliyat oldu .Ameliyattan 1.5 ay sonra hamile kaldım bi kızım oldu simdi 2.ye uğraşıyoruz bakalım nasip
Amin cnm Rabbim ısteyen herkese nasip etsin inşallahmaşallah çok güzeldarısı hayırla sağlıkla bizlere olsun
biz taburcu olduğumuz gün izmir’den döndük uçakla doktor gidebilir dedi de baya zorlamış sanırım ağrısı bu sebeple artmış. şükür ameliyat yerinin sızısı dışında bişeyi kalmadıRabbim hepimiz için en hayırlısını versin sağlıkla sıhhat
İleri hareketi duzeldi mi :)maşallah çok güzeldarısı hayırla sağlıkla bizlere olsun
bizim ameliyat bir hafta olmadı yapılalı bakalım 3 ay sonra belli olacak oİleri hareketi duzeldi mi :)
Cok gecmis olsun bizm 1 sene oldu :)bizim ameliyat bir hafta olmadı yapılalı bakalım 3 ay sonra belli olacak o
bize proxeed plus verdiBizim de 20 gün oldu operasyon olalı. Dr protime men verdi. Ama emin olamadım promotil mi protime mı diye? Protime men kullanan var mı aranızda?
sizin sonuçlar nasıl peki inşallah iyi olmuşturCok gecmis olsun bizm 1 sene oldu :)
İyi canim bi senede anca toparladi bizim iki tarafli varikoseldi ve bayagi buyumstu :/sizin sonuçlar nasıl peki inşallah iyi olmuştur