Varikosel sonrası

Rabbim kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah
Amin inşalalh Rabbim isteyen kim varsa nasib etsin. Ameliyat öncesi total 8ml ameliyat sonrası 30ml morfoloji falan da artmıştı.. normal gebelik için mucize bi değer belki bizimkisi ama nasib oldu. Hız kalite artmıştı.konu açmıştım değerlerimizi süreci ayrıntısıyla yazmıştım bakmak isterseniz linki vereyim. Yine sormak istediğiniz birşey olursa yardımcı olabildim.

Çok teşekkür ederim bakıyorum hemen

Bızede ancak 3 ay sonrasında duzelme olur dedı doktor benım esımde 19 ocakta oldu

Benim esim pr. Dr. Güner Kemal de oldu trabzon medical hastanesi de hemde cift tarafli bayagi buyumustu varisler ... Ameliyattan once spermi 15 milyonken smdi 55 duzeliyor ameliyattan korkmayn.

Benim esim pr. Dr. Güner Kemal de oldu trabzon medical hastanesi de hemde cift tarafli bayagi buyumustu varisler ... Ameliyattan once spermi 15 milyonken smdi 55 duzeliyor ameliyattan korkmayn.
benim eşimin de aynı ama ameliyat sonrası ağrısı çok fazla dayanamıyor neredeyse iki gece geçti ameliyattan daha dün geceyi hastanede geçirdik sizin ameliyat sonrası durumu nasıldı

benim eşimin de aynı ama ameliyat sonrası ağrısı çok fazla dayanamıyor neredeyse iki gece geçti ameliyattan daha dün geceyi hastanede geçirdik sizin ameliyat sonrası durumu nasıldı
Canim benim ki de 2 3 gun bayagi zorlandi hatirlyorum bana tutunmadan wc ye bile gidemyodu bazen atesi yukselyordu ... Ama bi hafta icinde duzeliyor merak etmeyin rabbim sifa versin ... Bu da bizlerin sinavi heralde

2015 de ameliyat oldu .Ameliyattan 1.5 ay sonra hamile kaldım bi kızım oldu simdi 2.ye uğraşıyoruz bakalım nasip

Canim benim ki de 2 3 gun bayagi zorlandi hatirlyorum bana tutunmadan wc ye bile gidemyodu bazen atesi yukselyordu ... Ama bi hafta icinde duzeliyor merak etmeyin rabbim sifa versin ... Bu da bizlerin sinavi heralde
biz taburcu olduğumuz gün izmir’den döndük uçakla doktor gidebilir dedi de baya zorlamış sanırım ağrısı bu sebeple artmış. şükür ameliyat yerinin sızısı dışında bişeyi kalmadı Rabbim hepimiz için en hayırlısını versin sağlıkla sıhhatle

Amin canim cok gecmis olsun o da gecer kalmaz yakinda

Bizim de 20 gün oldu operasyon olalı. Dr protime men verdi. Ama emin olamadım promotil mi protime mı diye? Protime men kullanan var mı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…