Allah Allah doktor önermedi diye ilk defa sizden duydum. Geçmiş olsun şimdidenbenim eşim yarın ameliyat olacak. bugün hastaneye yattı önümüzdeki gelişmeleri göreceğiz bakalım. ameliyat olup hamile kalan çok. Fakat Varikosel olan kişiye keçiboynuzu önermiyor doktor. kesinlikle içmeyin diyor. bizde birkaç yiyecek söyledi onları tüketiyor.
Hayırlısı olsun eşim ameliyat olduktan sonra hamile oldğum haberimi aldım :)Evet biz Ankara 'da Kaan Aydos'a gittik. Varikosel olan kişilere kesinlikle keçiboynuzu içme diyor. Hatta bı ot adıda verdi ama ben unuttum bişey kökü dedi sanırım.
Ayrıca sperm düşüklüğünün sebebini araştırmadan da bişey kullanmayı önermiyor zaten.
Bize nohut yemeği her gün ye dedi , kuru üzüm siyah çekirdekli olacak dedi, kuru incir , ısırgan otu çayı ve havuç bunlar daha çok etkiliymis.
Ne kadar süre sonra aldınız haberi , inşallah bana da nasip olur yaaaaHayırlısı olsun eşim ameliyat olduktan sonra hamile oldğum haberimi aldım :)
Ya açıkcası buraya yazdığımda umutsuzdum ama yazdıktan bikaç hafta sonra öğrendim aslında varikosel ameliyatından önce hamile kalmış oluyorum diyimNe kadar süre sonra aldınız haberi , inşallah bana da nasip olur yaaaa
Ya açıkcası buraya yazdığımda umutsuzdum ama yazdıktan bikaç hafta sonra öğrendim aslında varikosel ameliyatından önce hamile kalmış oluyorum diyiminşaallah kısa sürede alırsınız hayırlı haberleri ama doğal şeylerden de faydalanın derim
[/QUO
Demekki sizin degerleriniz yüksekmiş. Varikosel daha etki yapmamış. Bizde değerlerimiz nerdeyse 0
Varikosel ameliyatından önce neler yediniz canımYa açıkcası buraya yazdığımda umutsuzdum ama yazdıktan bikaç hafta sonra öğrendim aslında varikosel ameliyatından önce hamile kalmış oluyorum diyiminşaallah kısa sürede alırsınız hayırlı haberleri ama doğal şeylerden de faydalanın derim
Belli bişey yoktu çünkü doktor sperm sayısı ve hareketlilik düşük deyince umudumuz pek kalmamıştı. Ama eşim keçiboynuzunu her akşam yiyordu öyle çayın yanında bide kabak çekirdeğiVarikosel ameliyatından önce neler yediniz canım
Varikosel ameliyatından önce neler yediniz canım
Anladım canım Allah sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin inşallah bebişinizinBelli bişey yoktu çünkü doktor sperm sayısı ve hareketlilik düşük deyince umudumuz pek kalmamıştı. Ama eşim keçiboynuzunu her akşam yiyordu öyle çayın yanında bide kabak çekirdeği
Teşekkür ederim en kısa sürede Rabbim sizede nasip etsin inşaallahAnladım canım Allah sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin inşallah bebişinizin
İnşallah canım benim. Peki sayı ve hareketlilik kaçtı sizinTeşekkür ederim en kısa sürede Rabbim sizede nasip etsin inşaallah
Toplam hareketlilik yüzde 20ydiİnşallah canım benim. Peki sayı ve hareketlilik kaçtı sizin
Anladım canımToplam hareketlilik yüzde 20ydi
Valla detaylı hatırlamadım o yüzden kusura bakmaAnladım canım
Valla detaylı hatırlamadım o yüzden kusura bakma
İkisinin faydası olduğunu çok duydumYok canım ne kusuru keçiboynuzuna bizde başladık incir kürüne başladık inşallah faydasını görürüz
Öyle tabi ilk önce inancın olcak kaç haftalık bebişİkisinin faydası olduğunu çok duydumKararlı ve inançlı olmak önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?