• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Varikosel>>proxed plus

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gulguzeli2020

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2020
17
7
1
30
Eşim haziranda varikosel ameliyatı oldu morfoloji 2 hız 47 sayı da iyi durumdaydı. Ameliyattan 3 ay sonra gittik hız 24 lerdeydi morfoloji 4 olmuştu sayı da artmıştı tam hatırlamıyorum sayıyı. Eylülde proxed plus kullanmaya başladık ekimde hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar kısa sürede etki edeceğini beklemiyorduk. Gecikmeme rağmen ihtimal vermedim hiç olmaz diye düşündüm. Belirtiler adet belirtileriyle aynı tek farkı ara ara batma şeklinde olması normalde başladığında sürekli devam eder ağrılarım. Bu kez ara ara saniyeler şeklinde oldu size umut olsun diye yazmak istedim. İnşallah tüm isteyen kadınlar bu duyguyu yaşar Allahım isteyen kimseyi bebişsiz bırakmasın

Eşim haziranda varikosel ameliyatı oldu morfoloji 2 hız 47 sayı da iyi durumdaydı. Ameliyattan 3 ay sonra gittik hız 24 lerdeydi morfoloji 4 olmuştu sayı da artmıştı tam hatırlamıyorum sayıyı. Eylülde proxed plus kullanmaya başladık ekimde hamile olduğumu öğrendim. Bu kadar kısa sürede etki edeceğini beklemiyorduk. Gecikmeme rağmen ihtimal vermedim hiç olmaz diye düşündüm. Belirtiler adet belirtileriyle aynı tek farkı ara ara batma şeklinde olması normalde başladığında sürekli devam eder ağrılarım. Bu kez ara ara saniyeler şeklinde oldu size umut olsun diye yazmak istedim. İnşallah tüm isteyen kadınlar bu duyguyu yaşar Allahım isteyen kimseyi bebişsiz bırakmasın
Benim eşim içinde varikosel ameliyatı dediler ama hemen gerek yok sayı iyi ama hız düşük bu yüzden doktor destek amaçlı sperra verdi 3 ay kullanımdan sonra tekrar bakalım dedi sence işe yarar mı bu kadar çabuk ileri hızlı olan yüzde 10
Bu arada Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah 🤲🥰 ❤️

Bu ilaç hakkında bilgim yok ne desem yanlış olur şimdi ama doktor önerdiyse faydası olacaktır inşallah 🙏🏼biz de ilacı hız için kullanmıştık

Back
X