- 5 Aralık 2021
- 2.613
- 2.954
Hahahsh sıkıntılı işler ya maşallah size de geçmişler olsun shhshdjdBenim esim 26 yasında valla ben hayatımda bu kadar azgın erkek görmedim maşallah diyelim hahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahsh sıkıntılı işler ya maşallah size de geçmişler olsun shhshdjdBenim esim 26 yasında valla ben hayatımda bu kadar azgın erkek görmedim maşallah diyelim hahahah
Sağol canım jdjdjkdjdHahahsh sıkıntılı işler ya maşallah size de geçmişler olsun shhshdjd
Afedersiniz akıntı böyle şeffaf beyaz uzayan bı akıntı mi oluyotBoşver hiç uğraşma onlarla bende pcosum ve tamamen daha da gecikiyodum o test yüzünden stres yaptığım için. Akıntı takip et ağrı takip et illa belli oluyor bi şekilde yumurtlama olduğu
Benim esim 26 yasında valla ben hayatımda bu kadar azgın erkek görmedim maşallah diyelim hahahah
Evet canımAfedersiniz akıntı böyle şeffaf beyaz uzayan bı akıntı mi oluyot
Ama benim bazen öyle oluyor hep değilEvet canım
Zaten ayda 1-2 defa olur yumurtlama zamanı yaniAma benim bazen öyle oluyor hep değil
Demek istediğim her ay olmuyoZaten ayda 1-2 defa olur yumurtlama zamanı yani
Mesela bu ay oldu ama ondan önce ki ay olduğunu görmedimDemek istediğim her ay olmuyo
Anladım canım zaten her kadın her ay yumurtlayacak diye bir zorunluluk yok bazı aylar yumurtlamayabiliyoruzMesela bu ay oldu ama ondan önce ki ay olduğunu görmedim
Bilmem bı an bende de polikistik over olabilir sandımAnladım canım zaten her kadın her ay yumurtlayacak diye bir zorunluluk yok bazı aylar yumurtlamayabiliyoruz
Hayır yok hiç öyle ayrıntılı bakilmadiCanım sonucların varsa at bakayım amh fsh lh falan
İnanki hiç bilmiyorum kan veriyordum sonuçlar temiz deniliyordu bende neye bakildigini hiç sormadım neye bakılıyor kiKan sonuclarında neye baktılar
E nabızdan baksana neye bakmıslarİnanki hiç bilmiyorum kan veriyordum sonuçlar temiz deniliyordu bende neye bakildigini hiç sormadım neye bakılıyor ki
İşte bı sorun var benim telefonuma e nabız inmiyor kaç kere denedim olmadıE nabızdan baksana neye bakmıslar
Googledan e nabızdan bak illa ki e nabızı indirmeye gerek yok kiİşte bı sorun var benim telefonuma e nabız inmiyor kaç kere denedim olmadı
Hiç denemedim öyleGoogledan e nabızdan bak illa ki e nabızı indirmeye gerek yok ki