Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir yıl içinde hiç gebelik elde edemedim ve yeni öğrendik eşimde varikosel olduğunuCanım merhaba varikosel kac mm çıktı benim eşimdede varikosel cıktı usg de doktor sperm testi istedi sonucuna göre ameliyat olabilir dedi ve şöyle birşey var varikoseli olupta hamile kalanda bir cok insan var varikosel ameliyatından sonra bazıları 3 ay icinde bazıları 1-2 sene icinde kalabiliyor değişiyor yani
Benim eşime kesinlikle ameliyat olmalısın dedi ilaç bile vermedi bu yıl ameliyat olursan 0/0 60 iyileşme olur dedi eşim Kasım da ameliyat olacak kaç mm çıktığını bilmiyorumBende 1 yıl icinde gebelik elde edemedim varikoseli kaç mm çıktı
O zaman sperm testi kötü cıkmıs cunku bize dr sperm testi iyi cıkarsa gerek kalmaz dediBenim eşime kesinlikle ameliyat olmalısın dedi ilaç bile vermedi bu yıl ameliyat olursan 0/0 60 iyileşme olur dedi eşim Kasım da ameliyat olacak kaç mm çıktığını bilmiyorum
O zaman sperm testi kötü cıkmıs cunku bize dr sperm testi iyi cıkarsa gerek kalmaz dana fotoğrafını atayım bana yorumlar nisin
Sana fotoğrafını atsam yorumlar mısın ben hiç bir şey anlamadımO zaman sperm testi kötü cıkmıs cunku bize dr sperm testi iyi cıkarsa gerek kalmaz dedi
AttımAt bakayım
Ameliyattan sonra eşiniz ilaç kullandı mi pekiMerhaba benim eşimde de varikosel vardı çift taraflı olduğu için hemen ameliyata alındı 3 ay oldu ameliyat olalı.. Biz de bekliyoruz belki bi bebiş bize sürpriz yapar diye.. Normalde gidip test vermemiz gerekiyor ama sanırım olumsuz etkilenmemek için ağırdan alıyoruz. Bakalım neler olacak
Benim eşimde sol tarafta var ve ameliyat olması gerektiğini söyledi doktor ilaç dahi vermedi siz ne zamandan beri bebiş istiyorsunuzMerhaba benim eşimde de varikosel vardı çift taraflı olduğu için hemen ameliyata alındı 3 ay oldu ameliyat olalı.. Biz de bekliyoruz belki bi bebiş bize sürpriz yapar diye.. Normalde gidip test vermemiz gerekiyor ama sanırım olumsuz etkilenmemek için ağırdan alıyoruz. Bakalım neler olacak
Morfoloji çok düşük sperm sayısıda çok düşük yani kesinlikle ameliyat olması lazım canım kesin olsun esin cunku morfolojiyi ancak ameliyat yükseltebilir morjlloji spermin şekli boyutu vs anlamına geliyor düşüklüğü şekilsizlik egrilik yamukluk gibi şeyler internete yaz sperm morfoloji diye görsellerde göreceksin ne anlatmak istedigimi ve birde sabah aksam ac karnına keçiboynuzu özü yedir eşineFoto bu
Attım
Canım gidin test verin sonucunda yükselme olmuştur eminimMerhaba benim eşimde de varikosel vardı çift taraflı olduğu için hemen ameliyata alındı 3 ay oldu ameliyat olalı.. Biz de bekliyoruz belki bi bebiş bize sürpriz yapar diye.. Normalde gidip test vermemiz gerekiyor ama sanırım olumsuz etkilenmemek için ağırdan alıyoruz. Bakalım neler olacak
Ameliyattan sonra eşiniz ilaç kullandı mi peki
Keci boynuzu özünü nerde bulabilirim canımMorfoloji çok düşük sperm sayısıda çok düşük yani kesinlikle ameliyat olması lazım canım kesin olsun esin cunku morfolojiyi ancak ameliyat yükseltebilir morjlloji spermin şekli boyutu vs anlamına geliyor düşüklüğü şekilsizlik egrilik yamukluk gibi şeyler internete yaz sperm morfoloji diye görsellerde göreceksin ne anlatmak istedigimi ve birde sabah aksam ac karnına keçiboynuzu özü yedir eşine
En sağlıklı hangisi sence hiç bilmiyorum ben bu tarz şeyler yemedim eşime de yedirmedim ben keçi boynuzu kürünü çok duydumAktarda bulabilirsin trendyolda falanda var
İnşallah canım dediğin gibi olur ameliyattan sonra bizde bebisimizi kucağımıza alırız çok saol bu arada Allah gönlüne göre versinMorfoloji çok düşük sperm sayısıda çok düşük yani kesinlikle ameliyat olması lazım canım kesin olsun esin cunku morfolojiyi ancak ameliyat yükseltebilir morjlloji spermin şekli boyutu vs anlamına geliyor düşüklüğü şekilsizlik egrilik yamukluk gibi şeyler internete yaz sperm morfoloji diye görsellerde göreceksin ne anlatmak istedigimi ve birde sabah aksam ac karnına keçiboynuzu özü yedir eşine