Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ewet canim bklenir insallah sonu guzel olur...ama ilk tupum gibi husranla sonuclanirla bterim..bunu simdiden goruyorum....dktor karrnimdan bile alladi kasildigomi strese girdimi....rabbim nasip etsin...

ewet canim bklenir insallah sonu guzel olur...ama ilk tupum gibi husranla sonuclanirla bterim..bunu simdiden goruyorum....dktor karrnimdan bile alladi kasildigomi strese girdimi....rabbim nasip etsin...
Tabi ki canım kolay değil hemde hiç. Allah yardımcımız olsun nasipden öte yol yok. Derdimizin dermanını arayalım da veren Allah.

canım benim yaaa...o kadar iyi anlıyorum ki seni...
o özlemek ve gelecek duygusu hiç bitmeyecek galiba.......
bugün mezara gittim gene dağıldım Allahım sabır versin...... hepimize....

Canım merhaba tekrar hoşgeldin aramıza tatlım ben kısmet olursa ocak ayında başlıyorum... sen ne zaman başlıyorsun?

Hoşbulduk canım benim.
canım bende doktora gittim büyümeyen yumurtalarım kist olmuş doğum kontrol hapı bu ay.
onu kullanıcam sonra bakıcaz.sabret dedi doktor...
zaten işim bu oldu dedim.

canım benim yaa üzülme vardır bundada bi hayır önümüzdeki maçlara bakıcaz [/QUOTE]
aynen canım canım sağolasın

canımmmmmmmmmm hayırlı olsun tedavin içelim doğum kontrol haplarını hiç kısmet olmamıştı içmek hem içiyorum hem gülüyorum

arada bir silkelenmek iyidir sende güzel gelişmeler olsun canım benim

kızlar bizi en iyi biz biliriz psikolojimiz olsun umutlarımız olsun biliyorum hepimizin aynı ben hepinize dua ediyorum Allh hepimize hayırlı evlat versin bazen de isyan ediyorum belkide rabbim kimlere nasip emiyorsun ki diyorum ama bazıları kıymetini bilmiyor sokaklara atıyor neden biz böyle hasretle yanarken özlemle beklerken nasip etmiyorsun diyorum sonra duruyorum bir ayet düşüyor aklıma Allah'ın rahmetinden ümit kesenler kafirlerin ta kendisidirler.....

Nasıl yapcam canım onu bide havuc suyu duydunmu
canım ibrahim saraçoğlunun tarifine uygun yapmışım galiba sen gene bak 2 bardak suda 5 6 keçi boynuzu kırıp 5 dk kaynat ilk 10 gün sabah akşam daha sonra 3 ay sadece akşam içecek hvuçsuyu sıkıp içiriyorsun heralde ama tarifi var mı bilmiyorum

yok canım kullanmıyorsun
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

aynen canım canım sağolasın

canımmmmmmmmmm hayırlı olsun tedavin içelim doğum kontrol haplarını hiç kısmet olmamıştı içmek hem içiyorum hem gülüyorum

arada bir silkelenmek iyidir sende güzel gelişmeler olsun canım benim [/QUOTE]
Millet korunmak icin dogum kontrol hapi kullanir biz hamile kalmak icin..ne ggaripsin hayat...

Millet korunmak icin dogum kontrol hapi kullanir biz hamile kalmak icin..ne ggaripsin hayat...[/QUOTE]
Ahh Ahh sağlık olsun canim bakalim hayat bize daha ne günler gösterecek

slm kızlar eşim varikösel amelyatı oldu 2009 da iki yıl dolmadan hamile kaldım fakat çok acı bı gerçekle 39 haftalıkken kızımı kaybettım sebebini bilmiyoruz. rabbım yasatmasın kımseye ıkı yılda öyle kendımızı toplayamadık oldu sekız yıl yaşım 28 eşim açık amelyat olmuştu fakat tekrar ürolaga gittik varikösel solda hala var aslında tüp bebege başlıycaktım ama araştırmalarıma gore tüp bebek öncesı varıkosel tedavısı fayda saglıyormuş onun icin önce variköselden kurtulmamız lazım kaan aydosla gorüşmeyi düşünüyoruz hatta amelyatı ona yaptırmayı istıyorum duanıza ihtıyacım var ya allah diyorm başka ne dıyeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…