- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.361
ewet canim bklenir insallah sonu guzel olur...ama ilk tupum gibi husranla sonuclanirla bterim..bunu simdiden goruyorum....dktor karrnimdan bile alladi kasildigomi strese girdimi....rabbim nasip etsin...Inşallah canım hayırlısı olsun tabi beklenir sonu güzel olduktan sonra :) sabır gerekli biraz inş hepimizin yüzü gülecek. Bizde eşimle çapaya gidiyoruz bende pazartesi gidicem eşimin testleri bitmek üzere bakalım bana ne diyecekler pko var zaten o belli hayırlısı hakkımızda canım. :)
Tabi ki canım kolay değil hemde hiç. Allah yardımcımız olsun nasipden öte yol yok. Derdimizin dermanını arayalım da veren Allah.ewet canim bklenir insallah sonu guzel olur...ama ilk tupum gibi husranla sonuclanirla bterim..bunu simdiden goruyorum....dktor karrnimdan bile alladi kasildigomi strese girdimi....rabbim nasip etsin...
Canım merhaba tekrar hoşgeldin aramızatatlım ben kısmet olursa ocak ayında başlıyorum... sen ne zaman başlıyorsun?
canım benim yaa üzülme vardır bundada bi hayır önümüzdeki maçlara bakıcaz
merhaba kızlar nasılsınız dün doktora gittik eşimle beraber eşim sperm testini yapti ama bir değişiklik yok yani hala sayımı bi milyon sperm dna hasar testini yapmadılar böyle bir şey var mı bilmiyoruz dediler sadece genetik test yaparızdaha önce yapmıştık zaten....
bendedoktoruma gittimameliyatın çok
güzel geçmiş tertemiz olmuşsadece minik
minik kistler oluşmuş yeniden onlar için
doğum kontrol hapı kullanmamı istedi
ayrıca şeker hapı önerdi birde prolaktin
yüksek olduğu için ilaç yazdım 1 ay sonra tekrar gidicem kontrole3 ay sonra tüp bebek deneyeceğini söyledim seni tüpbebek tamamen hazırlayacağız dediazıcık da olsa içimde bir umut girdim doktorum gerçekten çok rahatlattı beni uzun zamandır namazı bırakmışdoğru düzgün dua bile etmiyordum yeniden donecem namazima dualarima.. artık yeniden esime kkürler hazırlayacağım
..kendi beslenmeme dikkat edecm..bu kadar sabrettim..3 4 ay daha bklerim..
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun...evlat hasretimizi sollandirsin..hayirli saglikli evlatlar nasip.insallh...o kadar mutlu olalim ki cektiklerimizi unutalim...
canım duydum ama hiç kullanmadım farklı sitelerde okumuştum bi arat googleye daha önce kadınlar klübü bunı konuşmuştuKızlar ben bugün aktardan caksir tozu polen aldim nasıl kullansın eşim iyimi sizce
Tamam canım bende burda duydum aldim ama tam okumamış tim bugün aktarın önünden gecerken aklima geldi bide keciboynuzu aldimcanım duydum ama hiç kullanmadım farklı sitelerde okumuştum bi arat googleye daha önce kadınlar klübü bunı konuşmuştu
keçi boynuzunu kullandım sperm gözle görülür şekilde artıyor :)Tamam canım bende burda duydum aldim ama tam okumamış tim bugün aktarın önünden gecerken aklima geldi bide keciboynuzu aldim
Nasıl yapcam canım onu bide havuc suyu duydunmukeçi boynuzunu kullandım sperm gözle görülür şekilde artıyor :)
canım ibrahim saraçoğlunun tarifine uygun yapmışım galiba sen gene bak 2 bardak suda 5 6 keçi boynuzu kırıp 5 dk kaynat ilk 10 gün sabah akşam daha sonra 3 ay sadece akşam içecek hvuçsuyu sıkıp içiriyorsun heralde ama tarifi var mı bilmiyorumNasıl yapcam canım onu bide havuc suyu duydunmu
inşallah iyi geldi hamileyim haberini alırızNasıl yapcam canım onu bide havuc suyu duydunmu
İnşallah canım hayırlısı bakalım simdi o kaynamis keciboynuzunu ne yapacaz aticazmiinşallah iyi geldi hamileyim haberini alırız
kız baksana saraç oğlunun tarifine evet içinde kaynıyorİnşallah canım hayırlısı bakalım simdi o kaynamis keciboynuzunu ne yapacaz aticazmi
Yok öyle değil kiz kullandigimiz keci boynuzu bidaha kullancazmi onu sordumkız baksana saraç oğlunun tarifine evet içinde kaynıyor
yok canım kullanmıyorsunI
Yok öyle değil kiz kullandigimiz keci boynuzu bidaha kullancazmi onu sordum
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?yok canım kullanmıyorsun
aynen canım canım sağolasıncanım benim yaaa...o kadar iyi anlıyorum ki seni...
o özlemek ve gelecek duygusu hiç bitmeyecek galiba.......
bugün mezara gittim gene dağıldım Allahım sabır versin...... hepimize....
Hoşbulduk canım benim.
canım bende doktora gittim büyümeyen yumurtalarım kist olmuş doğum kontrol hapı bu ay.
onu kullanıcam sonra bakıcaz.sabret dedi doktor...
zaten işim bu oldu dedim.
canım benim yaa üzülme vardır bundada bi hayır önümüzdeki maçlara bakıcaz
Millet korunmak icin dogum kontrol hapi kullanir biz hamile kalmak icin..ne ggaripsin hayat...[/QUOTE]aynen canım canım sağolasın
canımmmmmmmmmm hayırlı olsun tedavin içelim doğum kontrol haplarını hiç kısmet olmamıştı içmek hem içiyorum hem gülüyorum
arada bir silkelenmek iyidir sende güzel gelişmeler olsun canım benim
Ahh Ahh sağlık olsun canim bakalim hayat bize daha ne günler gösterecekMillet korunmak icin dogum kontrol hapi kullanir biz hamile kalmak icin..ne ggaripsin hayat...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?