- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.161
Canım ben ocak adetimle başlarım tüp bebeğe öyle karar aldık eşimin tatil zamanı daha rahat olur diyeIyiyim kuzu azcok biliyorsun ya ben hep beklemede senin tedavinin basladi mi artik bu delinefsim ne alemde ki merak ediyorum arada bir uğrayıp halinizi yazın bari kızlar ya ozleniyorunuz
Canım benim eşim devlet Hastanesinde oldu hiç bir şeye ücret ödemedik gayet memnun kaldık ameliyat başarılı geçti :) istanbulda olmadık yalnız iyi doktor oluncs devlet ya da özel fark etmiyor tatlım... iyi araştırın ve mutlaka mikro cerrahi ameliyat olsunMerhaba kızlar eşimde de varikosel var ve ameliyat olmayı düşünüyoruz. İst. Avp. Oturuyoruz ameliyat olup memnun kalanlar ve fiyatlarınıda yazarmısınız? Devlet hastanesinde olan var mı ? Şimdiden teşekkürler
Kesinlikle canım mikrocerrahi istiyoruz, araştırmaya başladık özel ücreti çok fazla geldi devlet düşünüyoruz. İnş.Allahın izniyle bulucaz tez vakitte umutluyumCanım benim eşim devlet Hastanesinde oldu hiç bir şeye ücret ödemedik gayet memnun kaldık ameliyat başarılı geçti :) istanbulda olmadık yalnız iyi doktor oluncs devlet ya da özel fark etmiyor tatlım... iyi araştırın ve mutlaka mikro cerrahi ameliyat olsun
Merhaba canım kısmet herşey belki aşılamaya dönmem daha hayırlı olur:) rabbim tedavilerimizin iyi bir şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah :) bende ocakta tekrar tüp bebek Deneyeceğim... annenin testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım... bende babamı 8 yıl önce kaybettim her geçen gün daha çok özlüyorum mekanları cennet olsun canım :)Merhaba Canlar;
Nasılsınız?
Tüp bebek tedavim iptal 1 yumurtam oldu.
Doktor aşılamaya döndü.14 aralık test tarihim hayırlısı bakalım.
Babamın 2.ayı doluyor.Hala çok özlüyorum.
Annemin meme kanseriyle ilgili testleri temiz çıktı 3 ay sonra kontrol edilecek tekrar.
Herşeye şükürler olsun.
Hayırlısı neyse o olsun inşh.
Merhaba canım kısmet herşey belki aşılamaya dönmem daha hayırlı olur:) rabbim tedavilerimizin iyi bir şekilde ilerlemesini nasip etsin inşallah :) bende ocakta tekrar tüp bebek Deneyeceğim... annenin testlerinin iyi çıkmasına çok sevindim canım... bende babamı 8 yıl önce kaybettim her geçen gün daha çok özlüyorum mekanları cennet olsun canım :)
Tatlım benim iki aşılma tutmadı eylülde tüp bebek denedim tutmadı ikinci tüpü deneyeceğim canım bu sefer İnşallah olur rabbim bize her konuda dayanma gücü versin bazen çok çaresiz hissediyorum kendimiÇok sağol canım.AMİN.Burda hemen hemen bütün arkadaşlarım babasını kaybetmiş ya.
Nasıl bir tesadüftür bu.
Allahım sanada dayanma gücü versin.
Vallahi merakla bekliyorum tüp derken bu oldu ister istemez meraklanıyorum.
Anladığım kadarıyla aşılamaların tutmadı.
İnşh hayırlısıyla ocakta sürecine başlayıp tez zamanda kucağına alırsın.
Tatlım benim iki aşılma tutmadı eylülde tüp bebek denedim tutmadı ikinci tüpü deneyeceğim canım bu sefer İnşallah olur rabbim bize her konuda dayanma gücü versin bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi
Eşimin değerleri şu şekildeydicanım ben 2.aşılamada kalmışım.
demekki o gelemediğim dönemde olmuş.
Tüp bebek neden tutmamış peki onunla ilgili bir görüşme yaptınız mı?
Eşinin değerleri nasıl?
Eşimin değerleri şu şekildeydi
sperm konsantrasyonu: 48 milyon
Toplam sperm 153 milyon
Toplam hareketli : % 58
ileri hareketli % 2
Morfoloji; % 1
bu değerler çıktı tüp bebek zamanı
benden 12 yumurta toplandı 7 tanesi iyi durumda dediler ve işleme 7 yumurta aldılar hepsi döllendi 3.gün bir tane embiryom 8 hücreli oldu diğerleri 6 ve 5 hücreli oldu 8 hücreli olan embiryom orta kalite embiryo ve fragmantasyon olan embiryoydu Şansım çok azdı o yüzden tutmadı canım.. maalesef kalite embiryo olmadı eşimin değerleri ile alakalı durum dediler
Bende anlamadım tatlım sonuçta bir sperm yeter diyorlar eşimin milyonlarca spermi var çok tuhaf bi durum... evet özelde yaptırdım hani transfer sonrası tutmaz anlarım çünkü tutup tutunmama Rabbimin takdiri transfer öncesi bir tane bile kaliteli embiryo oluşmama nedeni bizimle alakalı değil benim yumlar kaliteli çıktı çünkü artık canım kısmet... önemli olan birinci kalite embiryo olması inşallah ocak ayındaki tedavimde kaliteli embiryolar olur :) yıkama işlemi oluyor seçiyorlar içinden galiba mikro enjeksiyon yöntemi ile oldu :)kötü değil ama değerleri...
özelde mi yaptırdınız spermelere yıkama işlemei yapıldı mı bende yeni öğrendim bunu.
Bende anlamadım tatlım sonuçta bir sperm yeter diyorlar eşimin milyonlarca spermi var çok tuhaf bi durum... evet özelde yaptırdım hani transfer sonrası tutmaz anlarım çünkü tutup tutunmama Rabbimin takdiri transfer öncesi bir tane bile kaliteli embiryo oluşmama nedeni bizimle alakalı değil benim yumlar kaliteli çıktı çünkü artık canım kısmet... önemli olan birinci kalite embiryo olması inşallah ocak ayındaki tedavimde kaliteli embiryolar olur :) yıkama işlemi oluyor seçiyorlar içinden galiba mikro enjeksiyon yöntemi ile oldu :)
Yok canım ne demek sor tabiiçok soru sordum kusura bakma.
hayırlısı canım beniminşh Ocakta hayırlısıyla olsun artık.
Çok bekledik artık dimi.
Bakalım aşılama olmazsa bende tekrar denicem.
Haberleşiriz gene.Çok sessizleşmiş buaralar.Heryere yazıyorum bende.
Paylaşmak güzel oluyor.
İştenten ayrıldım tedavi süreci için anneme gidipgelsemde canım sıkılıyor evde.
canım benim annen için çok sevindim.Babana rabbim kabir rahatlığı versin.Bende uzun zaman önce kaybettim babamı o özlemi bilirim...gelicem canım her gün bir ses veririm artık buralardayım.
canım ya yazdıklarını okurken aklıma geldi.yumurta ve sperm kalitesi için belki biliyorsundur ama arısütübal polen çok iyi diyorlar kullanıyormusunuz öyle birşey gerçi eşinin değerleri iyi seninde sorunun yok ama belki faydası ıolur canım kullanmıyorsan bir dene bence canım inşaallah ocak ayı sana uğurlu gelsin.Yok canım ne demek sor tabiiinşallah aşılaman tutar canım tüplerle uğraşmazsın... evet kimse gelmiyor burya arada uğra canım madem işten çıktın daha çok haberleşelim:)
canım benim annen için çok sevindim.Babana rabbim kabir rahatlığı versin.Bende uzun zaman önce kaybettim babamı o özlemi bilirim...
Veeee aşılaman inşaallah tutar kuzum ya ne güzel bizde güzel haberler duyarız ama lütfen hamile kalırsanda bizi bırakıp gitme yahu kendi adıma söyleyim ben hamile kalamamış olsamda bari olanın sürecine ortak olalım bizde mutlu olalım inşaallah rabbim gönlüne göre versin canım.Allaha emanetsin.
Canım ben hep bekliyorum.Eşimle zor süreçler geçirdik hem yaşadıklarımız hemde aileler ile ilgili şeyler oldu.Kendimizi ilişkimizi yıpratıp durduk...Hala eskisi değiliz aslında ama en azından daha sakin.Merhaba canım
çok tşk ederim.
bak tesadüfün bu kadarı seninde babaan vefat etmiş burda çoğu arkadaşın babası yok.
beni anlasa anlasa sizler anlarsınız.
inşh tutar canım.
başıam o kadar çok geldi ki canım bu süreç hep silkelenip geldim buraya mutlaka gelirim hiç merak etme.
sizlerle o zamanda olmaktan da büyük keyif duyarım.
sizinde duyacağım günleri beklerim.
hayırlısı bakalım neler olcak görücez.
sen nasılsın neler yaptın?
inşaallah canım rabbim hepimize versin mükafatını en hayırlısından tez zamanda sağlıkla sıhhatle inşaallahAmin canıminşh hep birlikte güzel günler görelim.
Huzur ve sağlık başlı başına lazım olan şeylere bize...
Zaman zman hepimiz yaşıyoruz.
Az çok tahmin edebiliyorum ne kadar sıkıntılı süreçler atlatmışsın.
Umarım müfakatın gelir seni bulur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?