- 15 Eylül 2012
- 8.348
- 6.824
- 398
- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.141
Canım bnm yaa sıkma canını Rabbim büyük bi kapı açar inşAllah ama çok pahalıymış Allah yardımcın olsun ama sanki o bebiş gelicek annesini sıkıntıya sokmadanahh ahhh ne sen sor ne ben soyleyeyim bir dokunsan bin ahh isitirsin benden.Ben yurtdsindayim canim malesef oyuzden devlette ne asi ne tup hakkim var zaten uzak oldugu icin gelmek gibi bir durumumuzda yok burdada tup bebek cok pahali 10 bin dolar asilama 400 dolar napicagimi inan bilmiyorum esim hic mi hic umursamiyor cocuk olmus olmamis acelesi yok olur olur diyip daha cok sinir oluyorum.insallah bari ev alalimda dedigin gibi belki ugurlu gelir.Sen iyi dereceye gelmissin ben acik acik soyluyorum nefret ediyorum.Seytana pabucunu ters giydirir
Merhaba;aramıza hoşgeldiniz.Merhaba arkadaslar
Biz 15 aylık evliyim hic korunmadik. Sorun eşim gecen hafta varikosel teşhisi konuldu iki kere ornek verdik ikisinde husrann sperm sayisi 20 ama ileri hareketlilik %0görünümünde %3 (4 olması gerekiyomus) bu ay içinde ameliyat olacak size somak istediğim ameliyattan sonra yardımcı vitamin kur kullandınız kullandiysaniz neler lütfen yardim edin moralim çok kotu
Merhaba;aramıza hoşgeldiniz.
Öncelikle ameliyat için bence hızlı karar vermeyin.Verdiğiniz 2 örnek aynı merkezdemiydi ve ne kadar aralıktaydı?Teşhinizi elle muayene ilemi yoksa ultrasona göremi koydular.İnanın bunlarçok önemli evet varikosel kolay bir ameliyat iyileşme süreci hızlı fakat herkeste aynı etkiyi göstermiyor maalesef hiç korunmadığınız halde 15 aydır gebelik oluşmaması önemli bir kriter ama farklı bir yerde zaman aralıkları uzun olacak şekilde test vermek ve farklı uzmanlara muayene olmakta çok önemli Dilerim rabbim sizi doğru insanlarla karşılaştırsın.Çok bekletmeden evlat sahibiolmayı nasip etsin.
İlaç değil ama farklı vitamin destekleri kullanıyoruz eşlerimize en çok bilinen proxeed bunu hem sayı hemde hareketiçin veriyorlar onun dışında e vitamini olarak evicap çinko desteği zinco yine hareket için birçok markada olan l carnitin var ihtiyacınıza göre araştırarak sizde nekullanmak istediğinize karar verebilirsiniz.Fakat bu tecrübe ile söylüyorum ameliyat olmadan önce tüm araştırmaları ve görüşmeleri yapın ve bu esnadada takviyelerkullanın eğer sonuç almazsanız ameliyat olun evet ameliyatın ilk ayından hamile kalanlar var ama çok uzun süredir bekleyenlerde var...Tabi karar sizin rabbim bu yolda emek harcayan herkesin yardımcısı olsun...
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.Amin inş cumlemize isteyenlere nasip etsin 1 ay araliklarla verdi doktor elle teşhis etti doppler ultrisonada yolladı ondada çıktı doktorumuz emindi elle muanede kesin var dedi 2 kere örnekte hareketlilik 0 doktor ameliyati onerdi bende eşime bıraktım sonra anladikki genetik dayinsinda varmış kucuklugunden beri varmış esimde farketmemis ari sizi olmadığı için. ameliyat dedi kararı o verdi
İnşallah sizin değerler basıldı ameliyat olduğu korkuyorum ya duzelmesse diye doktor ameliyat olmazsa tup bebek dedi bizde ameliyat dedikHakkınızda hayırlısı olsun inşaallah.
biz 10 milyonla girdik ameliyata.Hareketimiz çok kötü değildibelkide tabi ozaman çok anlamıyoruz ne nedir diye...Hareket %50 çıkmıştı..Tabi bizim ameliyattan uzun süre geçti ama sayımız artmadı yani bazen daha yüksek bazen daha düşük hareketimiz daha kötü oldu..ama en önemli kriter gebelik hiç hamile kalamadım üstelik doktorumuzun bildiğimiz ameliyatından sonra hamile kalan çok kişi var belkide bize nasip değil ama değerlerde düzelmedi..Ayrıca en son çare gittiğimiz çok ünlü doktorlardan biri ameliyatımızın iyi yapılmadığını varikoseli olduğunu hala söyledi..
Yani her ameliyat çok başarılı geçemeye biliyormuş oda bize denk geldi demekki...Yani bu ameliyat kimisine gerçekten şifa oluyor ama kimisine olmuyor..Tabi zaman ne getirecek bilinmez...Allahtan ümit kesilmiyor.
En doğrusunu siz ve eşiniz bilir.Yazdıklarım sizde ümitsizlik yaratmasın sakın sadece iyice araştırın her yönünü değerlendirin ki sonrasında üzülmeyin.Ameliyat sonrası değerleri hemen düzelen hemen gebelik oluşan çok kişi var bunuda sakın unutmayın.Ama şunu bilin doktorlar %99 başarı oranı verip bir sorun olunca sizinkisi %1lik dilimde deyip işin içinden çıkabiliyorlar.Hakkınızda hayırlısı olsun..
canım inşaallah testinin sonucu temiz çıkar.Üzme kendini herşeyin hayırlısı.Ne kadar oldu ameliyat olalı siz sayınız hareketiniz iyimi?Morfolojiyi çok yüksek sayılarda çok önemsemiyor bazı doktorlar tabi her kafadan ayrı ses.kızlar herkese selam..
uzun zamandır yazamıyordum,2.düşükten sonra baya sarsıldım,aslında hala toparlandım da sayılmaz ama halimize şükürler olsun..
kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gidip 3 düşük yaptım diyerek genetik test ve kan pıhtılaşması testi yaptırdık,haftaya çıkacak,inşallah hayırlı sonuçlar alırız..
ama birsürü kadın doğum doktoruna gittim hepsi morfolojisi düşük olanlarda düşük riski çok daha fazla,artık tüp bebeğe geçmelisiniz dediler..
genetik testlerden gelecek sonuçlara göre tüp bebeğe başlıycaz..
istanbulda en iyi tüp bebek merkezleri nereler acaba?
siz nasılsınız? hamile kalan veya farklı haberleri olan varmaı? moraliniz nasıl?
Buralardayım tatlım kimse uğramıyor buralara artık
Yorulmak yok Allahın izni ile mücadeleye devam canım.Kizlar merhaba.....hepimiz kendi alemimize daldik..galliba zaman gectikce yoruluyoruz..
Oyledde ..eelimizdden geleni yapiyoruz..surekli sorrunlar cikiyor..insallh heerrseeyi atlattiriz .Yorulmak yok Allahın izni ile mücadeleye devam canım.
Gulbasak canim cok uzuldum..uzun yazamiyorum tel birbirine giriyor..canim dna hasar testi de yapsin esin hasarli olunca cok dusukk yasaniyormus..insalkh sorun nryse bulursunuuz. Rabbim bir daha kayip yasatmasin..kızlar herkese selam..
uzun zamandır yazamıyordum,2.düşükten sonra baya sarsıldım,aslında hala toparlandım da sayılmaz ama halimize şükürler olsun..
kadın hastalıkları ve doğum hastanesine gidip 3 düşük yaptım diyerek genetik test ve kan pıhtılaşması testi yaptırdık,haftaya çıkacak,inşallah hayırlı sonuçlar alırız..
ama birsürü kadın doğum doktoruna gitti m hepsi morfolojisi düşük olanlarda düşük riski çok daha fazla,artık tüp bebeğe geçmelisiniz dediler..
genetik testlerden gelecek sonuçlara göre tüp bebeğe başlıycaz..
istanbulda en iyi tüp bebek merkezleri nereler acaba?
siz nasılsınız? hamile kalan veya farklı haberleri olan varmı? moraliniz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?