Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ohh ohh maşaallah canım benim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin dualarına çok ihtiyacımız var bizleri hiç unutma ben hala başlayamadım tüpe sen nerede denemiştin merkez olarak birde ne kadara mal oldu eşimi bir ikna ediyorum bir vazgeçiyor maddiyatı öne sürüyor ve ben çok üzülüyorum.

Evet canım hatırlıyorum keçi boynuzu özü nu neyle kullandın canım valla hiç birşey yapmıyorum sadece dengeli beslenmesini sağlıyorum vitaminli şeyler yediriyorum o kadar canım kısmet herşey o kadar ilaç kullandık ki yeri geldi çok iyi artış oldu ileri hızlı ve Morfoloji de yeri geldi düştü bakalım rabbim bu dert için dua eden kullarının dualarıni kabul etsin inşallah...

Amin amin..istanbulda yani..

Ama cok iyiymis..2. Gun ve tek rmbrio iste bazen insan dusunur unutsuz olurr 2. Gun rmbriolar icin..ama nasip olacaksa oluyor iste..

Kaderimize razi gelmekten baska caremiz yok dedigim gibi kendimizi mahfediyoruz uzulme cnm sana en iyi moral destek verecek olan kisi yine sensin.Cogu zaman degil hep mutlu ol iyi ol insallah inan dualarimdasin.insallah yeni yila karnimizda bbebislerimizle gireriz hicbirimizin tupe gerek kalmaz

Artik senin hakkinda konusabilirim hehheehe

Ahh be tatlim nrdesin srn..surrekli aklimdasin..acaba nasil ..ne yapiyor diye..insallh iyisindir..hersey yolundadir canim..
Ne yapalim biziimde imtihabimiz bu..sabretmek guclu olmak zorundayiz..sen neler yapiyorsun..
Napayim canim sagol sizde hep aklimdasiniz hattahamilemiki diye gecmis yazilarini okudum. 2 ay Turkiyedeydim geldim yine hersey kaldigi yerden devam doktora gitmeler falan esimin degerleri dusmus ilk teste gore cok kotuydum ilk ogrendigimde ama artik yapacak birsey yok doktor asi olmadi tupe baslayalim dedi ama esim simdi istemiyor ocakta asi yapilcak tupun acelesi yokmus oyuzden de cok bunalimdaydim.yapacak birseyim kalmadi artik dusunsemde dusunmesemde ayni bari dusunmeyelim de kendimizi hirpalayip erkenden yaslanmayalimKoyverdim gitti kendimi calismaya odakladim ev bakiyoruz onunla mesgul ediyorum kafami olduguncada canimi sIKan insanlardan uzak durup moralimi yuksek tutmaya calisiyorum insallah asiya tupe gerek kalmaz.preeseed aldim amerikadan internetten gecengun ilk defa denedim insallah faydasi olur tutar.boyle iste guzelim.napalim hayat bize bunlari yasatacakmis Allah beterinden korusun insallah bizimde birgun olur dua edelim birbirimize optum seni

Sabah aç karnına 2yk keçiboynuzu özü içiyo,zaten hazır olduğu için kullanımı kolay.İnternetten bi araştır istersen.İnşallah düzelir değerleriniz canım.

canim ben istanbuldayim MEDIPOL hastanesinde yaptim rapor falan yok yaklasik 6 bine geldi .. Insallah canim sende tez zamanda guzel haberler alirsin dualarimiz sizinle

canim ben istanbuldayim MEDIPOL hastanesinde yaptim rapor falan yok yaklasik 6 bine geldi .. Insallah canim sende tez zamanda guzel haberler alirsin dualarimiz sizinle
Allah saglikla kucağına almayı nasip etsin o zaman peki liv hospitali biliyormusun hic duydunmu nasildir diye? Yada sitede bilen var midir acaba? Hepimiz için allahtan hayirlisi

Kizlar naber yaa herkes mi umutsuz bukadar niye artik hic yazan yok eskiden herkes burdaydi dilegim yeterki bu sayfa hep bos kalsin kapansin hatta.herkesin esi kendisi saglikli guzel bebekleri olsun..Insallah guzel haberler vardir oyuzden yazmiyorsunuzdur yada tam tersi herkes yorgun bikkin

Canım bende girip çıkıp bakıyorum kimse yok artık millet pes etti galiba tekrar canlı tutmak lazım

Merhaba Canlar,
Arefe günü babamı canımı en iyi arkadaşımı kaybettim.
Tamda isten ayrilmis tüp bebek tedavisine baslayacaktim

O gün babamın kalbi durdu.çok zor 1ay oldu daha hala toplayabilmis değilim
Psikolog a gittim biran önce tedaviye başlanan gerektiğini aktardı.
Basladik ama doğrum yanlışım karıştı

Umarım sizler iyisinizdir okuyamadim kusura bakmayin.
İnsh donucem aramıza gayret ediyorum.

allah yardımcın olsun arkadaşım . herkesin başına çeşit çeşit dertler geliyor. rahatsız mıydı baban ? kendini topla . inşallah bebeğin olur babanın adını koyarsın . allah yar ve yardımcın olsun . ama unutma bu dünyada insanların başına çok daha kötü şeyler geliyor. yatıp kalkıp şükredeceksin . haaa bir de tavsiyem bu sayfalardan da uzak dur. ben dayanamayıp giriyorum . ama millette bi umutsuzluk almış başını gidiyor. o bile etkiliyor insanı. üzücü bütün herşeyden uzak dur. en azından şu tedavi sürecinde. allaha sığın . yakınlarınla görüş . ama buralara çok takılma tavsiyem ....

Çok sağol TSK ederim
Daha tam okuyamiyorum siteyi umarım herkes için güzel gelismeler olsun

Başın sağolsun canım.
Rabbim sabırlar versin.İnşaallah bebeğinde seni çok bekletmez Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…