Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selamın aleykum kızlar,ben bir bucuk yıldır evliyim bi dış qebelik gecirdim.Esimde varikosel varmis doktor soyledi ve ameliyat olacak dedi.Varikosel olduqu icin mi acaba cocuk olmuyor,ne yapmam lazim
Ama dış qebelik varikoselden olmuyor mu oyle diyolarAma bir kez hamile kalmışsınız. Demekki okadar kötü değil. Benim eşimde oldu. Onu iki taraflı vardı. Tek tarafından oldu. 1 sene sonra hamile kalabilmiştim.
İnsallah canm tesekkurler :)Evet canım malesef ameliyat önerdiyse doktor olması lazım doktor seçimini Iyi yaparsanız inşallah düzelir![]()
Merhaba , şu an adetinize 6 gün var sanırım inşallah lekelenme dediğiniz şey yerleşmedirBenim eşimde de vardı tabiki biz bunu 1 sene sonra öğrendik doktorlar 1 seneden önce gelmeyin dedikleri için şimdi evlenenlere diyorum her şey normalse bekleyin böyle kafadan olur diyen doktorlar yüzünden boşuna bekledik. Neyse ameliyat oldu eşim ama hiç bir değişim olmadı tabiki. Sonrasında 1 sene daha bekledik nafile ardından tüp bebek denedik 5 tane 1.kalite 5 günlük embriyom oluştu transfer oldum 1 tane ama nasip bu ya tüp bebekle de olmadı.. aradan 4 ay geçti adetime 6 gün kala ilk defa lekelenme yaşadım bi umut bekliyorum sonucusize diyeceğim şu ki kendiliğinden olmasını beklemek bizim 3 senemizi aldı hala olmadı biz tüp bebeğe devam edicez beklemek gerçekten çok yorucu.
Merhaba , şu an adetinize 6 gün var sanırım inşallah lekelenme dediğiniz şey yerleşmedir ☺
Benim eşimde askere gitmeden önce olmuş ameliyat , ama yine tekrarlamış varikosel . Eğer sperm sayınızı etkiliyorsa ameliyat olunması gerekiyormuş . Muhtemelen eşimde tekrar ameliyat olacak . Eşiniz sperm testi yaptırdı mı
İnşallah mucizenize kavuşursunuzYok yarın adet günüm bakalım![]()
Neler yaptırmadıkki testler tedaviler kürler ama nafilenasip olmayınca ne yapsan boş
İnşallah mucizenize kavuşursunuz![]()
Aynen öyle , benimde adetim gecikti ilk kez ama sanmıyorum hamile olduğumu o kadar alıştım ki negatifeAmin hepimiz inşallah bunu sadece yaşayanlar bilir zor süreçler gerçekten
Evet,basit bir operasyon ben sağlıkçıyım korkmayın. Ameliyat sonrası çocuk sahibi olmak mümkün. Tabi kesin denmez herşeyi Allah bilir ama faydalı bir işlemSelamın aleykum kızlar,ben bir bucuk yıldır evliyim bi dış qebelik gecirdim.Esimde varikosel varmis doktor soyledi ve ameliyat olacak dedi.Varikosel olduqu icin mi acaba cocuk olmuyor,ne yapmam lazim
Merhaba hamile kalabildiniz mi acabaVarikosel ameliyatı için önemli olan bir gebelik oluşmaması iki çok ağrı olmasıdır. Eğer sperm değerleriniz çok düşük ise olunması gerekir. Benim eşim de oldu. Ardından vemax ve ligone vitaminleri kullandı değerleri yükseldi. Ocak’ta oldu ama henüz hamilelik için olumlu sonuç alamadık. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.