Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Bizdede aynı şekilde 2 motil çıktı ama varikosel varmı daha belli değil sizin eşinizde varikosel mi çıktı b
evet cnm varikosel çıktı 3 ay önce ameliyat oldu haftaya kontrole gidrcez bakalım bi değişiklik var mı

Çok teşekkür ederim canım Rabbim sağlıkla miniklerine kavuştursun inşallah darısı isteyen bekleyen hepimize

evet cnm varikosel çıktı 3 ay önce ameliyat oldu haftaya kontrole gidrcez bakalım bi değişiklik var mı
Bize henüz teşhis koymadılar cuma günü tekrar test yapıcaklarmış sonucu çok anormal bulmuşlar varikosel bulunursa sanıyorum çoğu kişi ameliyattan sonra doğal yollarla hamile kalmış en azından sebep o olsa diye umuyorum

Selamlar arkadaşlar...
Ne yaşarsam yazayım diyorum, herkes umut sevinç dolsun Benim gibi hikayeler bana çok ütopik gelirdi. Bizzat yaşadım
3. Tüp bebek denememde geçen yıl mayısta oğlumu kucağıma aldım. 2015 te eşim ameliyat olmuştu. Hiç düzelme olmayınca tüp bebek serüvenimiz de başlamıştı. Ama bu ay normal yollardan hamile kaldım. Hiiç olur düşüncem yoktu o yüzden korunmamıştık da... değerlerim biraz düşük seyrediyor ama inşallah sağlıkla devam eder

çok sevindim canımm masşallah rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah

KIZLAR EŞİM AMELİYAT OLDU 20GÜN OLDU AMA 15.GÜNE DENK GELEN YUMURTLAMA DÖNEMİ 12/13 MAYISTA ÇİFT ÇİZGİYDİ OVU TESTİNDE 14 SİLİKLEŞTİ CUMARTESİ AKŞAMI YAPTIK GECEN HAFTALARDADA RAHİM FİLMİ ÇEKİLMİŞTİM TEMİZ ÇIKTI BU AY UMUT ETMEM İÇİN ERKEN Mİ

bana göre de çok erken canım en az üç ay ama Rabbim ol derse olur tabi

Reactions: Cac
amin canım tez vakitte normal yoldan olur inşallah :)

Merhaba bende boludayim benim eşimde varikosel ameliyati oldu umi veriye hastanesinde ben kendim özele gidiyorum da bu ay bende rahim filmi çekileceği hangi hastane de çekildibiz acaba doktorunuz kimdi çok korkuyorum rahim filminden o yüzden anestezi li olucam siz nasıl çekildibiz acaba

Kendim icin sakaryada ozel bi doktora gidiyodum. Anlasmali oldugu hastane beyhekim hastanesiydi. Orada cekildi. Bende anesteZili cektirdim. Hic korkmayin. Uyandiginizda hersey bitmis oluyor zaten. Benim biraz agrim biraz da kanamam olmustu. Ama agri yada kanamasi hic olmayan da var.

Hanimlar merhaba. Istanbul anadolu yakasi devlet hastanesinde tavsiye edebileceginiz bi urolog var mi. Esimde 3. Derece varikosel var. Ameliyat olmasi gerekiyor. Yardimci olursaniz cok sevinirim

Test yaptirmaya gitcektik esim icin. 1 gun once hamile oldugumu ogrendik. Biz de gerek duymadik bidaha gitmeye. Doktorumuz da gerek yok yaptirmayin nasil olsa gebelik olusmus dedi.
insallah bizimde öyle olur. Ramazan bayramından sonra test vermeye gidecek eşim. ameliyat sonrası üç ayı tamamlıyoruz.

insallah bizimde öyle olur. Ramazan bayramından sonra test vermeye gidecek eşim. ameliyat sonrası üç ayı tamamlıyoruz.
BİZİMDE BAYRMDAN SONRA 3 AY OLUYORR EŞİM TAHLİL VERECEK BAYRAMDAN SONRA RABBİM DUYSUN BU MÜBAREK GÜNLERDE SESİMİZİ ARKADAŞIMM

Evet arkadasiminda dedigi gibi hem ultrason hem elle muayene ediliyor
Öncelikle elle muayene yapıyorlar çok ilerlemişse varikosel damar belirginliği fazlaca oluyor bir de çok ağrı yaparmış doktor öyle demişti ama eşimde ağrı yoktu bir de şekil bozukluğu da oluyor. Net karar verebilmek için ultrasona da giriyor. Sonrasında ameliyat yapılıyor. Ameliyat sonrası şekil bozukluğu düzeldi ve damar belirginliği de azaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…