- 5 Mart 2017
- 3.904
- 2.056
- 133
- 39
Devlet Hastanesi'nde yaptırdık canım biz hiç para vermedik ve bı sorun sıkıntı da yaşamadıkSiz nerde ne kadara yaptırdınız
Hangi ilde oldunuz ve hangi hastaneDevlet Hastanesi'nde yaptırdık canım biz hiç para vermedik ve bı sorun sıkıntı da yaşamadık
Aydın'da canım Atatürk devlet hastanesi doktorumuz Özcan kılıçHangi ilde oldunuz ve hangi hastane
Diğer konuya gel canım orası aktif. Eşim varikosel ameliyatı olacak diye başlığı olanKimseler yokmu arkadaslarrr
İnşallah hepimiz güzel haberler yazarız. Merak etmeyin biraz sabırlı olup beklemek gerek çünkü hemen düzelen birşey değil 1 seneyi bulabiliyor. Başarılı bir ameliyatın değerleri iyileştirme oranı çok yüksek.Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım bayadır takip ediyorum sizleri benım normal yolla olan 8yasında bir oğlum var iki senedir ikinciyi denediğimiz halde olmamıştı gitmediğim doktor kalmadı soru. Yok dediler eşim gitti sonunda sol tarafta varikosel ilerlemiş 3.derece enfeksiyon ve morfolojıye zarar vermiş sayı ileri hızlı iyi şükür 30kasımd ameliyat oldu bekliyoruz ilk ayımız yani doktor sizin hiç olmayanlara göre şansınız yüksek dedi ama insan korkuyor yinede nasip inş güzel haber alıp yazarım buraya
İnş canım ilk ay hamile kalan varmı acaba yaaa merak ediyorumİnşallah hepimiz güzel haberler yazarız. Merak etmeyin biraz sabırlı olup beklemek gerek çünkü hemen düzelen birşey değil 1 seneyi bulabiliyor. Başarılı bir ameliyatın değerleri iyileştirme oranı çok yüksek.
canim cok degil mi 9 bin? Yanlis degil di mi? 9yuz tl falan degil di mi?Ameliyat gununu hemen verdiler 9000 tl ameliyat ucreti iki tarafli oldugu icin...
Yumurtlama döneminde değilsin dimi?Arkadaşlar belim sırtım aşırı agrıyor çok kötüyüm bacaklarıma doğru vuruyor adetime de var daha ama anlayamadım kasıklarım patlıcak sanki oooofff neden off
Iyiyiz cok şükür suanlik bir sikinti yok 4.ayimizi bitirmek uzereyiz Rabbim isteyen hersekese nasip etsin merak ettiginiz icin teşekkür ederimEkim ayindan itibaren son durumunuz nedir? Paylasim goremedim sizden, insallah hersey yolundadir.
Eşiniz aneliyatmı oldu ne kadar süre sonra kaldınızIyiyiz cok şükür suanlik bir sikinti yok 4.ayimizi bitirmek uzereyiz Rabbim isteyen hersekese nasip etsin merak ettiginiz icin teşekkür ederim
16 ay sonra hamile kaldim esimin değerleri son 12 aydan sonra iyiydi ama olmadi nasip zamani varmis demek 16 ay sonra olduEşiniz aneliyatmı oldu ne kadar süre sonra kaldınız
Çok sevindim maaşallah diyelim. Öncesi ve sonrası değerleriniz nasıldı. Morfoloji sorununuz varmıydı?16 ay sonra hamile kaldim esimin değerleri son 12 aydan sonra iyiydi ama olmadi nasip zamani varmis demek 16 ay sonra oldu
Canim pek aktif degilim sitedd oyuzden gec yazıyorum kusura bakma esim ameliuattan 6 ay sonra doktor tavsiyesi ile ilac kullandu ilacın adi progeny m ben hergun portakal suyu sktim icirdim benim eşim cok secici yemek konusunda falan azda olsa fındık ceviz yedi bide arisutu bal polen karisimi var aktarda satiliyor ondan yedi aksu vital markasi ama bunlari 3 ay yaptim yani sonra degerler normale dondu yine hamile kalamadim ameliyattan 9 ay geçmişti biraktim omdan sonra biseeler yedirmeyi 15.ay esimin arkadasinin annesi hacdan bi ot getirdi meryem ana otu onu internetteki tarifine gore yaptim hergun meryem suresi okudum meryem suresini okuyali 22 gun falan olmustu hamile oldugumu öğrendim sonra tabi devam ettim 41 e tamamladim dedigim gbi inanıp dua edip tevekkül etmek cok onemli istersen meryem suresinide okumaya basla duanın açamayacağı kapi yok çünküS Seldaaaaaa canım sorduğum soruları cevaplamasan da olur geçmişine baktım da %93 hareketsizden %53 ileri hareketlere çıkmışsınız çok sevindim gerçekten. Özel takviyeler kullandınız mı bir de testlerinizi bere de yaptırdınız?
Testlerimizi devlet hastanesinde yaptirdik hep zaten daha 10 ay sonra falan test yapnayi biraktik bizS Seldaaaaaa canım sorduğum soruları cevaplamasan da olur geçmişine baktım da %93 hareketsizden %53 ileri hareketlere çıkmışsınız çok sevindim gerçekten. Özel takviyeler kullandınız mı bir de testlerinizi bere de yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?