Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Benim eşim ameliyat olali 15 ay oldu aama hala hamile kalamadim 2 ay once klomen tedavisinide biraktim 3 ay klomen tedavisi gordum gecen ay 22 sinde adet oldum esimin arkadasi meryem anaotu getirmis vermis esime bende internetten okudum falan baya hamile kalan varmis bu otla bunu bu ay uyguladik cevat aksit hocanin tarif ettigi gibi uzerimde de tasiyirum sag gogsumun uzerine koydum adet gunume 3 gun kaldi heycanli bekleyis suruyor duanin acamayacagi kapi yok insallah bu ay mutlu oluruz yumurtlama gununden iki gun once otu uzerimde tasimaya basladim ve ayin 8 inden beri hergun meryem suresini okuyorum Rabbim yardimcimiz olsun cok zor bi durum biz 23 aylik evliyiz evlendigimizden beri cocuk istiyoruz ama olmadi insallah olur bu yolla olmadi ekim ayinin sonuna dogru acibadem bursaya gidecegim şahin tezeroglu diye bir doktor varmis cok iyi diye duydum benim esimin kuzenide onda tedavi oldu ve simdi hamile bakalim sonucu yazacagim bu aykini Rabbim hepimizin yardimcisi olsun sabir versin bizlere

Merhaba insllah bian once aonuc alirsiniz.Benim esim de 1 ay once ameliyat oldu biliyorum cok erken ama yinede umutlaniyorum acaba hemen gebelik olusur mu diye.cumartesi adet gunum sabirsizlikla bekliyorum.olmazsa da uzulmicem tabiki.ilk 3 ay iyilesme sureci sonucta.bu arada biz de 2.5 senelik evliyiz ve hic gebelik olusmadi.teshis te biraz gec kaldik.

allah büyüktür bizimde göbüşümüzde bebiş olacak inşallah,sadece sabretmeliyiz,paketim bitmişti canım ondan yazmadım hiç,nasılsın nasıl gidiyo adet günün ne zamandı senin,

Allah razı olsun canım iyiyim çok şükür bekleyip duruyom öyle bi gelişme yok adet belirtileri başladı gene bat 25 Eylül.sizde ne var ne yok sen nasılsın.

Insallah canim ilk aylarda hamile kalanlar var bende hep oyuzden umutlandim ama artik biraktim cunku sonucu cok üzücü oluyor bende de hic gebelik olusmadi bekliyoruz nasibimizde varsa olur elbet zamani var demekki artik bu düşüncedeyim nekadar uzulsekte olmuyor en iyisi dua edip beklemek

Haklisin.Bide bizim daha çok yeni.Bugün tam 1 ay oldu ameliyat olali.Zorlu bi süreç bizi bekliyo farkindayim. Benim bitek rahim filmim kaldi. Adetimi bekliyorum. Cumartesi gunu olmam gerekiyor. Bittigi gibi gidicem çektirmeye. Aklimi kurcaliyo sürekli acaba tüplerimde bi sıkıntı var midir diye.

Allah yardimcin olsun inşallah rahim filminde temiz cikar bende 3 ay once cektirdim filmi temiz cikti

Allah yardimcin olsun inşallah rahim filminde temiz cikar bende 3 ay once cektirdim filmi temiz cikti
Ne guzel bak temiz cikmis.Demekki zamani var.Biyerlerde bizleri bekliyor bebislerimiz ama ne zaman gelecekler bakalim :) umudumuzu kaybetmiyoruzzzz

Slm kızlar bnm kocamda 25 gün önce amelyat oldu ameliyattan 1 hafta önce regl gördüm ve hala dha olmadım hamile olabilir miyim acaba kocam sıkıştırıyor hamilesin diye üzülmemek için dha günüm var diyorum bu kadar erken olması imkansiz deglmi yazın lütfen

İmkansız diye bir şey yok hamile olabilirsin. Ben bi kaç kişiyi daha duymuştum k.k dan ameliyattan sonra ilk ayında gebe kalanı. Test yaptır muallakta kalma bence. Ameliyat öncesi kaçtı sperm degerleriniz? Çok düşük değilse olabilir.

İmkansiz diye hicbirsey yok canim :) bat in ne zamandi? Gunun gectiyse test yap derim. Ben okudum burda ilk ayinda hamile kalanlari

Kızlar ya geçen ay 26. Günün sabahı adet oldum ama önceki aylar 30. Gün 29. Gün 33. Günü bulduğu da olmuştu. 3 ay önce eşim ameliyat oldu ama yeni yapılan testte dahi 3 milyon 600 binli birşeydi sperm değerleri yarın 30. Günüm adet olmadım daha ama umutlanmak istemiyorum çünkü değerler çok düşük bu değerle gebelik olur mu ki ?

33 e de ciktigi oluyomus istersen bekle canim gebelik varsa cikmayabilir.hadi bakalim insallah vardir.bilgi ver bize de.

33 e de ciktigi oluyomus istersen bekle canim gebelik varsa cikmayabilir.hadi bakalim insallah vardir.bilgi ver bize de.
Olmaz cnm ya 3.5 milyon spermle ne olacak ? Vücudum yine bana oyun oynuyor galiba? Ama bu adet düzenim iyice bozuldu eskiden 28. Gün olurdum şimdi her ay farklı tarihlerde oluyor 33 günü bile buldu. Yarın 30. Gün muhtemelen olurum yarın nasip kısmet artık. Dr dedi zaten tüp bebek yapın beklemeyin diye olmaz bu değerlerle dedi.

Rabb im ol derse tek bi sperm hucresiyle bile olur :) icini ferah tut. Daha 3 ay olmus bu ay olmasa bile en kisa zamanda kalirsin. Arastirdigima gore ilk 6 ayda hamile kalan cok fazla.

Mrb arkadaslar bnmde esim 15 gün önce amelyat oldu 10 gün öncede yumurtlama günümdü ilişkiye girdik acaba olabilir mi ki hemen hamile kalan var mı cok merak ediyorum

Rabb im ol derse tek bi sperm hucresiyle bile olur :) icini ferah tut. Daha 3 ay olmus bu ay olmasa bile en kisa zamanda kalirsin. Arastirdigima gore ilk 6 ayda hamile kalan cok fazla.
Canm söyledigin rakam çok fazla benm eşim testleri çok kötü cıktı yinede umudumu kaybetmiyorum

Canm söyledigib rakam cok fazla benm eşimin testleri çok kötü cıktı genede umudumuzu kaybetmiyoruz inş seninde olur umudunu kaybetme dualarla olr hersey

Bizimki biraz kötü malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…