Canım kürler genelde hormonları etkiliyor bence çok girme öyle şeylere meyve sebze ağırlıklı beslensin eşin özellikle muz tüketsin fındık ceviz filan yesin ama bak en basitinden keçiboynuzu kürü bile fhs hormonunu yükseltti benim eşimin ve normalden yükselirse sayı daha da düşer bence sadece vitamin kullan bazılarında 3 ayda bazılarında 6 ayda ama kesin işe yarıyor bence çünkü bu sayı düşüklüğü düzenli beslenememekten oluyor iş hayatı yüzünden hatta kendinde kullan bence vitaminEvet bi defa gebe kaldım düşük yaptım. Bakalım aralıga kadar bekliycez olmazsa tüp bebeğe geçecez. Şu incir kürünü de yapıcam. Deneyecegim. Bi de Ankara'da bi aktardan kür alıcaz onu da deniycez istangramdan buldum bu aktarı. Deneyenler fayda görmüş. İnş kaş yapim derken göz çıkarmayız. Korkuyorum bu kürlerden ama deneyeceğim.
Hangi vitaminleri kullanmalıyız ben eşim? Keçi boynuzu pekmezi Fsh ı yükseltiyor diye duydum, kürü degil. Yanlış mı bu bilgi ? Biz ne kullanıyoruz yazayım sanaCanım kürler genelde hormonları etkiliyor bence çok girme öyle şeylere meyve sebze ağırlıklı beslensin eşin özellikle muz tüketsin fındık ceviz filan yesin ama bak en basitinden keçiboynuzu kürü bile fhs hormonunu yükseltti benim eşimin ve normalden yükselirse sayı daha da düşer bence sadece vitamin kullan bazılarında 3 ayda bazılarında 6 ayda ama kesin işe yarıyor bence çünkü bu sayı düşüklüğü düzenli beslenememekten oluyor iş hayatı yüzünden hatta kendinde kullan bence vitamin
Çinko mutlaka kullansın canım en önemlisi o l arginin de çok iyiymiş onu ben de kullandıracam eşime evicap sadece e vitamini mi içeriyorHangi vitaminleri kullanmalıyız ben eşim? Keçi boynuzu pekmezi Fsh ı yükseltiyor diye duydum, kürü degil. Yanlış mı bu bilgi ? Biz ne kullanıyoruz yazayım sana
Evicap 200 g
Keçi boynuzu kürü
Keçi boynuzu pekmezi soguk pres
L arginine 3 gr
Bunları kullanıyoruz
Evet sadece e vitamini içeriyor saraçoglundan duydum da eşime kullandırdım. Çinko ile ilgili bildigin bi ilaç ismi var mıÇinko mutlaka kullansın canım en önemlisi o l arginin de çok iyiymiş onu ben de kullandıracam eşime evicap sadece e vitamini mi içeriyor
Eşim zinco 220 kullanıyor testten sonra eğer eşimde gelişme varsa ben de kullanmaya başlayacağım çinko yumurta arttırmak için de önemliymiş e vitamini için de daha içerikli olan ace plus selenyum kullanıyor hem a,c,e vitamini hem de selenyum var içindeEvet sadece e vitamini içeriyor saraçoglundan duydum da eşime kullandırdım. Çinko ile ilgili bildigin bi ilaç ismi var mı
Hmm bizde alıp kullanalım bakalım inş hayırlısıyla olur.Eşim zinco 220 kullanıyor testten sonra eğer eşimde gelişme varsa ben de kullanmaya başlayacağım çinko yumurta arttırmak için de önemliymiş e vitamini için de daha içerikli olan ace plus selenyum kullanıyor hem a,c,e vitamini hem de selenyum var içinde
İnşallah canım biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah'ın takdiri belki bizi de mucizeler bekliyordurHmm bizde alıp kullanalım bakalım inş hayırlısıyla olur.
İnş cnm Allah büyük elbet bi hayır vardır her işinde yüce rabbimin.İnşallah canım biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah'ın takdiri belki bizi de mucizeler bekliyordur
sizin yaşlar kaçİnş cnm Allah büyük elbet bi hayır vardır her işinde yüce rabbimin.
Eşim 37 ben 31. Sınırdayız artık.sizin yaşlar kaç
Neden sınır olsun öyle düşünme 40 yaşında bile çoçuğu olan var ama tabiki inşallah o kadar beklemeyiz hiçbirimizEşim 37 ben 31. Sınırdayız artık.
Amin inş siz kaç yaşındasınız ?Neden sınır olsun öyle düşünme 40 yaşında bile çoçuğu olan var ama tabiki inşallah o kadar beklemeyiz hiçbirimiz
Ben 24 eşim 30 ben hep genç anne olmak istemiştim ama zaten ne istesem olmadığı için buna da şaşırmadımAmin inş siz kaç yaşındasınız ?
İnş nasip eder cnm umutsuz olmamak gerekiyor galiba. İçimden bi his en umutsuz olduğumuz anda gelecek bizim afacanlar diyor. İşte inş çok geç kalmadan olur. Benim her işimde çok zor olur hiçbirşey kolay olmamıştır hayatımda. Çok çabalamam gerekiyor.Ben 24 eşim 30 ben hep genç anne olmak istemiştim ama zaten ne istesem olmadığı için buna da şaşırmadım
Benim de aynı burda başka bir arkadaşta şey yazmıştı eşiyle geçinemeyenlerin hemen çoçukları oldu çevremde biz çok iyi anlaşıyoruz olmuyo diye biz de bu da var gerçekten birbiriyle devamlı kavga eden çiftler var etrafımda istemeden çoçukları oldu biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz hem dost hem sevgiliyiz herkes maşallah der halimize ama gel gör ki bebeğimiz eksikİnş nasip eder cnm umutsuz olmamak gerekiyor galiba. İçimden bi his en umutsuz olduğumuz anda gelecek bizim afacanlar diyor. İşte inş çok geç kalmadan olur. Benim her işimde çok zor olur hiçbirşey kolay olmamıştır hayatımda. Çok çabalamam gerekiyor.
Bizde de durum aynı valla. Çok iyi anlaşıyoruz ev aldık kendimize, işlerimiz iyi elhamdulillah ama çocuk yok. Olur herhalde yani inş....Benim de aynı burda başka bir arkadaşta şey yazmıştı eşiyle geçinemeyenlerin hemen çoçukları oldu çevremde biz çok iyi anlaşıyoruz olmuyo diye biz de bu da var gerçekten birbiriyle devamlı kavga eden çiftler var etrafımda istemeden çoçukları oldu biz eşimle çok iyi anlaşıyoruz hem dost hem sevgiliyiz herkes maşallah der halimize ama gel gör ki bebeğimiz eksik
Benim de aynı burda başka bir arkadaşta şey yazmıştı eşiyle geçinemeyenlerin hemen çoçukları oldu çevremde biz çok iyi anlaşıyoruz olmuyo diye biz de bu da var gerçekten birbiriyle devamlı kavga eden çiftler var etrafımda istemeden çoçukları olİnş nasip eder cnm umutsuz olmamak gerekiyor galiba. İçimden bi his en umutsuz olduğumuz anda gelecek bizim afacanlar diyor. İşte inş çok geç kalmadan olur. Benim her işimde çok zor olur hiçbirşey kolay olmamıştır hayatımda. Çok çabalamam gerekiyor.
İnşallah canımBizde de durum aynı valla. Çok iyi anlaşıyoruz ev aldık kendimize, işlerimiz iyi elhamdulillah ama çocuk yok. Olur herhalde yani inş....
allah büyüktür bizimde göbüşümüzde bebiş olacak inşallah,sadece sabretmeliyiz,paketim bitmişti canım ondan yazmadım hiç,nasılsın nasıl gidiyo adet günün ne zamandı senin,iyi yapmışsın canım diline sağlık bende yakında aynısını yapcm bu gidişle. birde durumumuzu kimse bilmiyor istemiyoruz yapmıyoruz zannediyolar istiyoruz diyincede niye olmuyo o zaman doktora gitsenize sorun kimdeymiş diyolar diyolarda diyolar
sizin ameliyattan önceki sorununuz neydi?sayı mı?hız mı?morfoloji mi?allah bebeğini sağ salim kucağıMerhaba canım Allah ıma şükür ben dün hamile olduğumu öğrendim. 2 haftalık hamileymişim. eşime sperm testi yaptırmadık daha. hala inanamıyoruz. inşallah Allah tez zaman da sizlerinde yüzünü güldürür ben de sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşallah. eşim 10 haziranda ameliyat olmuştu 11 eylülde hamile olduğumu öğrendim. bizim doktor OMEPA Q10 ve Krilom krill oil diye 2 vitamin vermişti. başka ilaç vermedi. tabi eşim düzenli olarak keçi boynuzu özü fındık ceviz yedi. ayrıca son 1 aydır saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaptık onu içti yatmadan önce bir bardak sabah kalkınca bir bardak. zaten eşim sigara alkol kullanmaz hiç. yakın zamanda eşim semen testi yaptıracak sizlerle paylaşırım. sorusu olana severek yardımcı olmaya çalışırım
çooook uzun yıllar olmuş...ama 2017 yılı içinde aktif olmuşsunuz...bebeğiniz oldu mu?merak ettim de...cvp verirseniz sevinirim...tşkr ederim canım. evet 3 ayda düzelebiliyomuş ama bizim ameliyat öncesi sonuçlar pek iyi değildi varikosel ileri dereceydi. doktor 1 yıla kadar süre tanıyın kendinize dedi, o sürede normal yolla olmazsa ki inşallah olur. aşılama yaparız dedi o da olmazsa tüp bebek dedi. inşallah gerek kalmaz. bunları yaşamak bile insanı üzüyo. bu arada eşimde çift taraflı varikosel vardı ama soldaki çok ilerlemişti zaten önemli olan sol tarafmış sağ tarafa ameliyata gerek yok dedi. ameliyattan önceki testin sonuçlarını yazıyorum. yeni testin sonuçlarınıda mutlaka yazıcam. 19 ocakta gidicez. inşallah güzel haberler veririrm ama pek umutlu değilim senağlama
miktar: 1.5
renk : opak
vislozite:normal
ph : 8.0
sıvılaşma müddeti: 20 dakika
spermatozoid sayısı: 200.000/ml
tüm ejekülatta : 300.000
ileri hızlı hareketli : 0%
iler yavaş hareketli : 10%
yerinde hareketli : 10%
hareketsiz : 80%
boyalı preparasyonda morfoloji
normal :40%
anormal :60%
baş : 20%
boyun :10%
kuyruk :30%
mikroskopi 4-5 lökosit görüldü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?