- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Çok sevindim canım tebrik ederim inşallah sağlıklı bi şekilde dünyaya gelir bebeğin cevabın içinde çok sağol bizi unutma dua et bizim için de senin duan şimdi daha çok kabul olur . Testin sonucunu merakla bekliyorumMerhaba canım Allah ıma şükür ben dün hamile olduğumu öğrendim. 2 haftalık hamileymişim. eşime sperm testi yaptırmadık daha. hala inanamıyoruz. inşallah Allah tez zaman da sizlerinde yüzünü güldürür ben de sağlıklı bir hamilelik geçiririm inşallah. eşim 10 haziranda ameliyat olmuştu 11 eylülde hamile olduğumu öğrendim. bizim doktor OMEPA Q10 ve Krilom krill oil diye 2 vitamin vermişti. başka ilaç vermedi. tabi eşim düzenli olarak keçi boynuzu özü fındık ceviz yedi. ayrıca son 1 aydır saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü yaptık onu içti yatmadan önce bir bardak sabah kalkınca bir bardak. zaten eşim sigara alkol kullanmaz hiç. yakın zamanda eşim semen testi yaptıracak sizlerle paylaşırım. sorusu olana severek yardımcı olmaya çalışırım
Canım sizin sonuçlar bizimkine çok yakın biz de önümüzdeki ay sonu test yaptırcaz ben de çok korkuyorum değişiklik olmamasından dr bize en az 6 bekleyin dedi sonuç almak için ama zaman geçmiyor ben ne kadar istiyorsam hayat o kadar vermiyor bazen isyanın eşiğine geliyorum sabır sabır..Merhaba cnm eşim den16 Haziran'da ameliyat oldu. Eşimin ameliyat öncesi toplam sperm sayısı 1 milyon 800 bindi. Bugün yani 3 ay sonra yine test yaptırdık. Çok bi fark yok. Oysaki evicap 200 , keçi boynuzu kürü , soguk pres keçi boynuzu pekmezi, bi paket prooxeed plus (ilk ay kullandı sonra onu bıraktı) bi 10 gündür de Larginine kullanıyor. Çok üzgünüm. Artık kalbim sıkışıyor 3 senedir uğraş dur küstüm hayata resmen.
Sizin sperm değerleriniz kaç ? Ne kullanıyorsunuz ? Ne zaman ameliyat oldunuz? Benim bi kimyasal gebeliğim var dr eşimin sperm kalitesinden kaynaklı düşük dediCanım sizin sonuçlar bizimkine çok yakın biz de önümüzdeki ay sonu test yaptırcaz ben de çok korkuyorum değişiklik olmamasından dr bize en az 6 bekleyin dedi sonuç almak için ama zaman geçmiyor ben ne kadar istiyorsam hayat o kadar vermiyor bazen isyanın eşiğine geliyorum sabır sabır..
İlk testte 100bin çıktı şok olduk tabi sonra hemen araştırmaya başladım önce çinko ve keçiboynuzu kullandık sonra varikosel çıktı ameliyata girmeden önceki testte 2.9 milyon olmuştu temmuz sonu ameliyat oldu eşim şimdi ace plus selenyum folik asit ve çinko kullanıyor fsh yüksek çıktığı için keçiboynuzunu bıraktıkSizin sperm değerleriniz kaç ? Ne kullanıyorsunuz ? Ne zaman ameliyat oldunuz? Benim bi kimyasal gebeliğim var dr eşimin sperm kalitesinden kaynaklı düşük dedi
Hmm cnm bu değerlerle ne yapacaz hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inş dua edelim birbirimize. Ama 100 binden iyi yükselmiş maşallah devamı gelir inşİlk testte 100bin çıktı şok olduk tabi sonra hemen araştırmaya başladım önce çinko ve keçiboynuzu kullandık sonra varikosel çıktı ameliyata girmeden önceki testte 2.9 milyon olmuştu temmuz sonu ameliyat oldu eşim şimdi ace plus selenyum folik asit ve çinko kullanıyor fsh yüksek çıktığı için keçiboynuzunu bıraktık
İnşallah canım larjinini hangi marka kullandınız ben 500mg solgar bulamadım hiçbir yerdeHmm cnm bu değerlerle ne yapacaz hiç bilmiyorum Allah yardımcımız olsun inş dua edelim birbirimize. Ama 100 binden iyi yükselmiş maşallah devamı gelir inş
Canım hayırlı sabahlar metacartin kullanan var mi demissin biz eczaneden aldık bizede 3 ay killanacaksin dedi eşim bugün baslayacak kullanmaya hayırlısıyla inşallahSa.kızlar aranızda eşi metacartin kullanan var mı. Bize doktor yazdı 3 ay kullanın dedi.önceki sayfaları gözden geçirdim hiç rastlamadım kafama takıldı. bu arada ameliyat sonrası 6.ayın içindeyiz.hareket sorunumuz var
cnm biz 3 gr olanını bulduk toz halinde. Digerini bizde bulamadık maalesef 500 gr kapsül yoktu hiçbir eczanedeİnşallah canım larjinini hangi marka kullandınız ben 500mg solgar bulamadım hiçbir yerde
canım ameliyattan tam bir yıl sonra hamile kaldım, tüp bebek tedavisiyle, öncesinde de 2 aşılama denedik olumlu olmadı malesef. net sayıları hatırlamıyorum inan. eski mesajlarıma bakabilirsen orada daha net yazmış olmam lazım. inşallah Rabbim size de en hayırlı ve kısa zamanda nasip etsin :)Canım ne kadar zaman sonra hamile kaldın ve eşinin toplam spermi ve hareketliliği ne kadardı ameliyattan önce?
Canım hayırlı sabahlar metacartin kullanan var mi demissin biz eczaneden aldık bizede 3 ay killanacaksin dedi eşim bugün baslayacak kullanmaya hayırlısıyla inşallah[/QUOTE/]
İnşallah canım faydasını görürüz.bu arada bu ilaç güzel kas yapıyor3 ayda eşimde vücut olarak faydasını gösterdi inşallah hareket sorununada iyi gelir
Cnm doktor beklemeyin tüp bebek yapın dedi.İnşallah canım larjinini hangi marka kullandınız ben 500mg solgar bulamadım hiçbir yerde
kopCanım bu ilaç yağ yakiciymis ne alaka vermiş sizlere anlamadım
Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda Rabbim senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürür. ben varikosel olduğunu ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştum ama sonra kabullenmiştim. çevre sorduğu zaman rahatsız oluyordum. çok kafaya takmamak lazım çok zor biliyorum ama. Eşim beslenmesine dikkat etti C vitamini alımını artırdı. Çayı ve kahveyi hayatından çıkardı. Canım umutsuz olma. Hiç spermi olmayanların bile bebekleri oluyor. Benim eşimin sperm sayısı iyiydi. Bu da daha hızlı (3 ayda) iyileştirmiştir. 6. ayda daha iyi olabilir. hem bu süreçte çok dalgalanmalar oluyormuş. ömümüzdeki hafta içi eşim test yaptıracak bakalım nasıl olmuş burdan paylaşırım sonuçları.Merhaba cnm eşim den16 Haziran'da ameliyat oldu. Eşimin ameliyat öncesi toplam sperm sayısı 1 milyon 800 bindi. Bugün yani 3 ay sonra yine test yaptırdık. Çok bi fark yok. Oysaki evicap 200 , keçi boynuzu kürü , soguk pres keçi boynuzu pekmezi, bi paket prooxeed plus (ilk ay kullandı sonra onu bıraktı) bi 10 gündür de Larginine kullanıyor. Çok üzgünüm. Artık kalbim sıkışıyor 3 senedir uğraş dur küstüm hayata resmen.
Biraz daha bekleyin demedi mi daha 3 ay olmuş sonuçta 3 ay daha bekleyin canım bi kere hamile kalmıştın değil mi sen yanlış mı biliyorumCn
Cnm doktor beklemeyin tüp bebek yapın dedi.
Evet bi defa gebe kaldım düşük yaptım. Bakalım aralıga kadar bekliycez olmazsa tüp bebeğe geçecez. Şu incir kürünü de yapıcam. Deneyecegim. Bi de Ankara'da bi aktardan kür alıcaz onu da deniycez istangramdan buldum bu aktarı. Deneyenler fayda görmüş. İnş kaş yapim derken göz çıkarmayız. Korkuyorum bu kürlerden ama deneyeceğim.Biraz daha bekleyin demedi mi daha 3 ay olmuş sonuçta 3 ay daha bekleyin canım bi kere hamile kalmıştın değil mi sen yanlış mı biliyorum
Kafaya takmamak elde değil ama çabalamaktan vazgeçmiycez tabiki de. Taktiri ilahi. Sınavımız buymuş.Canım seni çok iyi anlıyorum inşallah tez zamanda Rabbim senin ve tüm isteyenlerin yüzünü güldürür. ben varikosel olduğunu ilk öğrendiğimde çok kötü olmuştum ama sonra kabullenmiştim. çevre sorduğu zaman rahatsız oluyordum. çok kafaya takmamak lazım çok zor biliyorum ama. Eşim beslenmesine dikkat etti C vitamini alımını artırdı. Çayı ve kahveyi hayatından çıkardı. Canım umutsuz olma. Hiç spermi olmayanların bile bebekleri oluyor. Benim eşimin sperm sayısı iyiydi. Bu da daha hızlı (3 ayda) iyileştirmiştir. 6. ayda daha iyi olabilir. hem bu süreçte çok dalgalanmalar oluyormuş. ömümüzdeki hafta içi eşim test yaptıracak bakalım nasıl olmuş burdan paylaşırım sonuçları.
Canım cok fazla şeyi aynı anda kullanmissin bunun yan etkisi olmuş olabilir kür yapmayı birak bence sadece düzenli olarak keçi boynuzu pekmezi cerezcerez tatlisi ver ben gece yatmadan 2 ser kaşık veriyorum 3 ay test yaptirmicZ suan o yüzden ise yarıyor mu bilemem ama eşim sürekli ilişki yaşamak istiyor galib bunların ikisi hormonlarını mi çalıştırıyor ne yApıyorMerhaba cnm eşim den16 Haziran'da ameliyat oldu. Eşimin ameliyat öncesi toplam sperm sayısı 1 milyon 800 bindi. Bugün yani 3 ay sonra yine test yaptırdık. Çok bi fark yok. Oysaki evicap 200 , keçi boynuzu kürü , soguk pres keçi boynuzu pekmezi, bi paket prooxeed plus (ilk ay kullandı sonra onu bıraktı) bi 10 gündür de Larginine kullanıyor. Çok üzgünüm. Artık kalbim sıkışıyor 3 senedir uğraş dur küstüm hayata resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?