- 22 Şubat 2017
- 90
- 54
- 8
- 32
Allah yardimcin olsun cnm ben 3 ay klomen andim ilk ay 3 yumurtam oldu cok sagliklilardi hamilelik olmadi ikinci ay 1 yumurtam olusti doktor ssgliksiz diye catlama ignesi vermedi 3.ay yine bor yumurtam oluştu catlama ignesi vuruldum bu ayda olmadi oyuzden biraktim artik yoruldum ara vercegim sonra tup bebek düşünüyorum direkcanim bizimde ameliyat sonrasi 8.ayimiz. 4 yil olacak evleneli.bizde tam 19 aydir denihoruz
bu ay ilk kez klomen kullandim yarin dok kontrolum var
allah hepimizin yardimcisi olsun canim benim.Allah yardimcin olsun cnm ben 3 ay klomen andim ilk ay 3 yumurtam oldu cok sagliklilardi hamilelik olmadi ikinci ay 1 yumurtam olusti doktor ssgliksiz diye catlama ignesi vermedi 3.ay yine bor yumurtam oluştu catlama ignesi vuruldum bu ayda olmadi oyuzden biraktim artik yoruldum ara vercegim sonra tup bebek düşünüyorum direk
Ne guzel bir haber saglikla alin kucaginiza insallah Allah m bizlere de nasip etsin insallahMerhabalar...1 yıl önce eşimde varikosel olduğunu bu sebeple sperm sayısının ciddi derecede az olduğunu öğrendik ilk testte ml de 2milyondu.hemen tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar. Ameliyatın faydasının kanıtlanmadığını hatta daha kötü bile olabilir dediler.neyse takviye ilaçlar kullandı eşim 3-4ay progeny m kullandı.aralıkra tüp bebek yaptırdık 5. güne 1 embriyo kaldı o da tutmadı sonuç negatif. Doktorumuz Cem Çelik Tansel hocaya yönlendirdi bizi.Sperm fish ve tunnel testi yaptırdık.%98.7 dna hasarı çıktı.Kkan aydosun emodex önerdiğini okuyunca eşim emodexe başladı hemen.Sonra Tansel hocaya gittik ve varikoselden kurtulmalıyız ilk olarak dedi. Hormon değerleri normaldi eşimin.6 nisanda ameliyat oldu.Evicap ve proxeed plas verdi. keçiboynuzu kürü ve arı sütü bal polen tavsite etti.Bunları da kullandık.Tansel hoca demese de biz emodexe devam ettik.ve 11 temmuzda hamile olduğumu öğrendim.Bugün doktora gittik çok şükür bebeğimizi ve kalp atışını gördük.İnşallah sağlıkla devamı gelir. En kısa zamanda isteyen herkes inşallahmucizesine kavuşur. Umutlu olmaya devam:)
Canim tebrik ediyorum Allah hayirla kucagina almayi nasip etsin esin emodex i proxeed le birlikte mi aldi ?Esim proxeed kullaniyor sayi artti ama hizda cok ilerleme goremedikMerhabalar...1 yıl önce eşimde varikosel olduğunu bu sebeple sperm sayısının ciddi derecede az olduğunu öğrendik ilk testte ml de 2milyondu.hemen tüp bebeğe yönlendirdi doktorlar. Ameliyatın faydasının kanıtlanmadığını hatta daha kötü bile olabilir dediler.neyse takviye ilaçlar kullandı eşim 3-4ay progeny m kullandı.aralıkra tüp bebek yaptırdık 5. güne 1 embriyo kaldı o da tutmadı sonuç negatif. Doktorumuz Cem Çelik Tansel hocaya yönlendirdi bizi.Sperm fish ve tunnel testi yaptırdık.%98.7 dna hasarı çıktı.Kkan aydosun emodex önerdiğini okuyunca eşim emodexe başladı hemen.Sonra Tansel hocaya gittik ve varikoselden kurtulmalıyız ilk olarak dedi. Hormon değerleri normaldi eşimin.6 nisanda ameliyat oldu.Evicap ve proxeed plas verdi. keçiboynuzu kürü ve arı sütü bal polen tavsite etti.Bunları da kullandık.Tansel hoca demese de biz emodexe devam ettik.ve 11 temmuzda hamile olduğumu öğrendim.Bugün doktora gittik çok şükür bebeğimizi ve kalp atışını gördük.İnşallah sağlıkla devamı gelir. En kısa zamanda isteyen herkes inşallahmucizesine kavuşur. Umutlu olmaya devam:)
İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.Allah razı olsun sizlere de nasip etsin.Afilim92 eşim emodexe ameliyattan önce başladı.4 aya yakın kullanmış oldu yani.proxeed de 2 buçuk kutu kullandı ama sadece sabah bi tane dedi doktor.Emodex elinizdeki bitince devam etmenize gerek yok dedi ama biz devam ettik proxeedle beraber.Bana çok az gelmişti kutuda bile günde iki kez diyo.ama emodexi sabah akşam içti.bi şişede 60 tane var.4. şişe bitmeden hamile kaldım.
Ne mutlu size bana da dua eder misiniz ?İyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ediyorum.Allah razı olsun sizlere de nasip etsin.Afilim92 eşim emodexe ameliyattan önce başladı.4 aya yakın kullanmış oldu yani.proxeed de 2 buçuk kutu kullandı ama sadece sabah bi tane dedi doktor.Bana çok az gelmişti kutuda bile günde iki kez diyo.ama emodexi sabah akşam içti.bi şişede 60 tane var.4. şişe bitmeden hamile kaldım.
Canım tebrik ederim Allah analı babalı buyutsun hayırlı saglıklı uzun omru olsun inşallahmerhaba arkadaşlar, biz de zamanında aynı dertten muzdariptik. bu sayfanın yeri bende ayrıdır. bütün umutlarımı çökkün anlarımı beklentilerimi burada paylaşmıştım. ara ara aklıma düştükçe yazıyorum buraya umut olayım diye. hastalıklar zorluklar gelip geçiyor emin olun. siz bu süreçte kendinize ve eşinize iyi bakın yeter. Allah izin verirse doğumuma bir hafta kaldı ve geriye dönüp baktığımda bütün tedaviler ilaçlar vs çoook uzakta kalıyor. gebelik sürecinde de fark ettim ki, toplum, çevre her şeye bi yorum yapıyor, nasıl doğum yapacaksın, hamileyken ne yiyeceksin ne içeceksin, öyle oturma böyle kalkma çok gezme ama çok oturma... o yüzden sadece hayatınıza ve kendi içinize odaklanmaya çalışın. Rabbim sizlere de hayırlısıyla sabrınızın meyvesini nasip etsin
[/QUOTE]@esra011
Benim çevremde öyle insanlar yok . Olsaydı hemen uzaklaştırırdım , benim iyiliğimi düşünmeyen birini ne yapayım hayatımda . Birkaç arkadaşımın çocuğu oldu ama tavırları hep beni kırmayacak şekildeydi .
10 ay uzun evet ama garantisi yok ki ameliyatın da . Değerler düzeldi çok şükür ama Allah ol demeden olmuyor. O yüzden sen de yıpratma kendini. Yazık değil mi sana
Canım ne kadar zaman sonra hamile kaldın ve eşinin toplam spermi ve hareketliliği ne kadardı ameliyattan önce?merhaba arkadaşlar, biz de zamanında aynı dertten muzdariptik. bu sayfanın yeri bende ayrıdır. bütün umutlarımı çökkün anlarımı beklentilerimi burada paylaşmıştım. ara ara aklıma düştükçe yazıyorum buraya umut olayım diye. hastalıklar zorluklar gelip geçiyor emin olun. siz bu süreçte kendinize ve eşinize iyi bakın yeter. Allah izin verirse doğumuma bir hafta kaldı ve geriye dönüp baktığımda bütün tedaviler ilaçlar vs çoook uzakta kalıyor. gebelik sürecinde de fark ettim ki, toplum, çevre her şeye bi yorum yapıyor, nasıl doğum yapacaksın, hamileyken ne yiyeceksin ne içeceksin, öyle oturma böyle kalkma çok gezme ama çok oturma... o yüzden sadece hayatınıza ve kendi içinize odaklanmaya çalışın. Rabbim sizlere de hayırlısıyla sabrınızın meyvesini nasip etsin
Selamlar benim eşimde de varikosel çıktı ama aynı zamanda sperm testi de yaptırdık sıfır çıktı . Bu şekilde olup ameliyat olduktan sonra hamile kalan var mı ? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var :/
Hayır biz bugün öğrendik. Daha önce hamile kaldığım için aklımıza bile gelmedi. Bizim sonuçlar baya bi kötü. Anlamlandıramıyorum. Hemen hamile kalmıştım şuan %18 hareketli diyor. Sizinki baya iyiymiş eşinde bir problem görünmüyor %40 ve üstü normal dedi doktorlillypot
160 milyon sayı , hareketli ve yavaş hareketli toplamı %70 olması lazım . En son yaptırdığımız kruger değildi . Takip etmiyorum artık canım unuttum tam değerlerini . Sizin durum nasıl ki , ameliyat oldu mu eşin?
Hayır biz bugün öğrendik. Daha önce hamile kaldığım için aklımıza bile gelmedi. Bizim sonuçlar baya bi kötü. Anlamlandıramıyorum. Hemen hamile kalmıştım şuan %18 hareketli diyor. Sizinki baya iyiymiş eşinde bir problem görünmüyor %40 ve üstü normal dedi doktor
Hayır biz bugün öğrendik. Daha önce hamile kaldığım için aklımıza bile gelmedi. Bizim sonuçlar baya bi kötü. Anlamlandıramıyorum. Hemen hamile kalmıştım şuan %18 hareketli diyor. Sizinki baya iyiymiş eşinde bir problem görünmüyor %40 ve üstü normal dedi doktor
Evet benim eşim de çok üzüldü. Söylemedi ama çok üzüldü biliyorum. Onu üzgün görmeye hiç dayanamıyorum. Zaten evlendiğimizden beri bir sürü saçma sapan ameliyat oldu.herkesin bir sıkıntısı var kimileri var ki anlaşamıyorlar kedi köpek gibi aynı evde. İşte bizde böyle...geçeceğine tüm kalbimle inanıyorum. Sen de inan. Allah razı olsun ilgilendiğin için. Hamilelik dünyanın en güzel duygusu kimbilir o bebişi kucağına almak nasıl bir duygudur. Rabbim ikisini de tez zamanda yaşatsın bize inşallah...İlk öğrendiğimizde biz de üzülmüştük, çok araştırmıştık. Özellikle eşimin morali çok bozulmuştu. Ama şimdi şakasını yapar olduk durumun . En son bu günlerimizin tadını çıkarma kararı aldık.
Eğer karar verirseniz ameliyata dair bir şeyler sormak istersen özelden de yazabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?