Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
[/QUOTE]
Ya inan elimden geleni yapıyorum süslenip giyinip dışarı cikayim diyorum daha mahalleden çıkamadan hamileler karşıma diziliyor sanki o an eve geri dönüyorum ne gezesim ne makyaj yapasım geliyor internette akşam uyumadan bakınıyorum ha bire bebek hamile resimlerii elimden geleni yapıyorum ama yok yok

Ya inan elimden geleni yapıyorum süslenip giyinip dışarı cikayim diyorum daha mahalleden çıkamadan hamileler karşıma diziliyor sanki o an eve geri dönüyorum ne gezesim ne makyaj yapasım geliyor internette akşam uyumadan bakınıyorum ha bire bebek hamile resimlerii elimden geleni yapıyorum ama yok yok[/QUOTE]

Algıda seçicilik Aslında hep vardı onlar ama biz şu an istediğimiz için görüyoruz. İlerde nasip olursa biz de hamile olacağız inşallah

Algıda seçicilik Aslında hep vardı onlar ama biz şu an istediğimiz için görüyoruz. İlerde nasip olursa biz de hamile olacağız inşallah [/QUOTE]
Inşallah rabbim duysun sesimizi

Keçiboynuzu kürü nasıl yapılyor birde ameliyat sonrası başka neler kullanmak gerekiyor bilgi verirmisiniz

Keçiboynuzu kürü nasıl yapılyor birde ameliyat sonrası başka neler kullanmak gerekiyor bilgi verirmisiniz
8 9 adet keçi boynuzunu aynı taze fasulye gibi ellerinle kırarak 1 lt suya köy ve tencerede kaynat 5 dakika fokurtdattiktan sonra 20 dakika beklet süzerek içir canım eşine ben bir bardak sabahları iciriyordum

8 9 adet keçi boynuzunu aynı taze fasulye gibi ellerinle kırarak 1 lt suya köy ve tencerede kaynat 5 dakika fokurtdattiktan sonra 20 dakika beklet süzerek içir canım eşine ben bir bardak sabahları iciriyordum
Teşekkür ederim umarım yardımı olur

ama inşallah sende işe yararda bol bol bebişlerin olur :)
Insallah olur birgun bebisin canim sakin uzulme buda bir imtihan herseyin guzelini versin rabbim... bizde 2 yildir istiyoruz bebis ama olmuyor basta benden kaynakli sanip dr gittik dogum kontrol hapini yeni biraktigim icin 6 aya kadar normal dediler. Megerse esimde varikosrl varmis 1. Yilda ogrendik ama varikoselin capi onemli tek tarafli mi cift tarafli mi o onemli yani spermleri bozabilecek capta mi. Her varikosel tanisi konulan erkegin cocugu olmaz diye de birsey yok cap kucuk ve spermleri bozmamisssa sikinti yok ama sperm degerimiz bizim 4 milyon ileri hareketliside yok yerinde hareketli var birazcik sperm dusuk ciktigi icin ve varikosel oldugu icin opere oldu ama tek sebep varikosel olmayabilir duzelmeyebilir dediler. Ameliyat olmak neden gerekli dersen ben zaman kazanma acisindan derim cuki normal yollarla gebelik olmasa tup bebek ve asilamaya gidilirse once varikosel operesi olup beklenip duzelip duzelmeyecegine bakarlar ve bu nerden baksan4 ayini alir bu yuzden operasyon herekli suan bizim 5. Ayimiz oldu opereden sonra simdi sperm sayisi dusuk oldugindan asilama da degil tup bebek tedavisine basladim insallah bebislerimiz olur...

Yanlis oldu sanirim canim benim diger arkadasa yazicaktim
Inşallah olur bebislerimiz benim eşim çift taraflı oldu ameliyatı doktor bebeğe sebep ameliyatı söyledi ameliyat sonrası bebeğimiz olacakmış

Merhaba kızlar biz 7.ayı bitirdik ameliyat sonrası sayı arttı ama henüz bebiş yok

Serati 5.ayınızdasınız sperm sayınızda hareketlilik düzel me var mı
Yok canim 5 milyondan 4 milyona indi hareketlerde duzele var birazcik ama varikoselin faydasinolarak gormuyorum cunku 3 aydir keciboynuzu kuru ve progeny m takviye kullaniyoruz duzelen hareketlilik ise cok kayda deger degil tatlim

Inşallah olur bebislerimiz benim eşim çift taraflı oldu ameliyatı doktor bebeğe sebep ameliyatı söyledi ameliyat sonrası bebeğimiz olacakmış
Sperm degerleri onemli her varikoselo olan kisinin sperm degerleri kotudur diye birsey yok canim

merhaba arkadaşlar, biz de zamanında aynı dertten muzdariptik. bu sayfanın yeri bende ayrıdır. bütün umutlarımı çökkün anlarımı beklentilerimi burada paylaşmıştım. ara ara aklıma düştükçe yazıyorum buraya umut olayım diye. hastalıklar zorluklar gelip geçiyor emin olun. siz bu süreçte kendinize ve eşinize iyi bakın yeter. Allah izin verirse doğumuma bir hafta kaldı ve geriye dönüp baktığımda bütün tedaviler ilaçlar vs çoook uzakta kalıyor. gebelik sürecinde de fark ettim ki, toplum, çevre her şeye bi yorum yapıyor, nasıl doğum yapacaksın, hamileyken ne yiyeceksin ne içeceksin, öyle oturma böyle kalkma çok gezme ama çok oturma... o yüzden sadece hayatınıza ve kendi içinize odaklanmaya çalışın. Rabbim sizlere de hayırlısıyla sabrınızın meyvesini nasip etsin

aminnnn canim aminn en icten hepimiz icin aminn

Merhaba bayanlar benim esim ameliyat olali 13 ay oldu ama hala hamile kalamadim klomen tedavisi gordum bu son 3 ay oda ise yaramadi biraktim bende artik tedaviyi tüp bebek düşünüyoruz artik bu arada evleneli iki yil olcak 8 agustosta Rabbim hepimizin yardimcisi olsunnn sabir versin cok zor caresizlik cok

canim bizimde ameliyat sonrasi 8.ayimiz. 4 yil olacak evleneli.bizde tam 19 aydir denihoruz
bu ay ilk kez klomen kullandim yarin dok kontrolum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…