- 9 Nisan 2016
- 3.170
- 2.476
- 83
- 38
Amin inş cnm İnan hepimizin temennisi bu.ahhhh amin kuşum insallah hepimiz buralara kocamannn hamileyimmmm yazabilitiz. Allah nerede isteyen varsa nasio etsin insallahhhh.
Çok sevindim senin adına canım. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Kendime gelince gün geçtikçe ümidim tükeniyor. Sanki hiç olmayacakmış gibi .. hakkımızda hayırlısı olsun.
canim öncelikle çokkk tebrikler. Allah sağ salim kucağima almayi nasip etsin inşallahhh
ameliyatın üzerinden kaç ay geçti. ve hatirliyorsan spermiyogramdaki degerleri paylaşirmisin.
bizlere duanı esirgeme tatlım
AŞ'm cnm yazdıklarını okuyunca çok sevindim hem senin adına hem kendi adıma. Bizde 2 senedir bekliyoruz varikosel tanısı daha yeni konuldu bu ayın 15 de ameliyat olacak. Araştırma hastanesinde bi yar. doç tarafından. Biz bu iki sene içinde 2 defa spermiogram testi yaptırdık özel hastanede. Bize cinsel perhizden hiç bahsetmedi ve biZde cinsel perhizsiz yaptırdık. Hep sonuçlar çok iyi çıktı. Hsg çektirdim tüpler açık yumurta rezervim iyi herşey normal bende ama eşiminde normal görünüyordu. Meğerse varikosel varmış. 2 defa perhizli test yaptırdı araştırma hastanesi tüp bebek merkezinde ve değerleri düşük çıktı. Ameliyat olacak bakalım ne olacak inş bende buraya HAMİLEYİMMMMMMMM diye yazarım inş. Allah bizede nasip eder inş. Sizi tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş.....
canim bbn allah yuzunu güldursün insallah her zamn. esimle ameliyat gunlerin çok yakın esinin. bizde 30 kasim 2016 da ameliyat olduk. insallah bende sana haber verebilirimm. saglikla kucağina al28 ekim 2016 da ameliyat oldu eşim...mayıs ortalarında hamile olduğumu öğrendim tam 7. ayını doldurduğunda hamile olduğumu öğrendim cnm. spermgram değerlerini söylesem inanamazsınız ...kadın doğum doktodum bu değerlere hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldım... bende siizn gibi test sonuçlarını konsanrteydim hep ...
ameliyattan sonraki 3.ay testinde toplam 55 milyon ... mlde 12 milyon...marfoloji 2 ...toplam hız %35 ileri hız 0 dı.
6. ay testindeki sonuç toplam sperm 25 milyona düşmüş mlde 7 milyana düşmüş marfoloji 3... toplam hız %40 ileri hız 0 dı.
bu sonuçtan sonra moralimiz yerlerdeydi sayı anormal düşmüş die ama marfoloji ve hızda yükselme var dedik ...inşallah dedik gene testin sonucunu öğrendikten 20 gün sonrqada hamile olduğumu öğrendim ...
Dualarım hep sizinle aklımdan neler geçmişti ..sizinde hepsi geçiyor biliyorum... doktorumuz bize hep biraz sabır dedi...ameliyattan sonraki 6.aya kadar beklentiye girmeyin belki olur ama şartlandırmayın dedi. en büyük iyileşme 6.aydan sonra olur demişti.olduda 7.ayda hamile kaldım ...Allahın izniyle sizlerinde olacak ...
canim bbn allah yuzunu güldursün insallah her zamn. esimle ameliyat gunlerin çok yakın esinin. bizde 30 kasim 2016 da ameliyat olduk. insallah bende sana haber verebilirimm. saglikla kucağina al
Cnm eşim daha ameliyat olmadı. Yine de keçi boynuzu kürüne başlayalım mı? Bide havuç kürü varmış onu da yapsak mı ki acaba ? E vitamini almış kimi arkadaşlar şimdiden alıp kullansak bi sorun olur mu ki? Bide ameliyattan sonra ne zaman çalışmalara başlanılıyor ? Doktor size kaç ay sonra gebe kalabilirsiniz dedi ? Çok sordum kusuruma bakmayın lütfensizden ortalama 1 ay önce olmuşuz biz...bizden 1 ay sonrada siz mutlu haberi almış olursunuz kim bilir belki bu ay :)
biliyorum söylemesi kolay ama kendinizi kasmayın inanın o vaktini biliyo :) siz ameliyattan sonra bugüne kadar olmadı diye düşünüp sakın canınızı sıkmayın bizim doktorumuzn dedğini söylemiştim ilk 6 ay olabilir ama 6-9 ay arası şans daha yüksektir dedi bize...öylede oldu ...sana tavsiyem önümüzdeki 2-3 ayda sende sorun olmasa bile incir kürü yap yumurtayı olgunaştırıyor döllenmeyi kolaylaştırıyor.eşin içinde önceki yazdıklarımı yap bence canım..Bu arada dün akşam ilk kalp atışlarını duydum bebişin...Allahım bu mutlu günleri tez zamanda yaşatsın inşallah ..Dualarım inanın hep sizinle ve en kısa zamanda senden de bu haberi duyacağız gibi bir his var içimde :)
canim arkadasa sormuşsun ama bende paylasayim bildiklerimi. spermler kendilerini 3 ayda bir yeniliyor.o yuzden kürlere ne kaddar erken baslarsan o kadar cabuk faydasini gorursun. yani ameliyattan önce baslayabilirsin. benim eşim ilk önce 2 ay keçiboynuzu kurü kullandı. sonraki 2 ay havuç kürü. ilac olarakta evicap folbiol ve zinco. simdi bu ilaçlari biraktir doktorumuz proxeed plus verdi günde 2 kere.Cnm eşim daha ameliyat olmadı. Yine de keçi boynuzu kürüne başlayalım mı? Bide havuç kürü varmış onu da yapsak mı ki acaba ? E vitamini almış kimi arkadaşlar şimdiden alıp kullansak bi sorun olur mu ki? Bide ameliyattan sonra ne zaman çalışmalara başlanılıyor ? Doktor size kaç ay sonra gebe kalabilirsiniz dedi ? Çok sordum kusuruma bakmayın lütfen
Cnm eşim daha ameliyat olmadı. Yine de keçi boynuzu kürüne başlayalım mı? Bide havuç kürü varmış onu da yapsak mı ki acaba ? E vitamini almış kimi arkadaşlar şimdiden alıp kullansak bi sorun olur mu ki? Bide ameliyattan sonra ne zaman çalışmalara başlanılıyor ? Doktor size kaç ay sonra gebe kalabilirsiniz dedi ? Çok sordum kusuruma bakmayın lütfen
amin cnm inşbence zaman kaybetme başla (bir arkadaşımın tanıdığı sadece kürle hamile kaldı 2 ayda)
ameliyattan sonra yaklaşık 2 hafta sonra çalışmalara başlanabiliyor.
doktor bize ilk 6 ay olabilir ama asıl iyileşme 6 aydan sonra olur demişti.ben 7.ayda hamile kaldım.haklıymış :)
ilk 6-9 ay aralığında gebeliğin oluşması yüksek ihtimal dedi...onun hastalarında 4.ayda hamile kalanlarda olmuş.
tez zamanda iyi haberler arman dileğimle cnm ...
teşekkürler cnm başlayacağım inş hemen.canim arkadasa sormuşsun ama bende paylasayim bildiklerimi. spermler kendilerini 3 ayda bir yeniliyor.o yuzden kürlere ne kaddar erken baslarsan o kadar cabuk faydasini gorursun. yani ameliyattan önce baslayabilirsin. benim eşim ilk önce 2 ay keçiboynuzu kurü kullandı. sonraki 2 ay havuç kürü. ilac olarakta evicap folbiol ve zinco. simdi bu ilaçlari biraktir doktorumuz proxeed plus verdi günde 2 kere.
Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz inş sağlıklı bi şekilde kucağınıza almak nasip olur. İnş günün birinde bizde bu mutlu haberi veririz.Merhaba...Bende uzun zamandır sizlerin yazdıklarını okuyorum...Birgün hamile kalırsam diğer arkadaşlara umut olmak için buraya hikayemi yazacağıma kendime söz vermiştim ve işte o gün geldi hamileyimm..... Ben iki yıl önce evlendim eşim ve ben doktora gittik eşimde çift taraflı varikosel çıktığını öğrendik tabiki bu haber bizi yıktı doktorumuz ameliyat gerekli dedi ve bizde ameliyata karar verdik ve eşim bir yıl önce ameliyat oldu 3 ay önce kontrole gittik gelişme olduğunu öğrendik bize neofortil diye bir ilaç verdi üç aya kalmadan hamile kalacaksın dedi ve allaha şükür üç ayı tamamlamadan hamile çıktığımı öğrendim... Size bir kaç önerim olacak Beslenmenize dikkat edin stresten uzak durun ve keçiboynuzu pekmezini bol bol kullanın...
canim saglikla kucagina al insallah bebegini. allah bizlere de nasip etsin. cok sevindim senin adina. o duyguyu tatmak şahane olsa gerek. dualarinda bizi de gecir aklından.Merhaba...Bende uzun zamandır sizlerin yazdıklarını okuyorum...Birgün hamile kalırsam diğer arkadaşlara umut olmak için buraya hikayemi yazacağıma kendime söz vermiştim ve işte o gün geldi hamileyimm..... Ben iki yıl önce evlendim eşim ve ben doktora gittik eşimde çift taraflı varikosel çıktığını öğrendik tabiki bu haber bizi yıktı doktorumuz ameliyat gerekli dedi ve bizde ameliyata karar verdik ve eşim bir yıl önce ameliyat oldu 3 ay önce kontrole gittik gelişme olduğunu öğrendik bize neofortil diye bir ilaç verdi üç aya kalmadan hamile kalacaksın dedi ve allaha şükür üç ayı tamamlamadan hamile çıktığımı öğrendim... Size bir kaç önerim olacak Beslenmenize dikkat edin stresten uzak durun ve keçiboynuzu pekmezini bol bol kullanın...
Canım morfoloji krugere göre mi who ya göre mi yapıldı sanırım who ya göre yapılmış .78 milyon olan ml deki sperm mi yoksa toplam sperm mi canım?canim
sperm sayısı 79 milyon
aktif ileri hareketli %35
aktif anlamsız hareketli %10
yani toplam hareketlimiz %45
morfoloji normal %65
anormal %35
proxeed vermiş tatlim doktor 3 ay kullanın demiş dün başladik kullanmaya.
ama çok pahalı ya 1 paket 15 gün gidiyor. bakalım şifa olsunda artık
devlette yaptirdik canim. whoya gore yapildi. sayimiz toplam sperm sayisi.bir oncekinde toplam 155 milyondu dusus var sayimizda ama hareketimiz artmişCanım morfoloji krugere göre mi who ya göre mi yapıldı sanırım who ya göre yapılmış .78 milyon olan ml deki sperm mi yoksa toplam sperm mi canım?
Canım morfoloji ye krugere göre baktırın tek sorun orada olabilir canım ml deki sayı kaç canım bizim de sonuçlar sizin gibidevlette yaptirdik canim. whoya gore yapildi. sayimiz toplam sperm sayisi.bir oncekinde toplam 155 milyondu dusus var sayimizda ama hareketimiz artmiş
ml de 26 milyon canim. daha önce ozel hastanede yaptigimizdada krugere göre yapmadilar canim. oradada who ya göre yapildi. bu testi biz mi talep edecegız kruger olsun diyeCanım morfoloji ye krugere göre baktırın tek sorun orada olabilir canım ml deki sayı kaç canım bizim de sonuçlar sizin gibi
Canım özel hastanede krugere göre bakılıyor mu önce bir sorun yapılmıyorsa tüp bebek merkezlerinde yapılıyor Kruger e göre sizin değer bizimki yle aynı canım bizim de toplamda 78 milyon ml de 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 krugere göreml de 26 milyon canim. daha önce ozel hastanede yaptigimizdada krugere göre yapmadilar canim. oradada who ya göre yapildi. bu testi biz mi talep edecegız kruger olsun diye
Slm cnm nasılsınCanım özel hastanede krugere göre bakılıyor mu önce bir sorun yapılmıyorsa tüp bebek merkezlerinde yapılıyor Kruger e göre sizin değer bizimki yle aynı canım bizim de toplamda 78 milyon ml de 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 krugere göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?