Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım çok teşekkür ederim...Sakın hiç olmayacak gibi düşünme lütfen ben bunların hepsini düşünmüş biri olarak diyorum sana...en beklemediğim ayda hamile kaldım... şu an sizi benden daha iyi kimse anlayamaz...Canı gönülden dileğim tez zamanda bebek haberi alıp sizinde bnm gibi şok geçirmeniz :) Meleklerimizin vakti var olacak unutmayın...

canim öncelikle çokkk tebrikler. Allah sağ salim kucağima almayi nasip etsin inşallahhh
ameliyatın üzerinden kaç ay geçti. ve hatirliyorsan spermiyogramdaki degerleri paylaşirmisin.
bizlere duanı esirgeme tatlım

28 ekim 2016 da ameliyat oldu eşim...mayıs ortalarında hamile olduğumu öğrendim tam 7. ayını doldurduğunda hamile olduğumu öğrendim cnm. spermgram değerlerini söylesem inanamazsınız ...kadın doğum doktodum bu değerlere hamile kalamazsın dediği ay hamile kaldım... bende siizn gibi test sonuçlarını konsanrteydim hep ...
ameliyattan sonraki 3.ay testinde toplam 55 milyon ... mlde 12 milyon...marfoloji 2 ...toplam hız %35 ileri hız 0 dı.
6. ay testindeki sonuç toplam sperm 25 milyona düşmüş mlde 7 milyana düşmüş marfoloji 3... toplam hız %40 ileri hız 0 dı.
bu sonuçtan sonra moralimiz yerlerdeydi sayı anormal düşmüş die ama marfoloji ve hızda yükselme var dedik ...inşallah dedik gene testin sonucunu öğrendikten 20 gün sonrqada hamile olduğumu öğrendim ...
Dualarım hep sizinle aklımdan neler geçmişti ..sizinde hepsi geçiyor biliyorum... doktorumuz bize hep biraz sabır dedi...ameliyattan sonraki 6.aya kadar beklentiye girmeyin belki olur ama şartlandırmayın dedi. en büyük iyileşme 6.aydan sonra olur demişti.olduda 7.ayda hamile kaldım ...Allahın izniyle sizlerinde olacak ...

sizlerin umudu dahada artsın diye yazdım zaten canım...kesinlikle spermgram testlerini tüp bebek merkezleri daha doğru değerlendiriyor...size cinsel perhizi söylememeleri kötü olmuş zaman kaybı...size ufak bir iki şey daha söyleyeceğim...Ben aylardık araştrmaktan artık kafayı bozdum :) eşime boxer giyinmesini söyledim.sende okumuşsundur oranın sıcak olmaması lazım...eşimde araştrmış bir süredik duşunu hep soğuk suyla aldı soğuk su spermleri canlı tutuyormuş.(dondun yapma dedim ama devam etti :)) keçi boynuzunu hiç aksatmadan içti...sigara içki zaten kullanmaz ...son zamanlardada kabak çekirdeği yedi...son ay bende kendime incir kürü yapayım demiştim o ay hamile kaldım ...Rabbim çok büyük ...şu mübarek günlerde dileğim bebek özlemi çeken, isteyen,çabalayan herkese Allah tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah ...

canim bbn allah yuzunu güldursün insallah her zamn. esimle ameliyat gunlerin çok yakın esinin. bizde 30 kasim 2016 da ameliyat olduk. insallah bende sana haber verebilirimm. saglikla kucağina al

canim bbn allah yuzunu güldursün insallah her zamn. esimle ameliyat gunlerin çok yakın esinin. bizde 30 kasim 2016 da ameliyat olduk. insallah bende sana haber verebilirimm. saglikla kucağina al

sizden ortalama 1 ay önce olmuşuz biz...bizden 1 ay sonrada siz mutlu haberi almış olursunuz kim bilir belki bu ay :)
biliyorum söylemesi kolay ama kendinizi kasmayın inanın o vaktini biliyo :) siz ameliyattan sonra bugüne kadar olmadı diye düşünüp sakın canınızı sıkmayın bizim doktorumuzn dedğini söylemiştim ilk 6 ay olabilir ama 6-9 ay arası şans daha yüksektir dedi bize...öylede oldu ...sana tavsiyem önümüzdeki 2-3 ayda sende sorun olmasa bile incir kürü yap yumurtayı olgunaştırıyor döllenmeyi kolaylaştırıyor.eşin içinde önceki yazdıklarımı yap bence canım..Bu arada dün akşam ilk kalp atışlarını duydum bebişin...Allahım bu mutlu günleri tez zamanda yaşatsın inşallah ..Dualarım inanın hep sizinle ve en kısa zamanda senden de bu haberi duyacağız gibi bir his var içimde :)

Cnm eşim daha ameliyat olmadı. Yine de keçi boynuzu kürüne başlayalım mı? Bide havuç kürü varmış onu da yapsak mı ki acaba ? E vitamini almış kimi arkadaşlar şimdiden alıp kullansak bi sorun olur mu ki? Bide ameliyattan sonra ne zaman çalışmalara başlanılıyor ? Doktor size kaç ay sonra gebe kalabilirsiniz dedi ? Çok sordum kusuruma bakmayın lütfen

canim arkadasa sormuşsun ama bende paylasayim bildiklerimi. spermler kendilerini 3 ayda bir yeniliyor.o yuzden kürlere ne kaddar erken baslarsan o kadar cabuk faydasini gorursun. yani ameliyattan önce baslayabilirsin. benim eşim ilk önce 2 ay keçiboynuzu kurü kullandı. sonraki 2 ay havuç kürü. ilac olarakta evicap folbiol ve zinco. simdi bu ilaçlari biraktir doktorumuz proxeed plus verdi günde 2 kere.

bence zaman kaybetme başla (bir arkadaşımın tanıdığı sadece kürle hamile kaldı 2 ayda)
ameliyattan sonra yaklaşık 2 hafta sonra çalışmalara başlanabiliyor.
doktor bize ilk 6 ay olabilir ama asıl iyileşme 6 aydan sonra olur demişti.ben 7.ayda hamile kaldım.haklıymış :)
ilk 6-9 ay aralığında gebeliğin oluşması yüksek ihtimal dedi...onun hastalarında 4.ayda hamile kalanlarda olmuş.
tez zamanda iyi haberler arman dileğimle cnm ...

A
amin cnm inş

teşekkürler cnm başlayacağım inş hemen.

Merhaba...Bende uzun zamandır sizlerin yazdıklarını okuyorum...Birgün hamile kalırsam diğer arkadaşlara umut olmak için buraya hikayemi yazacağıma kendime söz vermiştim ve işte o gün geldi hamileyimm..... Ben iki yıl önce evlendim eşim ve ben doktora gittik eşimde çift taraflı varikosel çıktığını öğrendik tabiki bu haber bizi yıktı doktorumuz ameliyat gerekli dedi ve bizde ameliyata karar verdik ve eşim bir yıl önce ameliyat oldu 3 ay önce kontrole gittik gelişme olduğunu öğrendik bize neofortil diye bir ilaç verdi üç aya kalmadan hamile kalacaksın dedi ve allaha şükür üç ayı tamamlamadan hamile çıktığımı öğrendim... Size bir kaç önerim olacak Beslenmenize dikkat edin stresten uzak durun ve keçiboynuzu pekmezini bol bol kullanın...

Hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz inş sağlıklı bi şekilde kucağınıza almak nasip olur. İnş günün birinde bizde bu mutlu haberi veririz.

canim saglikla kucagina al insallah bebegini. allah bizlere de nasip etsin. cok sevindim senin adina. o duyguyu tatmak şahane olsa gerek. dualarinda bizi de gecir aklından.

Canım morfoloji krugere göre mi who ya göre mi yapıldı sanırım who ya göre yapılmış .78 milyon olan ml deki sperm mi yoksa toplam sperm mi canım?

Canım morfoloji krugere göre mi who ya göre mi yapıldı sanırım who ya göre yapılmış .78 milyon olan ml deki sperm mi yoksa toplam sperm mi canım?
devlette yaptirdik canim. whoya gore yapildi. sayimiz toplam sperm sayisi.bir oncekinde toplam 155 milyondu dusus var sayimizda ama hareketimiz artmiş

devlette yaptirdik canim. whoya gore yapildi. sayimiz toplam sperm sayisi.bir oncekinde toplam 155 milyondu dusus var sayimizda ama hareketimiz artmiş
Canım morfoloji ye krugere göre baktırın tek sorun orada olabilir canım ml deki sayı kaç canım bizim de sonuçlar sizin gibi

Canım morfoloji ye krugere göre baktırın tek sorun orada olabilir canım ml deki sayı kaç canım bizim de sonuçlar sizin gibi
ml de 26 milyon canim. daha önce ozel hastanede yaptigimizdada krugere göre yapmadilar canim. oradada who ya göre yapildi. bu testi biz mi talep edecegız kruger olsun diye

ml de 26 milyon canim. daha önce ozel hastanede yaptigimizdada krugere göre yapmadilar canim. oradada who ya göre yapildi. bu testi biz mi talep edecegız kruger olsun diye
Canım özel hastanede krugere göre bakılıyor mu önce bir sorun yapılmıyorsa tüp bebek merkezlerinde yapılıyor Kruger e göre sizin değer bizimki yle aynı canım bizim de toplamda 78 milyon ml de 26 milyon ileri hareket yüzde 40 morfoloji yüzde 2 krugere göre

Slm cnm nasılsın
Sizin degerler sınırda gibi geldi bana morfoloji düşük ama çok vasat değil
Bana bir dr normal yolla hamile kalabilmek için sayının mlde 50 100 milyon arası olması gerekiyor demişti.bence sayıyı artırmaya calısın bunun için emodex tarzı takviye ilaç keciboynuzu kürü deneyebilirsin
Hızda yine en az 50 olması lazımmış o da bir tık düşük.takviyelerle o da yükselir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…