Sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize olur inşallah eşimde bayramdan sonra ameliyat olmak istiyor bende hala 1 ay 1 aydır hemen ol diyorumEşim Aralık'ta ameliyat oldu yani beş ay sonra hamile kaldım canım
Erkenmiş daha canım inşallah hemen gelir bebeğin :)Sağlıkla kucağına al inşallah darısı bize olur inşallah eşimde bayramdan sonra ameliyat olmak istiyor bende hala 1 ay 1 aydır hemen ol diyorum
Öncelikle geçmiş olsun. Özel de yapmanızı tavsiye ederim. Ameliyat tabiki iyileşmek için yapılıyor. Fakat iy bir doktor ameliyat etmelidir. Değerler ameliyattan sonra da düzelmeyebilir. 15 gün içinde de hamile kalabilirsin. Yani kişiden kişiye ve doktordan doktora değişir. Allah yardımcınız olsun. Bu arada eğer devlette yapacaksanız bi 15 gün daha bekleyin madem 16 haziran demişler.. beklemek zor ama o kadar beklemişsiniz dmi..Arkadaşlar 2 senedir çocuk için uğraşıyoruz. Doktorlar infertelite dedi. Tüm testlerimizi özelde ( hormon, spermiyogram,hsg,e2 vs) tekrar tekrar yaptık. Sebepsiz olunca elimiz kolumuz bağlı malesef oturduk ama yine adet olunca bu ay bi ağlama krizi yaşadım eşim çok üzüldü bu defa araştırma hastanesinde yine spermiogram testi yaptırmaya karar verdi ve yaptı( cinsel perhize dikkat ettik). Ana ne görelim testlerin sonucu kötü çıktı. Eşim başka bi hastanede farklı zamanda tekrar test yaptı belki hatalıdır diye ama yine sonuçlar düşük çıktı. Yapılan test ve muayene sonucu eşimin varikosel olduğunu söyledi doktor ve ameliyat şart dedi. Şimdi sorum şu bu ameliyat riskli mi , işe yarıyor mu, ve araştırma hastanesinde mi yoksa özelde mi yaptıralım ?devlette ameliyatı 16 Haziran'da yapacaklar acaba özelde yaptırıp tarihi daha erkene mi alsak zaman kaybı olmaması için? Lütfen tecrübeliler cvp versin. Çok teşekkürler şimdiden
İnş sonuç olumlu olur. Teşekkürler cvp için.Öncelikle geçmiş olsun. Özel de yapmanızı tavsiye ederim. Ameliyat tabiki iyileşmek için yapılıyor. Fakat iy bir doktor ameliyat etmelidir. Değerler ameliyattan sonra da düzelmeyebilir. 15 gün içinde de hamile kalabilirsin. Yani kişiden kişiye ve doktordan doktora değişir. Allah yardımcınız olsun. Bu arada eğer devlette yapacaksanız bi 15 gün daha bekleyin madem 16 haziran demişler.. beklemek zor ama o kadar beklemişsiniz dmi..
herkese merhaba...
bundan 8-9 ay önce başladım buradaki yazılanları sessiz sessiz okumaya...hamile kaldım diyenleri duydukça hem umutlandım ...hemde bnmde olurmu acaba dedim hep....Ve şu an bunları yazdığıma inanamıyorum...HAMİLEYİM :)
siteye üye bile değildim sadece okuyordum...Burdan insanların nasıl iyi haberler duymak istediğini çok iyi biliyorum bu sebeple üye olup sizinlede paylaşmak istedim.
eşinizde varikosel varsa bence bir gün bile zaman geçirmeyin...Yine bence kesinlikle iyi araştırıın iyi bir doktor bulun(yoksa tekrarlama riski oluyor.)
eşime varikosel tanısı konmasıyla ameliyat arasında maksimum 10 gün bekledik.hemen oldu ağrı acı sancı hiç birisi yok asla korkmayın.operasnyondan sonraki gün evine gidiyor normal işlerini yapabilyor bile...ameliyattan sonra 3.ay testinde çok sevindik hızı yükselmiş sayısı yükselmiş marfoloji 2 idi...6.ay testinde çok daha umutluyduk dahada fazla yükseldi normale dönecek herşey diye... sonuç marfoloj 3 e çıkmış hızdada yükselme var ama sayı yarı yarıya geri düşmüş...Ağlama krizlerindeyim ben tabi ...çok moralim bozuldu...Eşimin doktoruda şaşırdı hatta diğerleri çıkarken sayı nasıl düşer die...dediki önümüzdeki 3 ay içinde gebelik oluşmalı ...Ama sayı düşmüş dedik olsun dedi....o değerlerin düşük olduğunu öğrendiğimden 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim...
eşim hiç aksatmadan keçiboynuzu kürü içti her akşam...doktorun verdiği vitamin ilacınıda içti...
bende her ihtimale karşı incir kürü yapmak istedim kendime o ay hamile kaldım ...hala inanamıyorum :) hepiniz için allahtan tez zamanda gönlünüze göre vermesini diliyorum...
canim öncelikle çokkk tebrikler. Allah sağ salim kucağima almayi nasip etsin inşallahhhherkese merhaba...
bundan 8-9 ay önce başladım buradaki yazılanları sessiz sessiz okumaya...hamile kaldım diyenleri duydukça hem umutlandım ...hemde bnmde olurmu acaba dedim hep....Ve şu an bunları yazdığıma inanamıyorum...HAMİLEYİM :)
siteye üye bile değildim sadece okuyordum...Burdan insanların nasıl iyi haberler duymak istediğini çok iyi biliyorum bu sebeple üye olup sizinlede paylaşmak istedim.
eşinizde varikosel varsa bence bir gün bile zaman geçirmeyin...Yine bence kesinlikle iyi araştırıın iyi bir doktor bulun(yoksa tekrarlama riski oluyor.)
eşime varikosel tanısı konmasıyla ameliyat arasında maksimum 10 gün bekledik.hemen oldu ağrı acı sancı hiç birisi yok asla korkmayın.operasnyondan sonraki gün evine gidiyor normal işlerini yapabilyor bile...ameliyattan sonra 3.ay testinde çok sevindik hızı yükselmiş sayısı yükselmiş marfoloji 2 idi...6.ay testinde çok daha umutluyduk dahada fazla yükseldi normale dönecek herşey diye... sonuç marfoloj 3 e çıkmış hızdada yükselme var ama sayı yarı yarıya geri düşmüş...Ağlama krizlerindeyim ben tabi ...çok moralim bozuldu...Eşimin doktoruda şaşırdı hatta diğerleri çıkarken sayı nasıl düşer die...dediki önümüzdeki 3 ay içinde gebelik oluşmalı ...Ama sayı düşmüş dedik olsun dedi....o değerlerin düşük olduğunu öğrendiğimden 20 gün sonra hamile olduğumu öğrendim...
eşim hiç aksatmadan keçiboynuzu kürü içti her akşam...doktorun verdiği vitamin ilacınıda içti...
bende her ihtimale karşı incir kürü yapmak istedim kendime o ay hamile kaldım ...hala inanamıyorum :) hepiniz için allahtan tez zamanda gönlünüze göre vermesini diliyorum...
AŞ'm cnm yazdıklarını okuyunca çok sevindim hem senin adına hem kendi adıma. Bizde 2 senedir bekliyoruz varikosel tanısı daha yeni konuldu bu ayın 15 de ameliyat olacak. Araştırma hastanesinde bi yar. doç tarafından. Biz bu iki sene içinde 2 defa spermiogram testi yaptırdık özel hastanede. Bize cinsel perhizden hiç bahsetmedi ve biZde cinsel perhizsiz yaptırdık. Hep sonuçlar çok iyi çıktı. Hsg çektirdim tüpler açık yumurta rezervim iyi herşey normal bende ama eşiminde normal görünüyordu. Meğerse varikosel varmış. 2 defa perhizli test yaptırdı araştırma hastanesi tüp bebek merkezinde ve değerleri düşük çıktı. Ameliyat olacak bakalım ne olacak inş bende buraya HAMİLEYİMMMMMMMM diye yazarım inş. Allah bizede nasip eder inş. Sizi tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş.....herkese merhaba...
canımmm simdiden geçmiş olsun inşallah ameliyat çok güzel geçer ve bi an önce bebegine kavuşursun. hepimiz ayni dertten müzdaribiz. allah hepimizin gınlüne göre versin. keci boynuzu kürune şmdiden başlayın esin içsin faydası olacaktir. sayı problemimi var hareket mi yoksa morfoloji mi?AŞ'm cnm yazdıklarını okuyunca çok sevindim hem senin adına hem kendi adıma. Bizde 2 senedir bekliyoruz varikosel tanısı daha yeni konuldu bu ayın 15 de ameliyat olacak. Araştırma hastanesinde bi yar. doç tarafından. Biz bu iki sene içinde 2 defa spermiogram testi yaptırdık özel hastanede. Bize cinsel perhizden hiç bahsetmedi ve biZde cinsel perhizsiz yaptırdık. Hep sonuçlar çok iyi çıktı. Hsg çektirdim tüpler açık yumurta rezervim iyi herşey normal bende ama eşiminde normal görünüyordu. Meğerse varikosel varmış. 2 defa perhizli test yaptırdı araştırma hastanesi tüp bebek merkezinde ve değerleri düşük çıktı. Ameliyat olacak bakalım ne olacak inş bende buraya HAMİLEYİMMMMMMMM diye yazarım inş. Allah bizede nasip eder inş. Sizi tebrik ediyorum. Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş.....
değerlerimiz bu cnmcanımmm simdiden geçmiş olsun inşallah ameliyat çok güzel geçer ve bi an önce bebegine kavuşursun. hepimiz ayni dertten müzdaribiz. allah hepimizin gınlüne göre versin. keci boynuzu kürune şmdiden başlayın esin içsin faydası olacaktir. sayı problemimi var hareket mi yoksa morfoloji mi?
evet canım görebildigim kadarıyla sayı ve hareket düşük. sen keçiboynuzi kürüne başlat şifanız bol olsun canım..Eki Görüntüle 2005065 değerlerimiz bu cnm
Sağol cnm Allah razı olsun. Sizin sorununuz ne? Ne zamandır uğraşıyorsunuz ? Ameliyat oldunuz mu ?evet canım görebildigim kadarıyla sayı ve hareket düşük. sen keçiboynuzi kürüne başlat şifanız bol olsun canım..
Bizim 26 ay oldu nerdeyse. Siz yine erken farketmişsiniz çok şükür. 26 şudur boşuna uğraş verip durmuşuz. Benim bide kimyasal gebelik oldu muhtemelen sperm kalitesi yüzündendir. Allah büyük bekleyip göreceğiz. İnş Allah size de isteyen herkese de çocuk nasip eder.evet kusumm 6 ay önce ameliyat olduk bizim sorunumuz hareket idi. ilk spermiyogramda ileri hareket yüzde 10 yavaş yuzde 10 uerinde yuzde ameliyat sonrası 3. ayda ileri yuzde 20 yavas yuzde 15 olarak artti esim bugün 6. ay spermiyogramina gitti artmiş dedi hareket ama daha gelmedi. kağitta yazanlari gelince tekrar yazarim sana net olarak.
ugrasmamiza gelirsek 19 aydir bekliyoruz bebegimizizeynepppppppp
ahh aminn canim bnm insallahh. rabbim büyüktürBizim 26 ay oldu nerdeyse. Siz yine erken farketmişsiniz çok şükür. 26 şudur boşuna uğraş verip durmuşuz. Benim bide kimyasal gebelik oldu muhtemelen sperm kalitesi yüzündendir. Allah büyük bekleyip göreceğiz. İnş Allah size de isteyen herkese de çocuk nasip eder.
Cnm sonucunuz nasıldı ?, inş çok iyi çıkmıştırahh aminn canim bnm insallahh. rabbim büyüktür
canimCnm sonucunuz nasıldı ?, inş çok iyi çıkmıştır
Çok güzel değerler maşallah kullanın cnm önemli olan meleğinizin size gelmesi zaten tüp bebek yapsanız çok çok daha fazla paranız gider 8 bin 10 bin vs. Allah şifa versin inş. Bence tam hamile kalmalıl değerler. Hadi bakalım....canim
sperm sayısı 79 milyon
aktif ileri hareketli %35
aktif anlamsız hareketli %10
yani toplam hareketlimiz %45
morfoloji normal %65
anormal %35
proxeed vermiş tatlim doktor 3 ay kullanın demiş dün başladik kullanmaya.
ama çok pahalı ya 1 paket 15 gün gidiyor. bakalım şifa olsunda artık
ahhhh amin kuşum insallah hepimiz buralara kocamannn hamileyimmmm yazabilitiz. Allah nerede isteyen varsa nasio etsin insallahhhh.Çok güzel değerler maşallah kullanın cnm önemli olan meleğinizin size gelmesi zaten tüp bebek yapsanız çok çok daha fazla paranız gider 8 bin 10 bin vs. Allah şifa versin inş. Bence tam hamile kalmalıl değerler. Hadi bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?