- 9 Eylül 2008
- 540
- 3
canım senin adına cok sevindim cok büyük bi umut bu bence benim esimde keciboynuzu kürü kullanıyo baska kullandıgı bişey yok rabbim herseyin hayırlısını versin inşallah
Slm incili kaftan:)
Eşimde mersin üniversitersi hastanesinde ameliyat olmaya karar verdi.İnşallah bakalım ameliyat salı günü olacak.Sana bişey sorucam sanırım hamilesin suan gözün aydın:))Eşinde tek taraflı mı vardı varikosel bıde derecesı neydı?Yanı amelıyattan olumlu sonuc aldınız ya onun ıcın merak ettım.Teskkurler
saol akadaşım eşimde çift taraflı vardı ama sol daha ilerlemiş olduğundan sadece solu ameliyat ettiler.derecesini bilmiyorum amamuayene eden doktor seninki derstte oktmalık demiş:)yani bayağı ileri dercdeydi.sol taraftaki her zaman daha ilerlemiş oluyomuş doktor söylemişti.
Çok teşekkur ederim canım.İnşallah bizim ameliyatta çabucak ve sorunsuz olur.Mikrocerrahi ile olacak.Eşim oyle ıstedi bakalım hayırlısı.
saol akadaşım eşimde çift taraflı vardı ama sol daha ilerlemiş olduğundan sadece solu ameliyat ettiler.derecesini bilmiyorum amamuayene eden doktor seninki derstte oktmalık demiş:)yani bayağı ileri dercdeydi.sol taraftaki her zaman daha ilerlemiş oluyomuş doktor söylemişti.
Çok teşekkur ederim canım.İnşallah bizim ameliyatta çabucak ve sorunsuz olur.Mikrocerrahi ile olacak.Eşim oyle ıstedi bakalım hayırlısı.
canım ameliyat günü belli mi? benim eşim de çarşamba bi profa muayene olacak bakalım ameliyat derse ne zaman olacağını yazarım. birlikte bekleriz bebişlerimizi :)
canım inşallah değerler yükselmiştir de tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin :) bazen ameliyattan sonra düşüp sonra tekrar yükselebiliyomuş. inşallah senin de yükselirHerkeze selamlar öncelikle hamile olan arkadaslarımıza bebeklerini saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim.Ben simdi kendi problemimizi anlatayım size evleneli 20 ay olu en basından beri hiç korunmadık evliligimizin 6.ayında esim varikosel oldu 24 aralık 2008 de ameliyattan 6 ay sonra yaptırdıgımız testte 1cc de sayı 45 milyondan 12 milyona düşmüş cok sasırdık cünkü hem ameliyat olmustuk hemde keçi boynuzu kürü ballı polen kürü falan uygulamıstık yanlız harekette biraz artıs olmustu ameliyat olalı 1 yıl kadar oldu ve gebelik hala olusmadı gecen hafta bir doktorla görüştük son bi sperm testi istedi onda da sonuc normala yakın cıkmazsa kesin tüp bebek d
canım keçi boynuzu kürünü eşim ağzına alır almaz ben bunu içmem dedi. içine tadını değiştirecek bişey katıyonuz mu yoksa sizinkiler sesini çıkarmıyomu :)
bu arada ben eşime ameliyattan sonra sürekli olarak süt+polen+arı sütü+muz karışımı içirdim.kendimde içtim.yumurtlama içinde faydalı çünkü.deneyebilirsiniz.
canım ameliyat günü belli mi? benim eşim de çarşamba bi profa muayene olacak bakalım ameliyat derse ne zaman olacağını yazarım. birlikte bekleriz bebişlerimizi :)
Evet canım belli perşembe günü inşallah ameliyat olacak.Mersin devlet hastanesinde prof.dr.selahattin çayhan ismi doktorumuzun.Adana da yasadıgımız ıcın bu ılde mıkrocerrahı yontemle ameliyat yapan doktor bulamadık.O nedenle mersin i tercıh ettik.Eğer eşin daha once muayene olupta herhangı bır doktordan amelıyat olmalısın dıye bir oneri almadıysa belkı eşini ameliyat etmezler.Çünkü benim eşim 3 yıla yakındır bircok doktorla gorusmus bu en son tahlıllerde amelıyata karar verıldı.İnşallah eşlerimiz hemen iyileşir.Birlikte bekleriz inşallah bebeklerimizi:))
bu arada 5. ayında heralde 3lü test için yapılıyo bebeğin kesesinden şırıngayla su alınıyo yanlış anlamadıysam ve arkadaşımın halasının kzı yaptırmış bu testi ve şırınga bebeğin gözüne batmış şimdi bebeğin gözüne nolduğunu öğrenmek için doğumu bekliyolar.Allah bence bu testlerden razı değilki böyle şeyler oluyo çünkü 5 aylık bi bebeği aldırmak doğunca öldürmekle eşdeğer bence.yasakkelimeyasakkelime
yok canım içine hiç bişey karıstırmıyorum zaten kendi tadı tatlı oluyo çürük veya kırık keciboynuzlarını kullanma onlar acıtıyo tadını benim söyleyebilecegim bu canım
kızlar yarın dr gidicem dua edin bana da bir sorun çıkmasın mafoldumben
kan testimi dün yeniledim birden katlamış 4925 olmuş. geçen çarşamba yaptırgımda 77.99'du. biyokimyacıya sorduk 5.haftadasınız normal dedi. bebek hızlı büyür dedi. acıkcası korktum ben de cok endiseliyim mafoldumben
allah yardımcımız olsun ne zor birseymis. dua edin de göreyim bebegimin kesesini mafoldumben
canım inşallah hiçbi problem olmadan göreceksin bebeğini.sürekli kötüyü düşünüp bu güzel anların keyfini kaçırma bence.bunca zaman gelsin diye beklemekle canını sıktın şimdi keyfini çıkar hayatım.rabbim inşallah hayırlı bi hamilelik ve doğum nasip etsin canım.bekleyen herkezide mucizesine kavuştursun.amiiiinnn:Saruboceq:kızlar yarın dr gidicem dua edin bana da bir sorun çıkmasın mafoldumben
kan testimi dün yeniledim birden katlamış 4925 olmuş. geçen çarşamba yaptırgımda 77.99'du. biyokimyacıya sorduk 5.haftadasınız normal dedi. bebek hızlı büyür dedi. acıkcası korktum ben de cok endiseliyim mafoldumben
allah yardımcımız olsun ne zor birseymis. dua edin de göreyim bebegimin kesesini mafoldumben