Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım senin adına cok sevindim cok büyük bi umut bu bence benim esimde keciboynuzu kürü kullanıyo baska kullandıgı bişey yok rabbim herseyin hayırlısını versin inşallah

canım keçi boynuzu kürünü eşim ağzına alır almaz ben bunu içmem dedi. içine tadını değiştirecek bişey katıyonuz mu yoksa sizinkiler sesini çıkarmıyomu :)

gamzeli,benim eşim yüksek ihtisas hastanesinde haluk hoca var onun tarafından ameliyat edildi.işinin ehli bi dr.ayrıca çok ilgili.istediğin her an arayabiliyosun.her zaman çok yardımcı burdan ona da teşekkürler.

bu arada ben eşime ameliyattan sonra sürekli olarak süt+polen+arı sütü+muz karışımı içirdim.kendimde içtim.yumurtlama içinde faydalı çünkü.deneyebilirsiniz.

Herkeze selamlar öncelikle hamile olan arkadaslarımıza bebeklerini saglıkla kucaklarına almayı nasip etsin rabbim.Ben simdi kendi problemimizi anlatayım size evleneli 20 ay olu en basından beri hiç korunmadık evliligimizin 6.ayında esim varikosel oldu 24 aralık 2008 de ameliyattan 6 ay sonra yaptırdıgımız testte 1cc de sayı 45 milyondan 12 milyona düşmüş cok sasırdık cünkü hem ameliyat olmustuk hemde keçi boynuzu kürü ballı polen kürü falan uygulamıstık yanlız harekette biraz artıs olmustu ameliyat olalı 1 yıl kadar oldu ve gebelik hala olusmadı gecen hafta bir doktorla görüştük son bi sperm testi istedi onda da sonuc normala yakın cıkmazsa kesin tüp bebek d

dedi bakalım hayırlısı ben hiç bi zaman yaradandan umudumu kesmedim verirse lütfu vermezse hikmetidir dedim rabbime sıgınıyorum umarım en kısa zamanda bebişlerimize hayırlısıyla kavusuruz Allaha emanet olun hoscakalın..

saol akadaşım eşimde çift taraflı vardı ama sol daha ilerlemiş olduğundan sadece solu ameliyat ettiler.derecesini bilmiyorum amamuayene eden doktor seninki derstte oktmalık demiş:)yani bayağı ileri dercdeydi.sol taraftaki her zaman daha ilerlemiş oluyomuş doktor söylemişti.

arkadaşlar gecmiş olsun dilekleriniz için cok teşekkürler gecti cok şükür leylmelek fatih sultan mehmet egitim araştırma hastanesinde ameliyat olduk gercektem cok memnun kaldık özel hastanelerden daha süperdi ki ben öle herşeyi begenmem annem vala hayret nasıl bi hastaneyi bu kadar begendin dedi düşün doktorlarda süper inşallah sonuçta güzel olur mavi unut olsun arkadaşım aynı memleketdenmiyiz sevindim hemşehrim bnm özlemilker neden begenmedim memleketimizi aşk olsun :)

canım inşallah değerler yükselmiştir de tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin :) bazen ameliyattan sonra düşüp sonra tekrar yükselebiliyomuş. inşallah senin de yükselir

canım keçi boynuzu kürünü eşim ağzına alır almaz ben bunu içmem dedi. içine tadını değiştirecek bişey katıyonuz mu yoksa sizinkiler sesini çıkarmıyomu :)

yok canım içine hiç bişey karıstırmıyorum zaten kendi tadı tatlı oluyo çürük veya kırık keciboynuzlarını kullanma onlar acıtıyo tadını benim söyleyebilecegim bu canım

evet haklısın benimde geçti kokularım bebeğim ellerini ayaklarını görünce sanırım sen bizden bir hafta önde yaşıyosun herşeyi incili kaptan 3 ay dolunca insan biraz rahatlıyo Allah Darka sabır versin ne bunalımlardaydım 3lü teste daha var rahatlamışken şuan onu düşünmek istemiyorum bizim bu cuma 3 ayımız geride kalıyo 19 'dan 19 yani sizin ne kadar bende pendik de oturuyorum sayılır yakınız buluşabiliriz tabiii ki :lepi::içelimlumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5:teselli:

kızlar teoman cem kadıoğluna giden varmı aranızda.varsa ücreti ve nasıl biri oldugu konusunda bilgi verirse sevinirim

yok canım içine hiç bişey karıstırmıyorum zaten kendi tadı tatlı oluyo çürük veya kırık keciboynuzlarını kullanma onlar acıtıyo tadını benim söyleyebilecegim bu canım

sağol canım ya ben ilk kez aldığım için bilmiyodum benimkilerde kırık çoktu. kokusu da kötüydü bi de kırılmamış olanları yapayım bakim :)

kızlar yarın dr gidicem dua edin bana da bir sorun çıkmasın mafoldumben
kan testimi dün yeniledim birden katlamış 4925 olmuş. geçen çarşamba yaptırgımda 77.99'du. biyokimyacıya sorduk 5.haftadasınız normal dedi. bebek hızlı büyür dedi. acıkcası korktum ben de cok endiseliyim mafoldumben
allah yardımcımız olsun ne zor birseymis. dua edin de göreyim bebegimin kesesini mafoldumben

canım değerin çok iyi maşallah inşallah keseni ve bebişi de görürsün. hepimiz birbirimize dua ediyoruz. Rabbim duaların karşılığını en güzel şekilde verir. Allah yardımcın olsun çok da düşünme annesi üzme yeğenimizi :)

canım inşallah hiçbi problem olmadan göreceksin bebeğini.sürekli kötüyü düşünüp bu güzel anların keyfini kaçırma bence.bunca zaman gelsin diye beklemekle canını sıktın şimdi keyfini çıkar hayatım.rabbim inşallah hayırlı bi hamilelik ve doğum nasip etsin canım.bekleyen herkezide mucizesine kavuştursun.amiiiinnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…