Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatından önce aşılama yaptırsak mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
eşim dün varikoselden ameliyat oldu.benim gittiğim kadın doğumcu bu ay yumurta takibi yapmayalım ameliyat düşünüyorsanız çünkü ben siz ameliyat sonrası doğal yolla hamile kalabilirsiniz diye düşünüyorum deyince eşim o hızla soluğu cuma günü saat 5 te ürologta aldı.o akşam tahlilleri yaptırdık dün saat 3 gibi ameliyata girdi bugün çıktık.bakalım allah tan hayırlısı olur inş.

eşim dün varikoselden ameliyat oldu.benim gittiğim kadın doğumcu bu ay yumurta takibi yapmayalım ameliyat düşünüyorsanız çünkü ben siz ameliyat sonrası doğal yolla hamile kalabilirsiniz diye düşünüyorum deyince eşim o hızla soluğu cuma günü saat 5 te ürologta aldı.o akşam tahlilleri yaptırdık dün saat 3 gibi ameliyata girdi bugün çıktık.bakalım allah tan hayırlısı olur inş.

inşallah kısa zamnda hamile kalırsınız. bizim de 1,5 yıl oldu ameliyat olalı.hala bekliyoruz. olmazsa kasım gibi aşılama düşünüyoruz. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

inşallah kısa zamnda hamile kalırsınız. bizim de 1,5 yıl oldu ameliyat olalı.hala bekliyoruz. olmazsa kasım gibi aşılama düşünüyoruz. hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

aminn arkadaşım inş.sayılarında ameliyat sonrası hiç düzelme oldu mu eşinde.Srun sayıdamıydı morfolojidemiydi sizin

Geçmiş olsun. İnşaallah umduğunuz gibi olur. Biz ameliyattan vazgeçtik. Özel hastanede bize oyun oynamışlar resmen :( üniversite hastanesine gidince çıktı ortaya

arkadaşlar nolur yardımcı olurmusunuz.allah rızası için biz hiç birşey anlamadık.doktora gittik iki kere eşim sperm testi verdi.ilkinde bişey yok antibotik kullan tekrar geldi dedi .gittik bu seferde sonuçları şu şekilde çıktı.:
sperm kons:9.2 HACİM:3.6
toplam hareketli:45 PH:7.8
ileri hareketli :27 LOkosit:=1
yerinde hareket:18
hareketsiz :55
morf:normal formlar:6
hareketli sperm konst.4.1
ileri hareketli sperm konst:2.5
fonksiyonel sperm kons:0.3
İleri hareketli:9.0
toplam sperm kons:33.1
toplam hareketli:14.8
DEĞERLİ YUKARIDAKİ GİBİDİR.nolru arkadaşlar yardımcı olun bu değerler nedir.doktor birde ultrason çektirmesini istedi eşimn çektirdik.ordada sol tarafta varikosel olabilir demiş.sol değer 1. 4 yazıyor.bunun için napıcak asla çocuğumuız olmazmı bizim artık :KK43: çok kötü günler geçiyoruz. varikosel nedir doktor bir açıklama yapmadı heyete sunacağım bu değerleri heyetle değerlendirecez belki ameliyat olabilirsin demiş.birde koenzim die bir vitamin takviye hapı vermişti bir öncekinde hala bunu kullanamaya devam et demiş.Yani anlayamıyoruz bir açıklama bile yapmıyorlar insanlara nedemek bu allah rızası için bilgi verin.varikosel varsa ameliyat nasıl olur.kesin sonuç verirmi?bu değerler çok mu kötü?

Back