Varikosel ameliyat sonrasında hamile kalmayı bekleyenler (ilaç vs)bilgiler

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.varikosel ameliyat sonrasında eşinize verilen ilaçlar neler

• Ankete Katılan
    1
  • Anket Kapalı .
Zaten bu tahlil 3 ay önceki tahlil ilaçları verdi kullanın dedi 3 ay içindede hamilelik olabilir dedi ama olmadı bende kendimi gösterdim ne olur ne olmaz bir şey çıkmadı çok üzülüyorum
Bn yenı sandım degerler artmıstır tekrar baktırın ve ovulasyonlA yumurtlama gununuzu takıp edın

Ameliyatı 3 yıldır olmuş ama bazıları ameliyattan 3 4 ay sonra hamile kalıyor düzeliyorlar neden öyle bir şey oldu anlamadım
Genelde 3ay 6ay 1sene hiç ilac vitamın kullandınız mı faydalı oluyor ve bnce tekrar baktırın nüks etmemiştır umarım mıkrocerrahı mı ameliyat oldunux

Genelde 3ay 6ay 1sene hiç ilac vitamın kullandınız mı faydalı oluyor ve bnce tekrar baktırın nüks etmemiştır umarım mıkrocerrahı mı ameliyat oldunux
evet mikro cerrahi oldu ameliyat olduktan sonra ilaç vermedi zaten biz evli değildik şimdi 2 buçuk yıllık evliyiz 7 8 aydır istedik olmayınca ikimizde doktora gittik eşimin tahlili ortada zaten evicap ve proxed verdi kullandık 3 ay ve kürlerde yaptım ama malesef

Rabbim yar yardımcınız olsun başka üroloji doktorundan yada celalettin peru var bi arastırın

Merhaba üzerinden baya geçmiş ama benim eşim de ameliyat olacak lütfen iyi bir doktor önerisinde bulunabilir misiniz varikosel ameliyatı için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…