- 16 Kasım 2018
- 13
- 2
- 35
-
- Konu Sahibi boceek5234
Ameliyattan öncesinde progeny m kullandı 3 ay değerler daha kötüye düştü ameliyat oldu 3 aydır Promen k kullanıyor hiç artmadı. Ameliyat öncesi degerimiz3 bile daha gelemedik
Merhaba öncelikle geçmiş olsun üstünden zaman geçmiş ama yine de yazıyım.benim esimde de varikosel vardi.ameliyattan 1.5 yıl sonra normal yoldan hamile kaldım. Sakın acele etmeyin hemen etkisini gostermeyebilir.o 1.5 yılda 3 kez tüp bebek yaptırdık ama olmadı sonra kendiliğinden rabbim nasip etti.
Merhaba hangi hastane ve doktorda ameliyat olduBen de sitenizi aylarca takip ettim ve eğer bir gün bir gelişme yaşarsam yazacağım buradab birine umut olur diye söz vermiştim benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra pozitif çok şükür moralinizi asla bozmayın sayıları falan boşverin ben de çok kafaya takmıştım
DeMerhaba öncelikle geçmiş olsun üstünden zaman geçmiş ama yine de yazıyım.benim esimde de varikosel vardi.ameliyattan 1.5 yıl sonra normal yoldan hamile kaldım. Sakın acele etmeyin hemen etkisini gostermeyebilir.o 1.5 yılda 3 kez tüp bebek yaptırdık ama olmadı sonra kendiliğinden rabbim nasip etti.
Meehaba hangı doktora ameliyat oldunuzBen de sitenizi aylarca takip ettim ve eğer bir gün bir gelişme yaşarsam yazacağım buradab birine umut olur diye söz vermiştim benim eşim de varikosel ameliyatı oldu 3 ay sonra pozitif çok şükür moralinizi asla bozmayın sayıları falan boşverin ben de çok kafaya takmıştım
Canim bende 17 ay oldu ameliyat olalı eşim hala gebe kalmadım bizde sorun morfoloji sizde nedir.Ben kalamadım ...inşallah sen kalırsın ...
sayılar testler falanda iyiydi...bir ara klomen kullandık eşli olarak ...yakın zamanda ikinci tüp bebeğimi deneyeceğim...
Zaten bu tahlil 3 ay önceki tahlil ilaçları verdi kullanın dedi 3 ay içindede hamilelik olabilir dedi ama olmadı bende kendimi gösterdim ne olur ne olmaz bir şey çıkmadı çok üzülüyorumAmeliyatı acaba tekrar mı nüksettı baktırdınız mı dopler cıktırdiniz mi hareket evet cok dusuk bnce esınız tekrar bi ürolojı doktoruyla görusssun varıjosel için