• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı olup değerleri yükselen ve normal yollarla gebe kalanlar..?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umudunukaybetme90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2020
19
10
3
31
Merhaba öncelikle... Varikosel ameliyatı oldu eşim bundan 3 buçuk ay önce. Doktor test yapıp kontrole gelin dedi. Bugün test sonuçlarını aldık fakat ameliyattan önceki değerlerin yarısı kadar olmuş şuanki değerler...yükseleceğini bir umutla beklerken böyle sonuçla karşılaştık. Sizce 3,5 ay erken bir süreç mi ? Şuan tek düşüncem tüp bebek tedavisine başlamak. Yarın doktora gideceğim onun ne diyeceğini de bilmiyorum tabi. Eşi bu ameliyatı olan sonuçları yükselen gebe kalan arkadaşlardan benimle paylaşmasını rica ediyorum...

Eşimde oldu. Öyle birden yükselen bir değer değil maalesef. Bu süreçte dalgalanmalar da yaşadı. Yükselip düşüyordu değer. En son normalde döndü ve normal yolla hamile kalmıştım. Bu süreçte ek takviye olarak keçi boynuzu kürününde çok faydası oldu bize. Ama bu süreç sabır işi. Bizim ancak 1 seneye yakın anca düzeldi.

Eşimde oldu. Öyle birden yükselen bir değer değil maalesef. Bu süreçte dalgalanmalar da yaşadı. Yükselip düşüyordu değer. En son normalde döndü ve normal yolla hamile kalmıştım. Bu süreçte ek takviye olarak keçi boynuzu kürününde çok faydası oldu bize. Ama bu süreç sabır işi. Bizim ancak 1 seneye yakın anca düzeldi.
Anladım.. normal yolla olmasına çok sevindim. Evet kesinlikle sabır işi fakat işte insan bir anda olsun düzelsin istiyor hersey.. 😔 keçi boynuzu kürü dediğiniz bu saraçoğlunun tarifi olan mi? Suan eşim keçiboynuzu pekmezi yiyor. Ve balla yapılan bi macun da yiyor yanısıra.

Anladım.. normal yolla olmasına çok sevindim. Evet kesinlikle sabır işi fakat işte insan bir anda olsun düzelsin istiyor hersey.. 😔 keçi boynuzu kürü dediğiniz bu saraçoğlunun tarifi olan mi? Suan eşim keçiboynuzu pekmezi yiyor. Ve balla yapılan bi macun da yiyor yanısıra.

Evet saraçoğlunun tarifi. Pekmezde aldıkta onu çok tüketemedi kürü düzenli içti hep. Umarım bir an önce toparlanır

Evet saraçoğlunun tarifi. Pekmezde aldıkta onu çok tüketemedi kürü düzenli içti hep. Umarım bir an önce toparlanır
Çok teşekkür ederim. İnşaAllah 😔 bu kür Her gün taze olarak yapılıyor değil mi ? 7 8 tane keçiboynuzunu 3 bardak suda kaynatıp her gün bunu sabah akşam içecek öyle mi ?

Çok teşekkür ederim. İnşaAllah 😔 bu kür Her gün taze olarak yapılıyor değil mi ? 7 8 tane keçiboynuzunu 3 bardak suda kaynatıp her gün bunu sabah akşam içecek öyle mi ?

Hergün taze yapıyordum. 2 bardak suya ben 6 7 tane koyuyordum. Yarısını sabah yarısını akşam içiyordu. Daha sonra bir süre akşamlar tüketiyor sadece. O zamanda 1 bardak suya 4 5 tane koyuyordum. Eşim poşet poşet alıp geliyordu kür yap bana diyordu, oda etkisini görünce tabi :) birde vitamin takviyesi verdi mi doktor size

:))) ne güzel.. MaşaAllah. Bende bugün alıp başlayacağım. Bize ameliyattan sonra 3 tane vitamin verdi kullanın gelin diye. Ekliyorum vitaminlerin resimleri. Başka iyi gelen muhakkak kullanın dediğiniz bi vitamin varmıdır ?

:))) ne güzel.. MaşaAllah. Bende bugün alıp başlayacağım. Bize ameliyattan sonra 3 tane vitamin verdi kullanın gelin diye. Ekliyorum vitaminlerin resimleri. Başka iyi gelen muhakkak kullanın dediğiniz bi vitamin varmıdır ?

Proxeed ve l arginin kullandı. Özellikle proxeed çok iyi geldi. Araştırın isterseniz int den. Sizin kullandığınız nedir peki

Bunları kullanıyoruz suan

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    107 KB · Görüntüleme: 89
Evicapta kullanmıştı l arginin le birlikte. Neofortilin içinde l arginin varmış zaten ozaman kullandıklarınızla birlikte kür de iyi gelecektir :)

Merhaba benim amh düşük 0,6 fsh 9 eşimde varikosel var sayı ve kalite sıkıntısı tüp bebek demişlerdi eşim ameliyat olur değerleri düzelir dediler ameliyat sonrası şansımız artmış oluyor ama sizce bu amh la mümkünmü birimizin sıkıntısı gitmiş olacak en azından

Merhaba benim amh düşük 0,6 fsh 9 eşimde varikosel var sayı ve kalite sıkıntısı tüp bebek demişlerdi eşim ameliyat olur değerleri düzelir dediler ameliyat sonrası şansımız artmış oluyor ama sizce bu amh la mümkünmü birimizin sıkıntısı gitmiş olacak en azından
Merhaba,amh düşük ama olmaz denen bişey yok Allah nasip ettikten sonra..eşiniz varikosel ameliyatı olursa daha iyi olur en azından normal yolla olmasa bile tedavi oldugunuzda şansınız artmış olur.eşiniz ameliyat olsun bi sene kadar beklersiniz olmazsa tedaviye başlarsınız çünkü değerler anca kendine geliyormuş.

Merhaba,amh düşük ama olmaz denen bişey yok Allah nasip ettikten sonra..eşiniz varikosel ameliyatı olursa daha iyi olur en azından normal yolla olmasa bile tedavi oldugunuzda şansınız artmış olur.eşiniz ameliyat olsun bi sene kadar beklersiniz olmazsa tedaviye başlarsınız çünkü değerler anca kendine geliyormuş.
Bende öyle düşünüyorum ama bir taraftan yaşım 36 geciktik artık yapacak birşey yok tabi ameliyat konusunda karar kaldık korkuyoruz ama Allah’ın izniyle çabuk atlatır inşallah sağolun fikir verdiğiniz için

Bende öyle düşünüyorum ama bir taraftan yaşım 36 geciktik artık yapacak birşey yok tabi ameliyat konusunda karar kaldık korkuyoruz ama Allah’ın izniyle çabuk atlatır inşallah sağolun fikir verdiğiniz için
rica ederim..
eşim de yaklaşık 2 hafta önce ameliyat oldu.geçti gitti inşallah şifa olur
bizim 4 tedavi denememiz oldu,olumlu sonuçlanmadı
en son varikosel teşhisi kondu doktorumuz umutlu ama bakalım 3 ay sonraki test sonucumuz ne olacak
bu arada eşinde tek taraflı mı varikosel ve kaç mm?

rica ederim..
eşim de yaklaşık 2 hafta önce ameliyat oldu.geçti gitti inşallah şifa olur
bizim 4 tedavi denememiz oldu,olumlu sonuçlanmadı
en son varikosel teşhisi kondu doktorumuz umutlu ama bakalım 3 ay sonraki test sonucumuz ne olacak
bu arada eşinde tek taraflı mı varikosel ve kaç mm?
2,3 ve 2,7 mi öyle birşey solda sadece 2 tane sanırım

Biz iki farklı doktora gittik, ikiside hemen amiliyat dedi ama sonrasında değerler daha da düştü.. Maalesef çoğunlukla gözlemlenen düşüş imiş🤦 bu yüzden de amiliyat öncesi sperm dondurmak çok daha mantıklı olacaktır. Biz yapmadık, keşke önceden bilsek yaptırırdık.
Tüp bebekte mikroçip yönetimi kullandık sperm sayısı düşük olduğunu için..

Back
X