Var misiniz hep beraber 2015 kpss ve 2016 kpss'ye hazirlanalim?..(KPSS A)

sedosumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2010
970
7
Selam arkadaslar ben bir cocuk annesiyim ve Kamu Yonetimini bitirdim 2015 kpss'ye birlikte hazirlanacak arkadas grubu ariyorum , istiyorum ki bir grup kuralim KPSS A ve 2015 , 2016 kpss ye birlikte hazirlanalim. Kendi aramizda paylasimlarda bulunalim sorular cozelim eger bana katilmak isteyen varsa bekliyorum arkadaslar...

Son düzenleme:
Selam arkadaslar ben bir cocuk annesiyim ve Kamu Yonetimini bitirdim 2015 kpss'ye birlikte hazirlaniyorum arkadas grubu ariyorum , istiyorum ki bir grup kuralim KPSS A ve 2015 , 2016 kpss ye birlikte hazirlanalim. Kendi aramizda paylasimlarda bulunalim sorular cozelim eger bana katilmak isteyen varsa bekliyorum arkadaslar...

Selam. Ben de 2016 da B den gircem işletme mezunuyum

Sagol canim bir iki kisi daha gelirse haftaya pazara kadar baslayalim bir arkadas daha var , onada haber vereyim gelen olmazsa biz haftaya pazatesi gunu burda baslayalim yada skype facebook araciligi ile paylasimlarda bulunalim,bu arada senin bolumun neydi cnm ?
ortak bir calisma plani yapalim.

beraber hazirlanalim mi arkadaslar herkes buraya tuttugu notlari cozdugu ve cozemedigi sorulari yuklesin beraber ve birbirimize yardimci olarak calisalim hangi ders ile baslayalim kizlar birde kendimize gun ve saat belirleyelim , herkese uyan ve musait oldugumuz bir zaman ve burda calismaya baslayalim , ayni dershaneye gidiyor musuz gibi ? hangi dersten baslayacagimiza karar verip baslayalim bence....

Bende calisacagim bu sene. Maliye mezunuyum. Iki yildir alana hazirlandim ama emeklerimin karsiligini alamadim.yok bn daha calismicam kpssye ozelde is bulcam diye diye bugune geldim.ozeldede is bulamayinca kpssnin sart oldugunh anladim. Bn sole yapmayi dsnyrm haftanin bikac gunu kutuphaneye gidecegim bu sekilde bi düzen tutturacagim

Selam kızlar

bende 32 yaşındayım ve 1 çocuk annesiyim kızım 10 aylık. Onu bırakıp çalışmayı henüz düşünmüyorum ama 2 yaşına gelince çalışmak zorundayım. Yüksek lisans işletme mezunuyum lisansimda bilgi ve belge yönetimi. Anne olduktan sonra kızımın geleceği için kpss ye hazırlanmayi düşünüyorum ama başarabilirmiyim atanabilir miyim bilmiyorum ve kafam çok karışık. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli is değiştiriyor birimizin işi garanti olmali artik. Ama cocuk ev isleri yemek vs nasil hallederim bilmiyorum çünkü uykuyu sevmeyen bir kızım var maalesef . Kayinvalidem ve annem. Bana yakınlar onlara bırakma şansım oluyor tabi. Kaç puan almam.lazim nasıl nerden çalışmam lazım kafamda bir sürü soru. Umarım motive olurum

Selam arkadaslar ben bir cocuk annesiyim ve Kamu Yonetimini bitirdim 2015 kpss'ye birlikte hazirlanacak arkadas grubu ariyorum , istiyorum ki bir grup kuralim KPSS A ve 2015 , 2016 kpss ye birlikte hazirlanalim. Kendi aramizda paylasimlarda bulunalim sorular cozelim eger bana katilmak isteyen varsa bekliyorum arkadaslar...
Bende bir çocuk annesiyim:). Uluslararası ticaret mezunuyum (işletme, iktisat gibi artı bir özelliği yok bölümümün). Ben dersaneye gidiyorum. Sen evde mi hazırlanacaksın yoksa kursa gidiyor musun?

Merhaba

dershane değil evde hazırlanmak planım. Ama öncesinde bir bilgi almak istiyorum bir kursa gidip çünkü çok bilgim yok kpss ile ilgili. Sen ne zamandir dershaneye gidiyorsun ? Yarari oluyor mu Çocuk ne kadarlık ? Dershane saatleri nasıl ? Ay çok soru sordum :)

Olur mu:)) soracaksın ki öğrenesin. Eylülden beri gidiyorum kursa. Haftada 4 gün. Haftasonları sabah 8 akşam 8 aralıksız. Haftaiçi de iki gün öğleden sonra gidiyorum. Çok yoğun çalışıyorum. Oğlum 2 yaşında. Oğlumuda bırakacak kimsem yok onunla beraber gidiyoruz dersaneye:). Açık konuşmak gerekirse 2016 temmuza kadar çalışmayı planlıyorum. Ben dersaneye gittiğim halde yetiştirebileceğimi düşünmüyorum. Sende temponu attırarak ilerlemelisin, ancak 2 senede konuları tam anlamıyla yetiştirebiliriz.

Çok teşekkür ederim. Ve Azmine motivene hayran kaldım. Benim çocuktan hiç enerjim yok gibi. Eşim de hevesimi kırıyor aman atanamayan bir sürü kişi var torpil var o işte falan dior. Ama bir yerden başlama laizm . E oğlun napio dershanede çok sasiridm :) sınavla ilgili detayları da öğrenmek isterim özel den konuşsak olur mu seni çok meşgul etmeyeceksem

selam canim ben dershaneye Kasimda basladim cok buyuk faydasini gordum cunki ben cok bostum.dershane saatlerim aksam ustu 7 de basliyor 9:30 a kadar devam ediyor ben evde hazirlaniyorum ayrica suanda cok verimli gidiyor. sen hangi bolumdesin yani kpss nin hangi bransindan sinava hazirlaniyorsun cnm ben kpss a dan hazirlaniyorum...

Selam kızlar

bende 32 yaşındayım ve 1 çocuk annesiyim kızım 10 aylık. Onu bırakıp çalışmayı henüz düşünmüyorum ama 2 yaşına gelince çalışmak zorundayım. Yüksek lisans işletme mezunuyum lisansimda bilgi ve belge yönetimi. Anne olduktan sonra kızımın geleceği için kpss ye hazırlanmayi düşünüyorum ama başarabilirmiyim atanabilir miyim bilmiyorum ve kafam çok karışık. Eşim özel sektörde çalışıyor ve sürekli is değiştiriyor birimizin işi garanti olmali artik. Ama cocuk ev isleri yemek vs nasil hallederim bilmiyorum çünkü uykuyu sevmeyen bir kızım var maalesef . Kayinvalidem ve annem. Bana yakınlar onlara bırakma şansım oluyor tabi. Kaç puan almam.lazim nasıl nerden çalışmam lazım kafamda bir sürü soru. Umarım motive olurum
bende ayni senin gibiyim canim bende 32 yasindayim ve aynen benimde 1 oglusum var unutma azmin elinden hic birsey kurtulamaz ve bizim insanlardan hicbir farkimiz yok...

Arkadaslar unutmayin bizler cocuk sahibiyiz yani anneyiz biz anneyiz ve bizim evlatlarimiz icin yapamayacagimiz hic birsey yoktur, yeter ki isteyelim. ne diyorsunuz persembe gunu burda kendimize ders secelim ileride olan arkadaslar icin tekrar yeni baslayacaklar icinde konu tekrari olur hangi ders derseniz baslayalim . tabi bu arada benim matematigim cok kotu berbat...

selam canim ben dershaneye Kasimda basladim cok buyuk faydasini gordum cunki ben cok bostum.dershane saatlerim aksam ustu 7 de basliyor 9:30 a kadar devam ediyor ben evde hazirlaniyorum ayrica suanda cok verimli gidiyor. sen hangi bolumdesin yani kpss nin hangi bransindan sinava hazirlaniyorsun cnm ben kpss a dan hazirlaniyorum...
Bende kpss a dan giricem. Yds düşünüyor musunuz peki?

Bende kpss a dan giricem. Yds düşünüyor musunuz peki?
merhba canim elbette eger puanimizi hesaplatmak istiyorsak YDS ye girmek zorundayiz. Kamu Yonetimi mezunuyum bende , kpss icin ilk denemem olacak ama cok bir beklentim yok acikcasi suanda sadece Kpss A 'ya uzaktan egitim sistemi ile hazirlaniyorum yani Ihtiyac Akademinin online dershanesine kayitliyim , hayirlisi bakalim...

Çok teşekkür ederim. Ve Azmine motivene hayran kaldım. Benim çocuktan hiç enerjim yok gibi. Eşim de hevesimi kırıyor aman atanamayan bir sürü kişi var torpil var o işte falan dior. Ama bir yerden başlama laizm . E oğlun napio dershanede çok sasiridm :) sınavla ilgili detayları da öğrenmek isterim özel den konuşsak olur mu seni çok meşgul etmeyeceksem
ayy canim benim yaa benimde cevremde cok insan var bu sekilde iste 90 ile atanamayanlar var 95 ile atanamayanlar var torpilin varsa 70 le bile atanirsin diyorlar ama ben butun bunlara kulaklarimi kapatali cok oldu benim simdi tek dusuncem evlatcigim onun icin gecemi gunduzume katip calisacagim..

X