Var mısın? Yok musun?

-varmısın yokmusun
-hem varım hem yokum :icecream:
-hı? nasıl yani
-biraz varım biraz yokum,bir öyleyim bir böyle,bazen ordayım bazen burda,kah yerde kah gökte kah kapı arkasında
-saçmalama ya ne diyosun fisfisfis
- ne diycem lan ne diycem ilk ben geldim buraya aradan yıllar geçti herkes gitti yenileri geldi,onlar gitti diğerleri geldi,gittiler geldiler mal gibi bekledim programın son günü beni yarıştırıyorsunuz kutu açıcak adam kalmadı bana açtırıyorsunuz deli ettiniz lan beni :mymeka:
-aaa öyle deme ama bak çok güzel paralar kazanabilirsin :teselli:
-ben senin vereceğin paranın anasını zaten kazananların hepsi iş kurdu zengin oldu,para alamayanların durumu bile benden iyi.buraya gelmek için verdiğim yol parasıyla üç apartman dikerdim ben battım sayenizde
-aşkolsun o kadarda geç değil :teselli:
-o kadarda mı lan buraya geldiğimde bekardım torunlarım var benim şimdi ,babaanne göçtü gitti,manyak uğur tüm fear factor lere katıldı tam 30 defa havuzdan çıkarıldı 31 de sizlere ömür,nilgün kendine taşçı zinciri kurdu,beyazıt 4 master daha yaptı benim bi gözüm toprağa bakıyor sedyeyle geliyorum sen bana var mısın yok musun diyosun.yokum ulan yokum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…