Var mı sivilceler! ime bir çağre ?

sivilcelere dokunmamak lazım ben epeydir ellemiyorum düzeldi biraz cildim hijyen önemli

sırtımdaki sivilceler için geçen sene antibiyotik tedavisi gördüm. zar zor geçti, tedavi sonrası tekrardan çıktılar. kendi çabamla, bitkisel tedavilerle geçirmeye çalıştım. düzelme oluyor fakat yenileri çıkıyor. ağrılı ve kızarık sivilceler. haziran sonu da ameliyatım var. acaba ameliyata engel oluşturabilecek bir durum mu sivilceli olmak? bilgisi olan lütfen yazsın.

geçmiş olsun ne ameliyatın var?
ben geçen yıl ben aldırmıştım sırtımdan aldırdığım yerden sivilce çıktı çok kötü olmuştu

Vallahi yalan söylemiyim doktora gitmedim ama ada çaylı sabunla her gun yıkıyorum ve cildim normale döndü .. o btince defne sabununa baslıcam. temizlik olunca cild güzelleşiyor

Canım papatya sabununu da deneyebilirsin.
Bana çok iyi geldi, cildi ışıl ışıl yapıyor adeta, bir de güzel temizliyor, derinlemesine rahatlatıyor hem cilt lekelerine de iyi geliyor

Canım papatya sabununu da deneyebilirsin.
Bana çok iyi geldi, cildi ışıl ışıl yapıyor adeta, bir de güzel temizliyor, derinlemesine rahatlatıyor hem cilt lekelerine de iyi geliyor
Teşekkür ediyorum 😊 şu an Defne yi kullanıyorum ve cok iyi geldi bana bu bitince de papatya kullanırım artık 😊😊

sivilcelerin görünüşe göre ağır.bence roaccutane kullanmalısın.kesinlikle doktora git önce bi iki krem deneyebilir belki ama sonra roaccutane verir heralde.kendinde istebilirsin zaman zaman çok ağır sivilcelerim çıkıyo roaccutane kullanmak istiyorum diye.sıkıp kulaktan dolma şeyler kullanmamanı öneririm.benimde ağır sivilcelerim olur.dönem azalıp çoğalır ama saydığın ürünleri kullanarak asla sonlandıramazsın çıkmalarını.doktorun verdiği ilaçlar bile etki etmiyo çünkü.hap hariç tabi.

Şenköylüler defne sabunu cnm.Küllü sulu olanı.Sitesine gir.Saçları da muhteşem yapıyor yüzü de.Hiç bir katkı maddesi yok.Ben istanbul'a getirttim o yüzden.Hem egzamaya falan da birebir.Google'den yaz sitesi çıkar.Şahane bi sabun.Diğer marka sabunlar 5 para etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…