Eki Görüntüle 1044138 işte bunlar benım sivilce cik lerimalnımda ve yanaklarımda var .. sırtımda vs. de var ama cok değil az.
yaptığım seyler; sadece makyajdan sonra önce (avon) makyaj temızleme jeliyle temizleyip daha sonra ada çaylı sabunla yıkıyorum.
bugun sinir oldum ve beyazları sıktım sıktımsonrada alnım ve yanağım bu hale geldi.
ama bundan önce kara merhem kullandım irinleri çıkan cıktı çıkmayanları kendım çıkarttım
dicegim su ki gördüğünüz üzre bu tip sivilceleri olanlar neler kullanır neler yapar bana bi diyiverin de bende geçireyim şunları ...
simdiden teşekkür ediyorum sevgiler saygılar bağyanlar
tamamen geçmesi için Roaccutane kullanmalısın bence
naptın kendine yaakara merhem sivilceye değil çıbana sürülür çünkü gözenek genişletir.. keşke bu hale gelmeden önce bi dr a gözükseydin muhtemelen hormon testi alırdı.. bende omuz ve kollarımda çok çıkardı defne sabunu kullanıyorum resmen yokoldu.. yüzdede kullanılabiliyor o. avonun bazı ürünleri fena sivilce yapar.. makyajını silmek için keşke önce bi temizleme sütü ardındanda temizleme losyonu kullansaydın.. bepanthen de işe yarıyor ama kesinlikle bi dermatoloğa gidip nedenini öğren ve bu sürede makyaj yapmamanı öneririm.. sana iyileşince tavsiyem makyajdan sonra kesinlikle temizleme sütü ve losyonu ardından iyi bir nemlendirici kullanmanı tavsiye ederim.. şayet yaşadığın şehirde kozmetik üzerine mağazalar varsa orada güzellik ürünleri üzerine uzmanlar olur onlara danş yada bi merkeze gitmen.. sana çok çok geçmiş olsun..
Evet evet cildiyeye görünmek en iyisi tesekkürlerileride izleri ile uğraşmak istemiyorsa kesinlikle doktora git. en uygun tedaviyi uygulayacaktır. önümüz yaz güneş sivilcelere hiç iyi gelmiyor. leke kalsın istemiyorsan mutlaka güneş kremi sürmeden dışarı çıkma. .
25 yaşındayım ve bu konuda artık maalesef tecrübelendim çünkü liseden beri çekiyorum..öncelikle yaşın kaç yani 17 civarı ise çok normal sivilce çıkması ama SAKINNNNN sıkma hatta el değme bile tek düşanı bu aslında.ş anda sende iz kalma olasılığı çok fazla mutlaka bi cildiyeye git çünkü ileride tedavi edilemeyecek seviyeye getirme derim ben.ve ayşenin fatmanın dediklerini sakın kullanma ona iyi gelen sana çok daha kötü gelebilir.
Doktor söylemedigi sürece ilac kullanma taraftarı degilim zaten :26:oda sadece geçici bir çözüm malesef ve bir çok yan etkisi var ben kullandım 4 yıl oldu yan etkileri yeni çıkıyor :-( sivilce ne kadar derin olursa olsun o ilacı kullanmayn
Dogru cilt cilde göre degisebilir her cilde yarıycak diye bişi yok. en iyisi cildiyeye gitmek ama ilac haric ne bilim dogal seyler kullananlar varmı diye sorayım dediydim.. ha bu arada yasım 20 canımm. ablamda; bi büyük ablam 24 oda sivlceli . bi büyüğü 28 oda svlceli .. sivilcenın yaşı yok sanırım
sizde biraz da genetik sanırım benim ailemde ergenlik hariç öyle çok sivilce olan yok.ve evet yaşı yok.ben hep doktora gittim gidiyorum da ama tek korkum ya daha da kötü olursa cildm umarım olmaz hiç birimizn:-(
Onlardada öyle cok cok yok tabiki ama var yanı .. annemde hiç yok ama yokmusta bebek gibi teni var maşallahumarım bencede dahada kötüye gitmesin cok sükür yine benımkisi için daha ne kötüleri var :26: bol su bol bol bol su ıcmek lazım gerçekten faydalı oluyo cilde
Olsun ya nolcak tabi ki sivilce kimse istemez ama olsun bu kadar üzme kendini şükür başka biseyimiz yok yüzümüzdeevet ben küçük şişemi hiç ayırmam yanimdnama açıkca ben suyun cildime bi faydasını göremiyorum hala problemli hala problemli.sivilce için kükürtlü yada katranlı sabun kullan faydası oluo yüzün temz oluo öyle olunca daha çok çıkmamasını saglıyor biraz önce geldim doktordan hala devam et bırakma diyor ilaçlara ama geçmiyor ((
Olsun ya nolcak tabi ki sivilce kimse istemez ama olsun bu kadar üzme kendini şükür başka biseyimiz yok yüzümüzde
Sivilcenin irinli haline sürdüm zaten tabiki sivilceye bi faydası olmadıgını biliyorum. ama irinini anında cıkarıyor sıkmama gerekkalmıyor o yüzden sürmüstüm.Sürekli böyle degil yahu bazen komple bile gidiyolar hastalıgıma 3 gün kaldı böyle pırtlıyolarsivilcelerimlede ugrasmam zaten arada böyle sinirleniyorum .. defne sabunu bende deneyebilirim sabun sonucta bakalım.. makyajda zaten cok yapmam. genelde kalem ve rujla idare ederim. İstanbuldayım kozmetik üzerine bolbol magazalar var canım tesekkürler böyle giderse cildiyeye görünmek en iyisi olur zatenn.
tamamdır teşekkür ediyorum alıcam en yakın zmanda :)aklıma gelmişken diyim ya, ben birde bıttım sabunu kullanıyorum. siirt bıttım diye aktarlarda olur.. onun saç ve cilt için olanları ayrı satılır.. onunda faydasını görürsün :)
Vallahi yalan söylemiyim doktora gitmedimcanım bence de bi doktora görün. ben de geçer geçer diye bekledim kullanmadığım ürün kalmadı ama nafile. üni. son sınıfta ruaccutane kullandım çok şükür şimdi bebek gibi. doktorun en uygun tedaviyi uygulayacaktır.
Vallahi yalan söylemiyim doktora gitmedimama ada çaylı sabunla her gun yıkıyorum ve cildim normale döndü .. o btince defne sabununa baslıcam. temizlik olunca cild güzelleşiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?