Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sırtımdaki sivilceler için geçen sene antibiyotik tedavisi gördüm. zar zor geçti, tedavi sonrası tekrardan çıktılar. kendi çabamla, bitkisel tedavilerle geçirmeye çalıştım. düzelme oluyor fakat yenileri çıkıyor. ağrılı ve kızarık sivilceler. haziran sonu da ameliyatım var. acaba ameliyata engel oluşturabilecek bir durum mu sivilceli olmak? bilgisi olan lütfen yazsın.
geçmiş olsun ne ameliyatın var?
ben geçen yıl ben aldırmıştım sırtımdan aldırdığım yerden sivilce çıktı çok kötü olmuştu
şu ana kadar burun ameliyatıma yüzümdeki sivilcelerin bi etkisi olmadı inş bundan sonra da olmaz :)burun ameliyatım var haziran sonunda
şu ana kadar burun ameliyatıma yüzümdeki sivilcelerin bi etkisi olmadı inş bundan sonra da olmaz :)
Vallahi yalan söylemiyim doktora gitmedim ama ada çaylı sabunla her gun yıkıyorum ve cildim normale döndü .. o btince defne sabununa baslıcam. temizlik olunca cild güzelleşiyor
Teşekkür ediyorum 😊 şu an Defne yi kullanıyorum ve cok iyi geldi bana bu bitince de papatya kullanırım artık 😊😊Canım papatya sabununu da deneyebilirsin.
Bana çok iyi geldi, cildi ışıl ışıl yapıyor adeta, bir de güzel temizliyor, derinlemesine rahatlatıyor hem cilt lekelerine de iyi geliyor
Eki Görüntüle 1044138 işte bunlar benım sivilce cik lerim alnımda ve yanaklarımda var .. sırtımda vs. de var ama cok değil az.
yaptığım seyler; sadece makyajdan sonra önce (avon) makyaj temızleme jeliyle temizleyip daha sonra ada çaylı sabunla yıkıyorum.
bugun sinir oldum ve beyazları sıktım sıktım sonrada alnım ve yanağım bu hale geldi.
ama bundan önce kara merhem kullandım irinleri çıkan cıktı çıkmayanları kendım çıkarttım
dicegim su ki gördüğünüz üzre bu tip sivilceleri olanlar neler kullanır neler yapar bana bi diyiverin de bende geçireyim şunları ...
simdiden teşekkür ediyorum sevgiler saygılar bağyanlar