Var mı pasta kurabiye isteyen? :) Çok uygun fiyatlara çok lezzetli butik pasta ve kurabiyeler..

_BaByLoVe_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2013
154
8
68
34
Selam kızlar, yaklaşık 2 sene önce merak salıp arkadaşımla başlamış olduğumuz butik pasta ve kurabiye işini onun sürekli işe başlamasıyla askıya almıştık.. Son 1 senedir sadece yakın çevremize ve çevremizdekiler vasıtasıyla talep eden kişilere yapıyorduk.. Taaki burda butik kurabiyeyle ilgili yanıt verdiğim bir msjı okuyup sipariş veren birine kadar.. Buradan birinin bana ulaşması bu ilanı vermeye yöneltti beni çünkü bu işi ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi farkettim :) bu yüzden becerilerimi sizlerle de paylaşayım istedim..
Çok uygun fiyatlara butik pasta, kurabiye, cake pop, cup cake ve hatta bunların dışında evde misafirlerinize ikram etmek üzere Cheesecake, profiterol, tatlı tuzlu kurabiye çeşitleri, trüff ve birçok tatlı çeşidi yapıyorum. Sadece şerbetli tatlılar hariç... Size yaptıklarımızdan birkaç örnek sunuyorum aşağıda umarım beğenirsiniz

Eklentiler

• image.jpg
    29,4 KB · Görüntüleme: 202
  • image.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 164
  • image.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 174
  • image.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 191
  • image.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 186
  • image.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 203
  • image.jpg
    34,9 KB · Görüntüleme: 187
  • image.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 163
  • image.jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 176
  • image.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 172
Bunlarda diğerleri...

Eklentiler

• image.jpg
    33,7 KB · Görüntüleme: 194
  • image.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 176
  • image.jpg
    18,7 KB · Görüntüleme: 171
  • image.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 170
  • image.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 176
  • image.jpg
    12,3 KB · Görüntüleme: 173
  • image.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 170
  • image.jpg
    10,4 KB · Görüntüleme: 181
İşte buraya konu açmama vesile olan siparişim de bunlar.. Iki arkadaşın bir arkadaşlarına doğum günü hediyesi :)

Eklentiler

• image.jpg
    257 KB · Görüntüleme: 169
Doğum günü pastalarının fiyatları nedir acaba ellerinize saglık Ve_, post: 38034076, member: 520972"]İşte buraya konu açmama vesile olan siparişim de bunlar.. Iki arkadaşın bir arkadaşlarına doğum günü hediyesi :)[/QUOTE]

Teşekkür ederim. Pastanın kaç kişilik olduğuna içeriğine ve tasarımına göre değişiyor. Belli bir fiyatım yok. Nihayetinde her pastaya harcanan emek farklı oluyor. Meyveli pastalar daha uygun fiyatı oluyor fakat çikolatalılarda biraz daha artabiliyor fiyat. İstediğiniz figürlerin yoğunluğuna, tasarımına görevde artabiliyor . O yüzden ben karşılıklı konuşarak bir fiyat belirliyorum. Kişi sayısına göre alıyorum. Dilim fiyatı 7-12 lira arasında değişiyor. Nasıl birşey istediğinizi söyleyin ona göre fiyat çıkarabilirim

İstanbul dışı gönderemiyorum maalesef.. Istanbulda olsanız elden teslim etme şansım var ama cup cake ve kurabiye gönderebilirim kargoyla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…