- 18 Ekim 2013
- 154
- 8
- 68
- 34
- Konu Sahibi _BaByLoVe_
Selam kızlar, yaklaşık 2 sene önce merak salıp arkadaşımla başlamış olduğumuz butik pasta ve kurabiye işini onun sürekli işe başlamasıyla askıya almıştık.. Son 1 senedir sadece yakın çevremize ve çevremizdekiler vasıtasıyla talep eden kişilere yapıyorduk.. Taaki burda butik kurabiyeyle ilgili yanıt verdiğim bir msjı okuyup sipariş veren birine kadar.. Buradan birinin bana ulaşması bu ilanı vermeye yöneltti beni çünkü bu işi ne kadar sevdiğimi ve özlediğimi farkettim :) bu yüzden becerilerimi sizlerle de paylaşayım istedim..
Çok uygun fiyatlara butik pasta, kurabiye, cake pop, cup cake ve hatta bunların dışında evde misafirlerinize ikram etmek üzere Cheesecake, profiterol, tatlı tuzlu kurabiye çeşitleri, trüff ve birçok tatlı çeşidi yapıyorum. Sadece şerbetli tatlılar hariç... Size yaptıklarımızdan birkaç örnek sunuyorum aşağıda umarım beğenirsiniz
Çok uygun fiyatlara butik pasta, kurabiye, cake pop, cup cake ve hatta bunların dışında evde misafirlerinize ikram etmek üzere Cheesecake, profiterol, tatlı tuzlu kurabiye çeşitleri, trüff ve birçok tatlı çeşidi yapıyorum. Sadece şerbetli tatlılar hariç... Size yaptıklarımızdan birkaç örnek sunuyorum aşağıda umarım beğenirsiniz
Eklentiler
-
image.jpg29,4 KB · Görüntüleme: 202
-
image.jpg36,3 KB · Görüntüleme: 164
-
image.jpg25,7 KB · Görüntüleme: 173
-
image.jpg32,2 KB · Görüntüleme: 190
-
image.jpg36,3 KB · Görüntüleme: 185
-