- 25 Haziran 2018
- 88
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Princesssd
Bunlar ilişkide nasıldır? Kiskanc, libidosu yüksek, kinci , bencil oldugunu biliyorum. Mesela sevgilisine nasil davranir? Cok ilgili midir her zaman sevdigini soyler mi? Cok belli eder mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onla konusuyoruz zaten canim :)) bynkoalayla
Dengesizler canim dogruBabam akrep , ayrıca patronum da akrep ..ikili ilişki olarak bilemem ama insan ilişkileri çok fazla dengesiz ..
Afrikadaki antiloplardan bahseder gibi sormuşsunBunlar ilişkide nasıldır? Kiskanc, libidosu yüksek, kinci , bencil oldugunu biliyorum. Mesela sevgilisine nasil davranir? Cok ilgili midir her zaman sevdigini soyler mi? Cok belli eder mi?
Sozleriyle de mi? Surekli sevdigini fln soyluyo mu :)Benim eşim akrep bana değer verdiğini ve sevdiğini her anlamda hissettiriyor
Ay sorma canini acitsam zayif yerimden vurup canimi on kat yakiyorİNTİKAM. Akrep burcu intikam almayı çok sever bunu yavaş yavaş yaparlar acı çektire çektire. Libidosu çok yüksektir ve cok bencildir akrep burcları.
Vurmayacaksınız işte. Tehlikelidir akrepler. Siz de vurmaya başlarsanız iyice içinden çıkılmaz hal alır.Ay sorma canini acitsam zayif yerimden vurup canimi on kat yakiyor
Akılları fikirleri oNe zaman görüşelim desem, ya da görüşecek miyiz diye konuşsak konu hep bize mi gelsen acaba yaaa' durumuna dönüyorduben yok demekten bıkıyordum, o eve çağırmaktan yılmıyordu
resmen yürüyen libido
seks ile yatıp seks ile kalkan cinstendi vışşş evlerden ırak
beni yani bakışları ile bile ayakta yiyordu valla
![]()
bir şuh bir değişik bakıyorlar
![]()
![]()
evet aynen oyle :) ama ne yapiyo mesela sevgisini hissettiriyor?nişanlım akrep sevgisini çok güzel hissettirir ama kızdı mı kıskandı mı evlerden ırakbide şey işte
![]()
Ayrildiniz miNe zaman görüşelim desem, ya da görüşecek miyiz diye konuşsak konu hep bize mi gelsen acaba yaaa' durumuna dönüyorduben yok demekten bıkıyordum, o eve çağırmaktan yılmıyordu
resmen yürüyen libido
seks ile yatıp seks ile kalkan cinstendi vışşş evlerden ırak
beni yani bakışları ile bile ayakta yiyordu valla
![]()
bir şuh bir değişik bakıyorlar
![]()
![]()
canım nasıl anlatsam bilemedim ki kıyamıyor mesela bana hiçbir konuda örnek vereyim bi tane en basit ben beylkdüzünde yaşıyorum ama çağlayanda çalışıyorum yolum çok uzun malum. nişanlımda ataşehirde yaşıyor. inan ataşehirden gelir beni alır eve bırakır ataşehire geri döner hafta da 2 en az iş saati cehennem gibi trafikte :) başka konularda da öyledir kendim eziyet çekerim durumunda hep ben de ona kıyamıyorum ama çoğunu benden habersiz yapar zaten :) insanlara karşı çok merhametli mesela genel olarak ama tabi intikam dersen allahı var onun damarına basmamak lazım :) adamın tek şartı ben sinirlenince sen sus başka bişey değilO
evet aynen oyle :) ama ne yapiyo mesela sevgisini hissettiriyor?
Evet arkadasim ayrildikAyrildiniz mi