• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mı kizlar yükseleni akrep olan akrep burcu sevgiliniz ,eşiniz?

Princesssd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2018
88
40
38
28
Bunlar ilişkide nasıldır? Kiskanc, libidosu yüksek, kinci , bencil oldugunu biliyorum. Mesela sevgilisine nasil davranir? Cok ilgili midir her zaman sevdigini soyler mi? Cok belli eder mi?

Bunlar ilişkide nasıldır? Kiskanc, libidosu yüksek, kinci , bencil oldugunu biliyorum. Mesela sevgilisine nasil davranir? Cok ilgili midir her zaman sevdigini soyler mi? Cok belli eder mi?
Afrikadaki antiloplardan bahseder gibi sormuşsun 🥴
Kinci bencil vs özellikler neyse de sevgilisine nasıl davranır ilgili mi gibi şeyler tamamen karakterle alakalı

Benim eşim akrep bana değer verdiğini ve sevdiğini her anlamda hissettiriyor

nişanlım akrep sevgisini çok güzel hissettirir ama kızdı mı kıskandı mı evlerden ırak:KK62: bide şey işte:KK8::KK70::KK70:

Ne zaman görüşelim desem, ya da görüşecek miyiz diye konuşsak konu hep bize mi gelsen acaba yaaa' durumuna dönüyordu :D ben yok demekten bıkıyordum, o eve çağırmaktan yılmıyordu :D resmen yürüyen libido :D seks ile yatıp seks ile kalkan cinstendi vışşş evlerden ırak :D beni yani bakışları ile bile ayakta yiyordu valla :D :D bir şuh bir değişik bakıyorlar :D :D

Ne zaman görüşelim desem, ya da görüşecek miyiz diye konuşsak konu hep bize mi gelsen acaba yaaa' durumuna dönüyordu :KK70: ben yok demekten bıkıyordum, o eve çağırmaktan yılmıyordu :KK70: resmen yürüyen libido :KK70: seks ile yatıp seks ile kalkan cinstendi vışşş evlerden ırak :KK70: beni yani bakışları ile bile ayakta yiyordu valla :KK70: :KK70: bir şuh bir değişik bakıyorlar :KK70: :KK70:
Akılları fikirleri o :D
Yemek yemekten bile önemliymis :D
Aslında akrep burçları için sadakatsiz derler ama en sadık burç aslında birisine tamamen bağlanmasıyla alakalı :D
Bknz Teoman kimseye baglanamamis hep çapkınlarn kralı olarak geçiyor :D

Ama gerçek aşkı bulan akrep burçları aşırı sadık :D

Ne zaman görüşelim desem, ya da görüşecek miyiz diye konuşsak konu hep bize mi gelsen acaba yaaa' durumuna dönüyordu :KK70: ben yok demekten bıkıyordum, o eve çağırmaktan yılmıyordu :KK70: resmen yürüyen libido :KK70: seks ile yatıp seks ile kalkan cinstendi vışşş evlerden ırak :KK70: beni yani bakışları ile bile ayakta yiyordu valla :KK70: :KK70: bir şuh bir değişik bakıyorlar :KK70: :KK70:
Ayrildiniz mi

O

evet aynen oyle :) ama ne yapiyo mesela sevgisini hissettiriyor?
canım nasıl anlatsam bilemedim ki kıyamıyor mesela bana hiçbir konuda örnek vereyim bi tane en basit ben beylkdüzünde yaşıyorum ama çağlayanda çalışıyorum yolum çok uzun malum. nişanlımda ataşehirde yaşıyor. inan ataşehirden gelir beni alır eve bırakır ataşehire geri döner hafta da 2 en az iş saati cehennem gibi trafikte :) başka konularda da öyledir kendim eziyet çekerim durumunda hep ben de ona kıyamıyorum ama çoğunu benden habersiz yapar zaten :) insanlara karşı çok merhametli mesela genel olarak ama tabi intikam dersen allahı var onun damarına basmamak lazım :) adamın tek şartı ben sinirlenince sen sus başka bişey değil :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Back
X