Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir endokrinoloji uzmanına gidip tiroid hormon değerlerinize baktırın derim.Bende aşırı terliyorum Koltukaltı pedi kullandım hiçbir işe yaramadı şimdide doktora gitmeyi düşünüyorum valla bunu çekmeyen anlamaz insan içine dahi çıkmak istemeye başladım
bende yaz aylarında çok terlerim öyle böyle değil yani...bırak banyodan çıktıktan sonrayı suyun içinde bile terliyorum adeta...her hangi birşey için dışarıya çıktığımda tuhaf tuhaf bakarlar sırılsıklam ter içinde oluşuma..gün içine sabah akşam duş alan biriyim..özellikle baş yüz ve boyun bölgem çok terler..bende çok sıkıntı yaşarım bu konuda..Banyodan çıktım, havluyu sardım, aynaya doğru gittim, dişlerimi fırçaladım... Bir baktım ki bu 3 dakika içerisinde koltuk altım ıpıslaktı ve yüzüm ıpıslaktı. Banyodan çıktığımdan 3 dakika sonra. Koşuya da gitmedim lmaz:
İşten zar zor izin almak, 1.600 tl para ayırmak, terlemenin geçeceğine inanamamak... başka neler yapabileceğimizi baya konuştuk. Rollonlar, spreyler, karbonat tozları...
Var mı bu şekilde terleyen, yalnız değilim değil mi, aramızda oturduğu yerde terleyenler var değil mi? :2: