Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doktora baş vurun yada terlemeyi önleyici çok sayıda ürün var bunlardan alın bendede vardı doktora gittim krem verdi kullandım iyi geldi ama sonra devam etti aynı şekilde bende başka bir ürün kullandım iyi geldi bana 6-7 aydır öle sık bir sorunum yok
merhaba arkdaşlar. ben eminim ki benim kadar terleyen yoktur. kışın ortasında kazaklarımın kolaltları hep ıslaktır. bankada çalışıyorum oldukça stresli bi işim var ve gün boyu kol altım su gibidir hep. giydiğim tişörtler ve bluzleri bir süre sonra çöpe atmak zorundayım. çünkü kumaş ve dikişleri sürekli ıslak kalmaktan çürüyor. ya da sararıyor deforme oluyor.
kesinlikle gömlek ya da renkli bir kıyafet giyemem. yaklaşık 15 cm çapında yuvarlak bir ıslaklık olur ve hiç bir an kurumaz. o bakımdan asla kollu şeyler giyemiyorum. kol altımı kapalı tutan hiçbirşey giyemem. mecburen yarasa kollu dökümlü kol kesimleri olan kıyafetler giymek zorundayım. maalesef giydiğim her kıyafet siyah renk oluyor.
hastalık mı diyceksiniz. son derece sağlıklıyım. aklınıza gelebilecek tüm testlerden geçirildim. kızkardeşim de böyle.
daha çok insanlarla konuşurken ve koşturmaca içindeyken terliyorum.aslında psikolojik yönü çok fazla. kışın bankada (şubede çalışmıyorum. müşteri ile işim yok) hep kısa kollu giyerim. hiç uzun kol giydiğimi ya da boğazlı kazak bluz giydiğimi bilmem. herkes bana sen üşümüyor musun der.
nefret ediyorum bu durumdan ama ameliyatlar hem pahalı hem de korkuyorum.