• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık var mı benim gibi kimyasal gebelik sonrası yumurtlama günü değişen? yardımcı olur musunuz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

noniponi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2017
1.267
942
73
35
4.kimyasal gebelik sonrası normal adet tarihimde adet oldum bitti ve bu günleerde yumurtlamam gerekirdi ama ovulasyon testlerinde neredeyse hayalet çizgiyi bile göremiyorum. beta testim en son 2.70 di yaklaşık 70 günde değerim 70lerden 2.70 düştü en son bi kaç gün daha lekelenme şeklinde kahverengi akıntı olduktan sonra hiç leke gelmedi adet oldum normal tarihte bu ay yine normal tarihinde adet oldum bitti ama hala yumurtlama yok. var mı böyle biişey yaşayan? biraz karmaşık oldu yazdıklarım umarım yardımcı olabilirsiniz kızlar :110:

Çok karisik yazmissiniz anlayamadim..

Eger hcg degeriniz dusmediyse yumurtlamazsiniz diye biliyorum..

Egee dustuyse vucut kendini yeni bir surece hazirlar

Dördüncü kez kimyasal gebelik geçirdim ve bu kez değerim çok zor düştü en son beta değerim 2.70 çıktı bu değerden sonra bi kaç gün daha kahverengi lekelenmem oldu sonra bitti bende bi daha betaya baktırmAdım sonrasında normal adet olmam gereken tarihde adet oldum o ay ovulasyon testi yapmadım sonrasında diğer ay (yani bu ay) yine olmam gereken tarihde adet oldum bitti şimdilerse yumurtlamam gerekirdi ama ovulasyon testlerimde hayalet çizgi bile zor çıkıyor. Acaba değerim sıfırlamamış olabilir mi? Yoksa kimyasal gebelik sonrası yumurtlama zamanı değişebilir mi?

Cnm bende kürtaj oldun 1,5 ay önve normalde hiç şaşmazdı hep 16. Gün yumurtlardım ama bu ay 14. Günüm ve ovülasyon pik yaptı.Ben bu sürede adaçayı içtim yumurtaları düzenli çalıştırmadan etkisi var araştırabilirsin.Gebelik kayıtlarından sonra yumurtlama günü değişikliği çok normal adet döngüsü değişiyor çünkü

Cnm bende kürtaj oldun 1,5 ay önve normalde hiç şaşmazdı hep 16. Gün yumurtlardım ama bu ay 14. Günüm ve ovülasyon pik yaptı.Ben bu sürede adaçayı içtim yumurtaları düzenli çalıştırmadan etkisi var araştırabilirsin.Gebelik kayıtlarından sonra yumurtlama günü değişikliği çok normal adet döngüsü değişiyor çünkü
Beni kuşkulandıranda o ya adet tarihlerim hiç değişmedi olmam gereken tarihlerde adet oldum onların zamanı değişmedi. Aset tarihlerim değişmedi ama yumurtlama tarihim mi değişti yoksa yumurtlamıycam mı :(

Beni kuşkulandıranda o ya adet tarihlerim hiç değişmedi olmam gereken tarihlerde adet oldum onların zamanı değişmedi. Aset tarihlerim değişmedi ama yumurtlama tarihim mi değişti yoksa yumurtlamıycam mı :KK43:
Olabilir cnm yumurtlama olmadıgı aylarda olabiliyor çünkü

Dördüncü kez kimyasal gebelik geçirdim ve bu kez değerim çok zor düştü en son beta değerim 2.70 çıktı bu değerden sonra bi kaç gün daha kahverengi lekelenmem oldu sonra bitti bende bi daha betaya baktırmAdım sonrasında normal adet olmam gereken tarihde adet oldum o ay ovulasyon testi yapmadım sonrasında diğer ay (yani bu ay) yine olmam gereken tarihde adet oldum bitti şimdilerse yumurtlamam gerekirdi ama ovulasyon testlerimde hayalet çizgi bile zor çıkıyor. Acaba değerim sıfırlamamış olabilir mi? Yoksa kimyasal gebelik sonrası yumurtlama zamanı değişebilir mi?
Kimyasal gebelik sonrası ben de birkaç ay yumurtlamadığımı hissettim. Belki stresten belki hormonal bilemiyorum. Hala da çok düzene girdiğini söyleyemem. Bizi stres mahvediyor sanırım.

Kimyasal gebelik sonrası ben de birkaç ay yumurtlamadığımı hissettim. Belki stresten belki hormonal bilemiyorum. Hala da çok düzene girdiğini söyleyemem. Bizi stres mahvediyor sanırım.
Artık inan stres felan etmiyorum 1 düşük 4 kimyasalım var düşün :( ve herbirinde yeni şeyler öğrendim halada öğreniyorum öyle karmaşık bi yapı ki. Hakkımızda hayırlısı allahım tez zamanda bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin

Beni kuşkulandıranda o ya adet tarihlerim hiç değişmedi olmam gereken tarihlerde adet oldum onların zamanı değişmedi. Aset tarihlerim değişmedi ama yumurtlama tarihim mi değişti yoksa yumurtlamıycam mı :KK43:
Cnm adet olmak o ay yumurtladığın anlamına gelmez. Bende öyle zannediyordum 28. Gün her ay adet oluyordum ultrasonda herşey mükemmel yumurtam büyüyor falan diye kesin yumurtam kaliteli çatlıyor diyordum ama bi gün Dr adetin 21. Progesteron testini yap dedi yaptırdım ki test sonucum 6.31 çıktı kimi Dr çatlamış ama kaliteli değil dedi kimi çatlamamış dedi vs ama 10 ve üzeri çatladığını ve kaliteli olduğunu gösteriyormuş.

Cnm adet olmak o ay yumurtladığın anlamına gelmez. Bende öyle zannediyordum 28. Gün her ay adet oluyordum ultrasonda herşey mükemmel yumurtam büyüyor falan diye kesin yumurtam kaliteli çatlıyor diyordum ama bi gün Dr adetin 21. Progesteron testini yap dedi yaptırdım ki test sonucum 6.31 çıktı kimi Dr çatlamış ama kaliteli değil dedi kimi çatlamamış dedi vs ama 10 ve üzeri çatladığını ve kaliteli olduğunu gösteriyormuş.
Canım her ay tam günümde adet oluyordum ve yumurtlama günlerimde her ay aşağı yukarı aynı güne geliyordu bu ay böyle oldu. Bakalım bat 16 mayıs o zamana kadar yumurtlama olacak mı?

Artık inan stres felan etmiyorum 1 düşük 4 kimyasalım var düşün :KK43: ve herbirinde yeni şeyler öğrendim halada öğreniyorum öyle karmaşık bi yapı ki. Hakkımızda hayırlısı allahım tez zamanda bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin canım bu da bizim sınavımızmış sanırım öğrenecek birşeylerimiz var diye bakıyorum ben de artık. Allah tez zamanda kavuştursun hepimizi bebişlere

Aynen canım. Şimdi iğneye başladım kan sulandırıcı ilkkez kullanıyorum bende pıhtılaşmaya yatkınlık çıkmıştı.
Ben de bu ay da adet olursam hormon testlerini yaptırmayı düşünüyorum. Siz yaptırmışmıydınız? Nasıl oluyor aç karnına mı gitmeliyim bilemedim.

Ben de bu ay da adet olursam hormon testlerini yaptırmayı düşünüyorum. Siz yaptırmışmıydınız? Nasıl oluyor aç karnına mı gitmeliyim bilemedim.
Canım ben genetik testi yaptırdım. Buradaki (kk daki) yönlendirmesiyle. Yaklaşık 2ayda çıktı sonuçlarımız. Bunun yanı sıra başka başka şeylerede baktılarda kandan protein s protein c felan daha birçok şey ama iyi ki de yaptırmışım. Kanda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bakalım bu saatten sonra iğne kullandığımda hamileliklerim nasıl olacAk?

Canım ben genetik testi yaptırdım. Buradaki (kk daki) yönlendirmesiyle. Yaklaşık 2ayda çıktı sonuçlarımız. Bunun yanı sıra başka başka şeylerede baktılarda kandan protein s protein c felan daha birçok şey ama iyi ki de yaptırmışım. Kanda pıhtılaşmaya yatkınlık çıktı bakalım bu saatten sonra iğne kullandığımda hamileliklerim nasıl olacAk?
İyi ki yaptırmışsın canım doktorlar hiç umursamıyor malesef.

Back