Vanity Estetik meme büyütme

ClaireFraser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
32
2
27
Ben üç haftadir vanity estetikten randevu almaya calisiyorum sürekli erteliyorlar. İsten izin aliyorum sonra bir mesaj geliyor ertelendi randevunuz diye. 3 haftadir ya olacak iş mi bu ?! Aranizda son zamanlarda randevu alabilen var mi ? Ya da gidip memnun kaldınız mi ? Cok fazla reklam yapıyorlar çünkü biraz soğumadım da değil.

7 ay once ameliyat olduö orda ve fazla memnunum acikcasi. Benim kontrolumu bile bazen yogunluktan erteliyorlardi bende ayni sekilde isimi bile ona gore ayarliyordum

7 ay once ameliyat olduö orda ve fazla memnunum acikcasi. Benim kontrolumu bile bazen yogunluktan erteliyorlardi bende ayni sekilde isimi bile ona gore ayarliyordum
Davranışları nasıldı peki ? Ameliyat sonrasında ilgi alaka göstermiyorlar diye okudum birkaç kişiden. Siz kime ameliyat olmuştunuz meme büyütme miydi ?

Aynen dikkestirmeli buyutme olmustum ,her seyiyle cok iyilerdi operasyon sonrası da alakalılardı istedigim zaman ulasabildim. İhsan turkmene oldum
Ben de ihsan turkmenden randevu aldim ama üç defa ertelediler dolayısıyla sinirlerim bozuldu benim de. Kabul edeyim en iyisi bir sonraki randevuyu. Umarım yine ertelenmez.

Ne kadara anlastınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…