vanilyasiz kek olur mu?

askiminaskiyim

Penceresiz kaldım anne
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2012
4.745
3.866
Kizlar sabah kahvaltiya misafirim var... Brovni kek yapicam ama evde vanilya kalmamis.. Vanilya katılmadan kek nasil olur. Fikri olan var mi

Olur vanilya olmazsa olmaz değil koku veriyor, kabartma tozununda acısını dengeliyor pudra şekeri at azıcık yerine :KK66:

On sene öncesine kadar yoktu bizde keke vanilya koymak hiç de bir şey olmuyordu :KK70: Gönül rahatlığıyla yapın birşey olmaz :)

Aroma vermek için kullanılır. Onun yerine limon suyu, limon kabuğu rendesi koyabilirsin. Aslında browni zaten soslu olacak. Tat vermek için bir şey koymanıza gerek yok. Aslında browniye portakal suyu ve kabuğu da fena gitmezdi :kk77:

Ayy.. Allah razi olsun sizden.. Site de oturuyoruz, yeni tasindik komsum yok henüz..ya 2 yillik evliyim ama iste pek mutfakla iyi değilim. Evde kalamadim uzun bi süre. Limon rendeleyim öyle yapayim. İçim rahat etti vallahi cook tesekkur ederim

Kizlar sabah kahvaltiya misafirim var... Brovni kek yapicam ama evde vanilya kalmamis.. Vanilya katılmadan kek nasil olur. Fikri olan var mi
Vanilyasız kek susuz ağaca benzer. :KK12::KK12:
Şaka şaka, niye böyle dedim bilmiyorum içimden geldi.:KK53:
Olur niye olmasın.
İçine aroma verecek bir şeyler rendelemeniz/koymanız iyi olur. Meyve, tarçın vs...

Son düzenleme:
Vallahi üzüldüm vanilya yok sabaha keki birakmiyim demistim. Aklima hemen bura geldi.. Coook ama cook tesekkur ederim
. :)

X