canım benım msn de sorun var bir aydır açılmıyor açılsa bende karın germe fotolarımı yükleyeceğim kusura bakma olurmu
hotmail. com dan mailine giriş yapman yeterli olurdu msn e gerek yokkii.
ama yollamanada gerek kalmadı canım sağolasın doktorumla görüştüm muayeneye gittim hiiç bişicik yok merak etme iyileşmesi geç sürücek biraz okadar damarların gergin olduğundan kan akışı hızlı değil oyüzden geç iyileşiyor dedii
Kızlar hiç keyfim yokDün kontrolüm vardı, kulak ameliyatımdan sonra taktıgım bandı artık çıkarabiliceğimi, sadece gece yatarken takmam gerektiğini söyledi Cenk bey. Eve gelince banyo yaptım saçlarımı şöyle tepeden topladım bi baktım sağ kulagım açılmış resmen eskisine yakın duruyor. sağ ise normal, yani kafama cok daha yakın Cenk beyi aradım 2 hafta sonra kontrole geldiğinde bakarız diğeride biraz açılır dedi ama açılsın istemiyorum çünkü resmen eski hali gibi duruyor. Olmadı ufak bi müdahale ile hallederiz dedi Cenk bey ama yine dikiş atılcak yine kafamda o bandajla 1 hafta evden cıkamıycam vs vs.. ( cok canım sıkıldı valla dokunsanız ağlıycam
Vanilyacım kıyamam ben sana üzülme sakın sonuçta senin beğendiğin olana kadar doktorun sana destek bak gerekirse ufak bir müdahaleyle hallederiz demiş.Sonuçta sen evden çıkamama olayına takılma olmuşken istediğin gibi içine sinen olsun nihayetinde yıllarca sürecek bir durum değil bu.Meme kadar da zor bir oparasyon değil..Hem belkide saçlarını topladığın için gözün alışamamıştır:26:
Yok canım bi dünya arkadasımda gördü hepsi sorun oldugunu farketti öyle anlaşılmayacak gibi degil biri resmen eski hali gibi. Henüz ameliyatlarımın üstünden 2 hafta geçti tam böyle iyileşiyorum derken başa sarmak canımı sıktı, planladıgım seyehatler vardı şimdi iptal etmek durumunda kalıcam. Üstelik revizyonun nezaman yapılabileciği de merak konusu int üzerined bir yazıda ameliyatın üstünden 3 ay gecmesi gerekir gibi bir ibare ile karşılaştımbu da demek oluyor ki 3 ay daha saçlarımı tepeden toplayamıycam hayal kırıklığı yaşıyorum, cok üzgünüm. desteğin için teşekkür ederim canım.
Kızlar hiç keyfim yokDün kontrolüm vardı, kulak ameliyatımdan sonra taktıgım bandı artık çıkarabiliceğimi, sadece gece yatarken takmam gerektiğini söyledi Cenk bey. Eve gelince banyo yaptım saçlarımı şöyle tepeden topladım bi baktım sağ kulagım açılmış resmen eskisine yakın duruyor. sağ ise normal, yani kafama cok daha yakın Cenk beyi aradım 2 hafta sonra kontrole geldiğinde bakarız diğeride biraz açılır dedi ama açılsın istemiyorum çünkü resmen eski hali gibi duruyor. Olmadı ufak bi müdahale ile hallederiz dedi Cenk bey ama yine dikiş atılcak yine kafamda o bandajla 1 hafta evden cıkamıycam vs vs.. ( cok canım sıkıldı valla dokunsanız ağlıycam
merhaba vanilya,
ben de bu ayın 25inde meme büyütme ameliyatı olacağım inşallah, protez konusunda henüz karar vermedik ama doktorum damla kullanıyor. Ben ise yuvarlak istiyorum çünkü tüm taradaığım internet sitelerinde damlanın kayma riskinin oldugu yazıyor. Eşim de kesinlikle damla istemiyor bu yüzden. Sana sorum, senin göğüs altı ölçün 76 , benimki de öyle. Sana 250 300 cc takıldıgını da okudum. Peki göğüs çevren kaç cm di ameliyattan önce? Benim 82 83 gibi bireşey sanırım yanlış ölçmediysem. Şu an boyutuna karar vermeye çalışıyorum doktorla son muayene ve silikon seçim gününden önce... Sen boyutundan memnun musun şu an? Vücut ölçülerimiz aynı gibi oldugundan senin cevabın önemli benim için canım! Bu arada ben forumdaki meme büyütme ile ilgil yerleri uzun zamandır takip ediyorum ancak mesaj sayım çok az oldugundan foto görme şansım sanırım yok galiba?
tam adamına souyorsun, hayatımda doğru düzgün bir sütyen alışverişim olmadıgı için dolgulular harcinde, bu konuda bilgi sahbi olamadım :)
benim tarih 25 ocak, ay 20 gün kalmış heyecanlandım şimdi !
senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?