• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vanilya3535 memişleri için geri sayıma başlıyoooor

myaudrey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
218
1
116
İzmir
Kızlar ameliyatıma tam 3 hafta kaldı, içimde bir heyecan fırtınası, bir kusma dürtüsü, bir mide krampı, bir uçuşan kelebek sürüsü, bir korku silsilesi...vs..vs.. :1: bana yardımcı olan tüm memeli arkadaslarım hepinize cok cok teşekkürler, iyki varsınız valla ya :54:

Hadi hayırlı olsun bakalım :3:
Ama öyle 3 haftadan anlamayız, gün gün say :1:

tamam ozaman bugün itibariyle 24 cük :27: bana destek olun emi memeli arkadaslarım hastaneden kaçcam diye ödüm kopuyo :26: daha önce dişçiden bikaç kez kaçmışlığım varda sölemesi ayıptır :32:

tamam ozaman bugün itibariyle 24 cük :27: bana destek olun emi memeli arkadaslarım hastaneden kaçcam diye ödüm kopuyo :26: daha önce dişçiden bikaç kez kaçmışlığım varda sölemesi ayıptır :32:

Ben henüz memeli değilim ama desteğim seninledir canım :1:
Benim ameliyattan kaçmışlığım yok ama ameliyat masasından kaldırılmışlığım var :1:

hadi bakalım canım zaman çabuk geçiyor merak etme ,keyfini çıkart en zor kısmı karar vermek ..sen o kısmı atlatmışsın:16::16::16:

Ben henüz memeli değilim ama desteğim seninledir canım :1:
Benim ameliyattan kaçmışlığım yok ama ameliyat masasından kaldırılmışlığım var :1:

Biliyorum, yazdıklarını takip ediyorum canım ama gördüğün üzre herşeyde bir hayır vardır. ne zaman ameliyat olucaksın peki belli mi? 2 ay sonra falan yazmıssın ama..

canım konun hayırlı olsun öncelikle.insallah amelıyat olduktan sonrada buraya sayfalarca yorum yazarız senın için.geri sayıma devam.yanındayız:54:

:) hosgeldin. Bugün 5. Günüm ben kaçmayıp olduysam sende olursun canım. O kadar korkulacak birsey yok. Tabi ilk 3 günü atlattıktan sonra daha rahat geciyor.

:) hosgeldin. Bugün 5. Günüm ben kaçmayıp olduysam sende olursun canım. O kadar korkulacak birsey yok. Tabi ilk 3 günü atlattıktan sonra daha rahat geciyor.

valla butturfly cım şimdi senin yerinde olmak için nelerimi vermezdim :) yok kaçmıycam kararlıyım :18: teşekkür ederim. memişlerinin resimlerini bekliyoruzz :37:

Hayirli olsun vanilyacim, umarim en kisa zamanda istedigin goguslere kavusursun:)

Kızlar ameliyatıma tam 3 hafta kaldı, içimde bir heyecan fırtınası, bir kusma dürtüsü, bir mide krampı, bir uçuşan kelebek sürüsü, bir korku silsilesi...vs..vs.. :1: bana yardımcı olan tüm memeli arkadaslarım hepinize cok cok teşekkürler, iyki varsınız valla ya :54:

Kararın ve konun hayırlı olsun canım :29: Herşey gönlünce olsun inşallah.Bomba gibi bir ameliyat sonucu bekliyorum senden ona göre :34:

Biliyorum, yazdıklarını takip ediyorum canım ama gördüğün üzre herşeyde bir hayır vardır. ne zaman ameliyat olucaksın peki belli mi? 2 ay sonra falan yazmıssın ama..

Sağol canım, daha belli değil, 2012 yıllık izinlerim bitti, o yüzden en erken Ocak sonunda ameliyat olabilirim.

merak etme tatlım senınde gelecek bekledıgın günler:34:

Tatlım benim inşallah :29:

Back