Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlı olsun bakalım
Ama öyle 3 haftadan anlamayız, gün gün say
tamam ozaman bugün itibariyle 24 cük bana destek olun emi memeli arkadaslarım hastaneden kaçcam diye ödüm kopuyo :26: daha önce dişçiden bikaç kez kaçmışlığım varda sölemesi ayıptır
Ben henüz memeli değilim ama desteğim seninledir canım
Benim ameliyattan kaçmışlığım yok ama ameliyat masasından kaldırılmışlığım var
hadi bakalım canım zaman çabuk geçiyor merak etme ,keyfini çıkart en zor kısmı karar vermek ..sen o kısmı atlatmışsın
Ben henüz memeli değilim ama desteğim seninledir canım
Benim ameliyattan kaçmışlığım yok ama ameliyat masasından kaldırılmışlığım var
canım konun hayırlı olsun öncelikle.insallah amelıyat olduktan sonrada buraya sayfalarca yorum yazarız senın için.geri sayıma devam.yanındayız
:) hosgeldin. Bugün 5. Günüm ben kaçmayıp olduysam sende olursun canım. O kadar korkulacak birsey yok. Tabi ilk 3 günü atlattıktan sonra daha rahat geciyor.
vanılyacım hayırlı olsun sımdıden.hersey gonlunce olur inşallah.
Kızlar ameliyatıma tam 3 hafta kaldı, içimde bir heyecan fırtınası, bir kusma dürtüsü, bir mide krampı, bir uçuşan kelebek sürüsü, bir korku silsilesi...vs..vs.. bana yardımcı olan tüm memeli arkadaslarım hepinize cok cok teşekkürler, iyki varsınız valla ya
Biliyorum, yazdıklarını takip ediyorum canım ama gördüğün üzre herşeyde bir hayır vardır. ne zaman ameliyat olucaksın peki belli mi? 2 ay sonra falan yazmıssın ama..
merak etme tatlım senınde gelecek bekledıgın günler
Kararın ve konun hayırlı olsun canım Herşey gönlünce olsun inşallah.Bomba gibi bir ameliyat sonucu bekliyorum senden ona göre
hayırlı olsunn bakalım :)