- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- Konu Sahibi SevdaCicegii
Kullanmadım ama bahar ve yaza uygun olan güzel bir koku olduğu söyleniyor.şanel şans pembe aldım kullandınızmı nasıldır ve ve hangi mevsim kullanılır? bilginiz varmı yazarsanız sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanmadım ama bahar ve yaza uygun olan güzel bir koku olduğu söyleniyor.şanel şans pembe aldım kullandınızmı nasıldır ve ve hangi mevsim kullanılır? bilginiz varmı yazarsanız sevinirim.
Her mevsime kullanılır. Parfümler çok çok ağır olmadıkça her mevsime gider bana göreşanel şans pembe aldım kullandınızmı nasıldır ve ve hangi mevsim kullanılır? bilginiz varmı yazarsanız sevinirim.
Mesela ben lolita lifti yazın kullanmayı düşünüyorum.. vazgeçemem .. katılıyorum sana =)Her mevsime kullanılır. Parfümler çok çok ağır olmadıkça her mevsime gider bana göre
aynen öyle bende hypnotic poison edt ve pink sugarımı yazın gayette kullanmayı düşünüyorum yazın illa çiçek kokusu sıkılcak diye bi kural yok sonuctaMesela ben lolita lifti yazın kullanmayı düşünüyorum.. vazgeçemem .. katılıyorum sana =)
Sen fresh vanilya ariyosan ozaman lancome hypnose a bak canim tresor la nuit i bilmiyorum tresor midnight rose u biliyorum.. Kenzo amour u sevmediysen midnight rose uda the one ida sevmezsin.. Sen vanilyanin baskin olmayan ama hafiften hissefilicek olmasini istiyosun.. Noa edt sadece edp yok.. Edt olsada kalici bi kokusu var bende asiri kalici dolabimi kokutuyo miss gibi :)) kremsi pudramsi bi kokudur vanilyasi cok az hissediliyor bi yumusaklik katiyor bu kokuyo misk agirliklidir bir bak istersen ama senin aradigin koku hypnose gibi geliyo bana..Kenzo amor'u denedim ama benim istedigim gibi bir koku degil. Daha fresh bir vanilya kokusu ariyorum ben.
Lancome dan yeni cikan bir parfüm varmis, Trésor La Nuit, vanilya kokusu geliyor diyorlar ama daha denemedim. Deneyen varmi?
Birde yorumlarda noa'nin vanilya koktugunu yazmissiniz. Cacharel noa'mi? Onun edP bulamadım cünkü, sırf edT var.
teşekkürler yanıt için parfümüm geldi. çok beğendim kokusunu.Her mevsime kullanılır. Parfümler çok çok ağır olmadıkça her mevsime gider bana göre
teşekkürler internetten almıştım bu gün geldi hafif ve çiçek kokulu durdukça güzelleşiyor.Kullanmadım ama bahar ve yaza uygun olan güzel bir koku olduğu söyleniyor.
Aradigim Parfüm Hypnose'mus tavsiyen icin tesekkürleeeerSen fresh vanilya ariyosan ozaman lancome hypnose a bak canim tresor la nuit i bilmiyorum tresor midnight rose u biliyorum.. Kenzo amour u sevmediysen midnight rose uda the one ida sevmezsin.. Sen vanilyanin baskin olmayan ama hafiften hissefilicek olmasini istiyosun.. Noa edt sadece edp yok.. Edt olsada kalici bi kokusu var bende asiri kalici dolabimi kokutuyo miss gibi :)) kremsi pudramsi bi kokudur vanilyasi cok az hissediliyor bi yumusaklik katiyor bu kokuyo misk agirliklidir bir bak istersen ama senin aradigin koku hypnose gibi geliyo bana..
Sevindim aradığın parfümü bulmana kuzum hypnose vanilya çiçek fresh kategorisinde daha fresh istiyorum diyince hypnose ozaman dedimAradigim Parfüm Hypnose'mus tavsiyen icin tesekkürleeeer
Evet canim, digerleri cok agir gelmisti. Bu tam istedigim gibi fresh ve icinden hafif cicek kokularida geliyorSevindim aradığın parfümü bulmana kuzum hypnose vanilya çiçek fresh kategorisinde daha fresh istiyorum diyince hypnose ozaman dedim
Hypnose iyidir ya bi donem cok kullanimdim bu kokuyu :)) esimde begenirdi hypnose u :)) hem disi hem asil hemde karakterli bi kokudur her yoruma aldirma canim sen valla burda cogu kisinin sevdigi parfumleride ben sevmiyorum mesela :))) nedensebu kk da cogu kisinin sevmedigi seyleri ben seviyorum bircok kisiye iyi gelmeyen urunler bana cok iyi geliyo biraz tersim galiba ben dedigin gibi zevk meselesi sen sevdikten sonra kimseye laf dusmez :)) bu koku her tende guzel durmaz sanki parfum hypnose seciyo kendisini kullanicak olani :))) biz secmiyoruz yani :))) tenine yakistiysa sevdiysen gule gule iyi gunlerde kullan sen :)) ben de suan sicak bakamiyorum bu parfume sirf hazetmedigim bi kisilik kullaniyor diye sogudum acikcasi etkileniyorum bu tur seylerden maalesef yoksa guzel kokudur hypnoseEvet canim, digerleri cok agir gelmisti. Bu tam istedigim gibi fresh ve icinden hafif cicek kokularida geliyor
Ama kadinlar kulübunde baska konularda cogu kisi Hypnosu hic sevmedigini yazmis. Biraz kafam karisti. Gerci renkler ve zevkler degisiyor herkeste
Hypnose iyidir ya bi donem cok kullanimdim bu kokuyu :)) esimde begenirdi hypnose u :)) hem disi hem asil hemde karakterli bi kokudur her yoruma aldirma canim sen valla burda cogu kisinin sevdigi parfumleride ben sevmiyorum mesela :))) nedensebu kk da cogu kisinin sevmedigi seyleri ben seviyorum bircok kisiye iyi gelmeyen urunler bana cok iyi geliyo biraz tersim galiba ben dedigin gibi zevk meselesi sen sevdikten sonra kimseye laf dusmez :)) bu koku her tende guzel durmaz sanki parfum hypnose seciyo kendisini kullanicak olani :))) biz secmiyoruz yani :))) tenine yakistiysa sevdiysen gule gule iyi gunlerde kullan sen :)) ben de suan sicak bakamiyorum bu parfume sirf hazetmedigim bi kisilik kullaniyor diye sogudum acikcasi etkileniyorum bu tur seylerden maalesef yoksa guzel kokudur hypnose
Aynen kuzum hypnose tarafından seçilmiş kişilerizz heheh etkileniyo insan dimi yaa senin sevdiğin bişeyi sevmediğin bi insanında kullandığını veyahut giydiğini gördüğün zaman soğuyosun cidden.. kıyafette de böyleyim ben bi başkasında görürsem bende olan bişeyi bidaha giyemiyorumHahaha biz ozaman hypnose tarafindan secilmis insanlariz Ne güzel yazmissin canim
Evet bende öyleyim, Dolce Gabanadan the one'da cok güzel bir koku ama hic sevmedigim biri kullandigim icin, sogudum ondan
Evet aynen canım, kıyafettede öyle Biz baya birbirimize benziyoruz yaaAynen kuzum hypnose tarafından seçilmiş kişilerizz heheh etkileniyo insan dimi yaa senin sevdiğin bişeyi sevmediğin bi insanında kullandığını veyahut giydiğini gördüğün zaman soğuyosun cidden.. kıyafette de böyleyim ben bi başkasında görürsem bende olan bişeyi bidaha giyemiyorum
Bizim işimiz çok zorr çoookkEvet aynen canım, kıyafettede öyle Biz baya birbirimize benziyoruz yaa