Vanilya Kokulu Parfüm

Aynen kuzum orjinal bambaşka alırsam orjinal alıcam ben bu parfümü pudramsı kremsi vanilyalı =) tatlı ama hiiç rahatsız etmiyo insanı gerçekten enfes bişey :KK68:

Aynen masumum yaa orjinali bambaşka gerçekten :KK19: David walkerin anadolu yakasında yokki şubesi olsaydı buralarda alırdım mutlaka =)
biraz hypnotic posionu andırıyor ama daha yumuşaktır kenzo amour..:)

Yok ya hypnotic gibi acimsi haci yagi gibi degil kenzo amour cok daha yumusak kremsi sevdim bu kokuyu =)
Hypnotic poisonun edtsi ile edpsi çok farklı yalnız. Edtsine benzetiliyor amour. Edp olanını bende hiç beğenmiyorum rakı gibi kokuyor. Ama edtsi çok yumuşak onunda. :)

Hypnotic poisonun edtsi ile edpsi çok farklı yalnız. Edtsine benzetiliyor amour. Edp olanını bende hiç beğenmiyorum rakı gibi kokuyor. Ama edtsi çok yumuşak onunda. :)
Edt sine hiç bakmadım kuzum valla doğrudur =) edp nin o hacı yağı kokusundan sonra edt sine yanaşmadım bile :KK48:

Canım demiştim sanaa:) sevindim beğenmene. Çünkü çok tatlı kokar amour sütlü vanilya gibi böyle mis gibi kremsi. Benim şişemin dibinde azıcık kalmış kıyamıyorum kullanmaya.

merhaba canim :)
yogun isler yüzünden hala gidip deneyemedim parfümü ama internette biraz arastirdim. Kenzo amour yazinca 3 degisik renkli Sisede parfüm cikiyor. Fusya renginde olanmi Vanilya kokuyor veya hangisi?

https://www.douglas.de/douglas/D%C3...enzo-Kenzo-Amour_productbrand_2010005893.html

Evet fusya renginde olani canim :) bende fusya rengi olanini denemistim.. Ama zaten 3 rengide ayni diye biliyorum ben fusya 30 ml beyaz olani 50 ml turuncu olani 100 ml ama icerigi ayni :) yanliz kenzo amour florale var oda beyaz sisede cogu kisi karistiriyo sonra beyaz sise ayni kokmuyo farkli kokuyo diyolar :)
yogun isler yüzünden hala gidip deneyemedim parfümü ama internette biraz arastirdim. Kenzo amour yazinca 3 degisik renkli Sisede parfüm cikiyor. Fusya renginde olanmi Vanilya kokuyor veya hangisi?

https://www.douglas.de/douglas/D%C3%BCfte-Damend%C3%BCfte-D%C3%BCfte-Kenzo-Kenzo-Amour_productbrand_2010005893.html

https://www.douglas.de/douglas/D%C3%BCfte-Damend%C3%BCfte-D%C3%BCfte-Kenzo-Kenzo-Amour_productbrand_2010005893.html
Artık sadece fuşya olanı üretiliyor canım. Yani hepsi aynı koku aslında ama eskiden ml sayısına göre farklı renkte oluyordu. Ama artık hepsi fuşya.
Evet fusya renginde olani canim :) bende fusya rengi olanini denemistim.. Ama zaten 3 rengide ayni diye biliyorum ben fusya 30 ml beyaz olani 50 ml turuncu olani 100 ml ama icerigi ayni :) yanliz kenzo amour florale var oda beyaz sisede cogu kisi karistiriyo sonra beyaz sise ayni kokmuyo farkli kokuyo diyolar :)
Canım artık sadece fuşya şişede üretiliyor.

Artık sadece fuşya olanı üretiliyor canım. Yani hepsi aynı koku aslında ama eskiden ml sayısına göre farklı renkte oluyordu. Ama artık hepsi fuşya.

Tesekkürler kizlaar :KK68:

Dimi kuzum benimde denedigim fusya renkli olaniydi ❤️ d&p deki versiyonuda fusya olani :)) Cok hos bu koku ya ❤️

Nuraycm aradığın kremsi parfümü buldun sonunda demek ..:)
Kenzo amoru hiç bilmiyorum , givenchy Ange oudemon'la birlikte bunuda bir deneyim
evet fıstığım buldum gerçekten :)) ange ou demon ile kenzo amour bu ikisine bak kuzum mutlaka :) ange ou demon etkileyici bi koku ama kenzo amour böyle pudramsı yumuşak vanilya kokusu yayılıyor etrafa miss gibi ağırda değil aslında hatta hafif diyipte kalıcı olmadığından yakınanlar var bende baya kalıcı oldu :)) çok hoş bi koku kuzum ya :))

evet fıstığım buldum gerçekten :)) ange ou demon ile kenzo amour bu ikisine bak kuzum mutlaka :) ange ou demon etkileyici bi koku ama kenzo amour böyle pudramsı yumuşak vanilya kokusu yayılıyor etrafa miss gibi ağırda değil aslında hatta hafif diyipte kalıcı olmadığından yakınanlar var bende baya kalıcı oldu :)) çok hoş bi koku kuzum ya :))
Ayy merak ettim valla kuzum.. DP güzel yapmışmı acaba ? Yarın deneyeyim .. sen bu kadar beendiysen eminim beğenirm.. zevkine güveniyorum senin
:KK60:

Afterdarkmoon canım bargellodan rose the one'ı denedim.. Ben orjinaline pek benzetemedm.. Bargellodaki kandillerde sıkılan gülsuyu kokusu gibi geldi bana ya
İçim rahatladı şuan canım ya.Yemin ediyorum bargellodakini koklayınca orjinalini almaktan vazgeçmiştim. :KK43:

Ayy merak ettim valla kuzum.. DP güzel yapmışmı acaba ? Yarın deneyeyim .. sen bu kadar beendiysen eminim beğenirm.. zevkine güveniyorum senin
:KK60:
Kuzum d&p versiyonu da çok çok güzel olmuş benim chance'ım bitince almayı planlıyorum kesinlikle tavsiye ederim bebekim :KK15:

Wish'in vanilya ile alakası yok. Pudralı da değil. Ballı süt gibi bebeksi kokar ve aşırı kalıcı. Rahatsız etmeyen bir koku.
Wish de the one de durdukça hafifler, yumuşar. Wish'i bir daha almam, çarpmadı beni ama güzel olduğu kesin. The one'da ortaya çıkan vanilya çok şık ve yoğun. The one'ın da pudralı kokularla ilgisi yok bence.
şanel şans pembe aldım kullandınızmı nasıldır ve ve hangi mevsim kullanılır? bilginiz varmı yazarsanız sevinirim.

X