- 28 Ocak 2010
- 7.509
- 436
- 398
- 37
- Konu Sahibi ThirtyFouR
is arkadasimin cok sahane vanilya kokulu bi parfümü var ama bi türlü soramadim ismini.
sizin tavsiye edebileceginiz vanilya kokusu agirlikta parfümler var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vanilla fields olabilir ,Escada Desire Me olabılır
esmer mi arkadasın Noami Campell olabılır ..
ama o kadar cok kı nasıl cok mu yogun vanilya ..az mı
Noamiye baylılırım bende ama hep esmer kokusu derler ..
the body shop vanilla var
lolita lempicka ,var bu da esmer kokusu dıyorlar ama :) hem kış kokusu ..
angie nin lovely vanillası var bı de ..cok ucuz olmasına ragmen kokusuna bayılırım .
bunlar benım bıldıklerım :)
bi de lolita lifti kokla istersen kurabiyemsi kokar
Avon Far Away öneririm.
Bende çok kötü durdu ama annemde çok güzel kokuyor.
Vanilyalı parfüm alırken asla test etmeden alma derim çünkü her tende güzel durmuyor.
avon istemiyorum canim, avondan cok zarar gördüm bi daha tek bir ürününü bile almam.
ama haklisin vanilya kokusu gercekten hassas bi koku,
dozunu iyi ayarlamak lazim. Fazlasi mide bulandiriyor bende
is arkadasimin cok sahane vanilya kokulu bi parfümü var ama bi türlü soramadim ismini.
sizin tavsiye edebileceginiz vanilya kokusu agirlikta parfümler var mi?
sana kaşmir öneririm
casmir diye yazılıyor vanilya yoğunluklu hoş bi koku cnm
valla en baskın vanılya kokusu vanilla fields da bence ...
sevenler ıcın guzel benım başım agrıo bu kokuyu alınca
yves rocher vanilla bunu sıktığımda herkes burası mis gibi vanilya kokuyor diyor ayrıca lush'ın da vanillary diye bir parfümü var katı parfümü güzel ikisinide tavsiye ederim :) hem yves rocher 29 tl sadece 100 ml i gayet hesaplı ve sabah 8'de sıktım hala kıyafetimde duruyor kokusu tende de baya kalıcı
nature serisi olarak geçiyor sanırım öyle bişeydi çilek,hindistan cevizli parfümleride var dus jelleri kremleride olması lazım sarı kapaklı parfüm
evet biraz ağır tabi vanilya olan diğerlerini bilmiyorum ama çilek v.b kokularını sevmediğim için denemedim bile ama bütün ağır parfümler nerdeyse vanilya içeriyor eğer daha hafif vanilya kokuları istiyorsan sana önereceğim parfümler;
L de lolita lempicka by lolita lempicka: oryantal vanilya olarak geçiyor benim dediğim parfüm gibi öyle ağır değil belki beğenebilirsin
ve vanilya yok ama escada-desire me'yi kesinlikle denemelisin :)