Saç Kesim Şekilleri Vanessa Hudgens yeni imajı kızlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

siz olsanız böyle bir değişiklik yaparmıydınız ?

• Ankete Katılan
    28
ay kızlar hiçbir fikrim yok ama çok cırt bir renk siz diyince farkettim gerçekten fotoşop galiba.

evet photoshop sonuçta insan uğraşsa bu rengi tutdurur ama fark ettiysen kafa derisi bile aynı renk ama rengi beğendim ya uçuk şeyleri severim ben malum

Uzun saçlı hali daha iyi tabiki
Ama sonuçta rol için yaptırmış keyfinden değil
Oyuncu bu yani normal bi vatandaş değil
Oyüzden saygı duymak lazım

kızlar daha iyi bir fikir edinebilmemiz için yeni imajıyla günlük hayattan bir kaç resim ekliyorum

bi kaç tane de filmden ekliyorum ... bence bir oyuncu olarak her rolü denemesi çok hoş ama görüntüler beni hiç açmadı ... içimi kararttı anlayacağınız

Burdan bence şunu anlayalım bi saç şekli bile insanı ne kadar değiştirebiliyo
Ayrıca filmi çok merak ettim izlemek isityorum kesin...

Son düzenleme:
onu

şimdi siz onun saçlarıyla kendi saçlarınızla onun saçlarını mı karşılaştırıyorsunuz yoksa onun saçlarıyla kendi fiziğinzn tamamını mı karşılaştıyorsunz.benm saçlarım ondan güzel demekle benim saçlarım onun saçlarından -ya da onunkinden- güzel demek farklı şeyler... kızın mesleğiyle imajı alakalı onun için saçlarını kestirmiş zaten gider kendine postiş alır eski saçlarına kavuşur zor bişe değilki zaten onu sevmeye bilirsiniz beni ilgilendirmezki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…