Saç Kesim Şekilleri Vanessa Hudgens yeni imajı kızlar

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

siz olsanız böyle bir değişiklik yaparmıydınız ?

• Ankete Katılan
    28

hazan45

papatya
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2010
209
0
96
Manisa

evt kızlar bakın bakalım yeni imajıyla vanessa hudgens belki yakında kendinde değişiklik yapmayı düşünen cicoşlara fikir olabilir.Yorumlarınızı bekliyorum...

Bu kızı bir zamanlar beğenirdim.Hiç yakışmamış yüzü çok ablak durmuş

bu kıza uzun dalgalı kestane-kızıl auburn denen renk çok iyi gider
rihannadan özenip herkes kestiriyor saçını bu ne ben de hiç beğenmedim modeli hiç feminen değil kısa saçlarda çok feminen duran saç modelleri de var bari öyle kestireseymiş

aa yapmış bile ama ben bu kadar kırmızı bi kızıl dememiştim bu çok kötü olmuş ayy daha kumrala kaçanı çok güzel olur ama

Son düzenleme:
evet kızlar oda keyfinden değil para için kestirmiş saçlarını daha doğrusu yeni filmi için ...
filmde hamile kalmış genç bir kızı canlandıracakmış ailesi bebeği aldır diyor o kabul etmiyor ve evden atılıyor vs vs vs ...
bakın filmden bi kaç görüntü

Çok Çirkin, Berbat Bir Model..
Yataktan Kalkmış Gibi..

Ben Yataktan Kalkınca Benim Saçlar Ondan Güzel Valla..
Dümdüz..

Çok Çirkin, Berbat Bir Model..
Yataktan Kalkmış Gibi..

Ben Yataktan Kalkınca Benim Saçlar Ondan Güzel Valla..
Dümdüz..

iyi bir oyuncu olmasa da kızın mesleği bu sonuçta..gerekirse kafasınındaki saçın tamamını kazıtır gerekirse kafasındaki saçın bir tarafını kazıtır diğer tarfını bırakır.''Benim saçlar ondan güzel'' derken?

Son düzenleme:

Tanrım korkunç görünüyor, sokak serserisi bir erkekten farksız...
Bu cici kıza hiç yakıştıramadım bu rolü, halbuki high school musicalda ne tatlıydı... Ona öyle roller daha çok yakışıyor...

sanırım high school musical ın etkisini üzerinden atmak istedi ... hani bakın ben her rolde oynayabilirim demek istedi ... ama gerçekten sokak serserisi bir erkek gibi olmuş ...

bu gerçek mi? :44: photoshop gibi duruyor ... :44: ama gerçekse renge bayıldım

bunu photoshop ile yapmışlar çok kötü olmuşş

Size Yorum Yapmamıştım Ama, Madem Yazdınız..
Yorumunuz Askıda Kalmasın..

Kazıtıyorsa Siz Beğenin, Ben Beğenmiyorum..
O Sağını Solunu Kazıttı Oyuncu Diye Baş Tacı Yapamam ki Kimseyi..
Benim İçin Mesleği de Önemli Değil İnsanların, Konumuz Yeni İmajı..
Bende Yeni İmajını Beğenmedim..
Hepsi Bu..

Benim Saçlarım da Ondan Evet Güzel
Yataktan Kalkınca Bile Öyle Rezil Bir Durumum Olmuyor

Siz Kendisini Seviyorsanız Saygı Duyarım, Ben Sevmiyorum..
Zevkler de Tartışılmaz..

Lütfen Böyle Cevap Falan Yazmayın Bana..
Konu Ben Değilim, Vanessa Hudgens

yakısmıs yuzu gozu acılmıs zaten yuzu cok guzel sacları kapatmamıs barı ,bende bu sene basında uzun olan saclarımı kısacık kestırdım oh cok rahatlarım kısa surede sekıl verebılıyorum bır de boyadım bakımı cok kolay oluyor ensem terlemıyor ve en onemlısı benım yzume yakıstırıyor herkes,bence kısa sac denenmelı bır defa olsada :)

ay kızlar hiçbir fikrim yok ama çok cırt bir renk siz diyince farkettim gerçekten fotoşop galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…